Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, колко е курса на паунда? Проверявах в един сайт - 2.26. Ама преди 2-3 месеца беше стигнал до 2.53 .. Rolling Eyes

# 346
Мишелин, заповядай! На какъв курс го търгува твоята банка зависи...Днес курсът до 16 часа на БНБ е 2,23498 лева за лира.

# 347
Момичета, колко е курса на паунда? Проверявах в един сайт - 2.26. Ама преди 2-3 месеца беше стигнал до 2.53 .. Rolling Eyes
Гледам, че е 2.2349 лв.
И аз да попитам - днес покупката ми е пристигнала на адреса на Габко в Лондон. След колко време горе-долу ще си получа нещата? Имат ли график на транспорта?

# 348
Здравейте, опитвам се да направя поръчка на адреса на Габко, но в сайта ми искат тел., а на техния сайт такъв не е написан. Опитах се да се обадя на посочените тел. тук в БГ, но никой не ми отговаря. Някой от вас би ли могъл да ми помогне с тел. и като цяло с напътствия как работят Габко. Съжалявам, ако вече има написано тези неща, но нямам време да чета, т.к. бързам с поръчката. Благодаря предварително   bouquet

# 349
  • София
Някой ще пуска ли поръчка от
 http://www.mandmdirect.com/default.aspx?a=resetsearch
да ми пише на лични, че не се оправям с посредниците

И на мен Simple Smile Благодаря

# 350
Queen L, днес тръгна курс към България, другата седмица след понеделник ще започне раздаването. По принцип всяка неделя има редовен курс /но ето как редовният курс от вчера тръгна днес/ и извънреден във вторник/сряда ако се налага.

gerinka80 аз записах моят телефон при регистрацията. Комуникирам с тях по мейл и нямам проблеми.

# 351
Stelda, благодаря ти за бързия отговор  Hug . Щом става така, ще го направя Simple Smile

# 352
Stelda, благодаря  bouquet
За телефона - и аз давам моя личен, въпреки, че пазарувам от името на мъжа ми и с неговата карта, а сега и на адреса на Габко  hahaha
Някой ще помогне ли с малко превод - DROITWICH  Praynig / знам какво е droit на френски и wich на английски, но никак не ми се връзва ...  newsm78/

# 353
Queen L, Stelda, благодаря.  Grinning Приятно съм изненада от курса на паунда  Crazy

# 354
Наистина е доста умалено. Аз днес го получих. Дъщеря ми е на , аз нарочно й взех за 9-10г. и пак мисля, че ще й е мало. Довечера ще го пробва и ако не й стане го продавам  Sad

На колко години е дъщеря ти и колко е висока?

Аз днес проверих в сайта и точно от този модел не са останали никакви номера Rolling Eyes

# 355
Здравейте,извинявам се пак,но ще ми кажете ли ГАБКО само в определени дни ли раздават получените пратки?

# 356
  • София
Наистина е доста умалено. Аз днес го получих. Дъщеря ми е на , аз нарочно й взех за 9-10г. и пак мисля, че ще й е мало. Довечера ще го пробва и ако не й стане го продавам  Sad

На колко години е дъщеря ти и колко е висока?

Аз днес проверих в сайта и точно от този модел не са останали никакви номера Rolling Eyes

Извинявам се, че не съм погледнала какво пиша  Embarassed. Коригирах си поста. Дъщеря ми е на 8г. и е 128см., а на якето пише 140см. за 9-10 год.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:35 от Tzvetche

# 357
Да кажа само, че си взех поръчката от Некст.
Да похваля Алмуз - невероятни са и като бързина и като комуникация  Hug
Ботушките са страхотни, много плътни за зимата ще са идеални. Довечера ще ги снимам  Peace

# 358
Да кажа само, че си взех поръчката от Некст.
Да похваля Алмуз - невероятни са и като бързина и като комуникация  Hug
Ботушките са страхотни, много плътни за зимата ще са идеални. Довечера ще ги снимам  Peace
rummi_pl,ти тези ботушки ли получи http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/143/17?extra=sch&n=girls ?

# 359
Да, плътни са като миналогодишните, ще топлят много според мен.
Нямам търпение да ги пробваме довечера, дано ни станат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт