Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, виждали ли сте някъде яке, дълго до коленете за момиче -1,5-2 г.?
И един смешен, сигурно. въпрос- по- дебели чорапки търся- улучвали ли сте хубави?
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-girls/coats … 5,default,pd.html
Това ми се вижда дългичко.

# 106
моляви помагайте с размерите от този сайт  http://www.bonprixsecure.com/uk/Rain-trousers-2709349-bundle.htm … ick=article_image имате ли наблюдения  Rolling Eyes

# 107
Момичета, някой има ли вест от Габко за раздаване тази седмица от офиса им-казаха ми до края на седмицата, а днес е четвъртък и ни вест ни кост newsm78

# 108
моляви помагайте с размерите от този сайт  http://www.bonprixsecure.com/uk/Rain-trousers-2709349-bundle.htm … ick=article_image имате ли наблюдения  Rolling Eyes
Аз съм  поръчвала, но от немския Бонприкс.
Тогава накупих летни дрешки и си отговаряха на размера  Peace

# 109
Добро утро   bouquet
момичета да сте виждали някъде такива за момче из нета
Mirta,подобни съм виждала на Puma в Amazon и My Toys.
И ще те помоля за линк на адидаските,които си показала?!

# 110
  • София
Вчера ми пристигнаха тези боти от New look. Страхотни са.
Чакам и една малка поръчка от Некст. Другата седмица ще се поръчва пак  Laughing.

# 111
maeva0959 благодаря ти

# 112
  • Плевен
Момичета, здравейте.
Искам да питам някой поръчвал ли е от АСДА с Габко. Аз така направих поръчка, чак като дойде поръчката видях, че половината неща били изчерпани, а се бяхме събрали приятелки за да си разделим доставката. Отделно нещата ми бяха отворени и препакетирани с другите ми пакетчета. Най-странното е, че бях поръчала от тези 2 играчки за по 8 лири, а ми ги сметнаха по съвсем различни зени - по 5-6 лири всяка, а най-гадното, че НЯМА ФАКТУРАТА от АСДА. Писах им да питам къде е - глас в пустиня!!!  #Cussing out Каже те ми, моля ви, така ли се процедира, аз ли нещо бъркам или ме правят на луда?  newsm78 Вие лично ли поръчвате? Благодаря ви много за отговорите!   bouquet

# 113
Вчера ми пристигнаха тези боти от New look. Страхотни са.
Чакам и една малка поръчка от Некст. Другата седмица ще се поръчва пак  Laughing.

Честито.
Може ли реални снимки. И едно въпросче, вата отвътре изцяло ли е или само "отгоре"

# 114
Здравейте.За първи път поръчах с Емпреса като посредник от този сайт www.babys-mart.co.uk и се надявам всичко да мине ок.Искам да попитам някой, който е поръчвал през тях до колко време му връщат някакъв отговор и кога му пристигат нещата.Досега съм ги ползвала само като превозвач, но нещо последната ми пратка я бавят и сега се притеснявам малко за тази поръчка.Поръчах столче за кола на Киди.
И да попитам срещали ли сте някъде по-дебели зимни панталончета и пуловерчета до годинка?

# 115
А немски посредник или фирма превозвач ползва или директно до БГ?

# 116
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде яке, дълго до коленете за момиче -1,5-2 г.?
И един смешен, сигурно. въпрос- по- дебели чорапки търся- улучвали ли сте хубави?
Ето тези поръчах аз http://direct.asda.com/george/baby-clothes/accessories/3-pack-ba … 9,default,pd.html, плътни са отвътре като хавлиени, то се вижда горе където са подгънати вътрешността им. Моят син носи бг 21, поръчах 3-5.5, добре са, дори идват голимички, но като се опънат му стигат до под коляното. Упс изчерпани са, но в розово са налични гледам  Peace
Момичета, здравейте.
Искам да питам някой поръчвал ли е от АСДА с Габко. Аз така направих поръчка, чак като дойде поръчката видях, че половината неща били изчерпани, а се бяхме събрали приятелки за да си разделим доставката. Отделно нещата ми бяха отворени и препакетирани с другите ми пакетчета. Най-странното е, че бях поръчала от тези 2 играчки за по 8 лири, а ми ги сметнаха по съвсем различни зени - по 5-6 лири всяка, а най-гадното, че НЯМА ФАКТУРАТА от АСДА. Писах им да питам къде е - глас в пустиня!!!  #Cussing out Каже те ми, моля ви, така ли се процедира, аз ли нещо бъркам или ме правят на луда?  newsm78 Вие лично ли поръчвате? Благодаря ви много за отговорите!   bouquet
Аз поръчвах, ама нямах фактура никаква, беше ми първа поръчка и не знаех че трябва да има. Да отворени ми бяха нещата, уж ги проверявали. Две от нещата ми липсваха, но пък бяха коректни върнаха ми парите за тях. Какво и как са проверявали не зная, но ги нямаше. И все пак останах доволна като цяло от тях. Явно са доста натоварени, но това не е оправдание.

# 117
А немски посредник или фирма превозвач ползва или директно до БГ?
Дими,използвах усугите на фирма посредник : e-top 
Няма опция до БГ директно,не може и с БГ карта...
Но сега гледам,че доста са си вдигнали цените за услугата...  Rolling Eyes

# 118
Момичета, здравейте.
Искам да питам някой поръчвал ли е от АСДА с Габко. Аз така направих поръчка, чак като дойде поръчката видях, че половината неща били изчерпани, а се бяхме събрали приятелки за да си разделим доставката. Отделно нещата ми бяха отворени и препакетирани с другите ми пакетчета. Най-странното е, че бях поръчала от тези 2 играчки за по 8 лири, а ми ги сметнаха по съвсем различни зени - по 5-6 лири всяка, а най-гадното, че НЯМА ФАКТУРАТА от АСДА. Писах им да питам къде е - глас в пустиня!!!  #Cussing out Каже те ми, моля ви, така ли се процедира, аз ли нещо бъркам или ме правят на луда?  newsm78 Вие лично ли поръчвате? Благодаря ви много за отговорите!   bouquet
Ами как да има фактура като освен теб правят поръчка на още 4-5 човека и всички си ги таксуват поотделно с доставка(т.е. ако доставката е 3.50 лири да речем, те не я разпределят, а всеки участвал си плаща тази сума, а на тях им излиза без пари, нали над определена сума тя Е безплатна). Е как да ти дадат фактура, да не са луди Mr. Green
Освен това изобщо не ме учудва, че правят ''грешки" за промоциите. И аз получих от тях огромна хавлия за баня(която беше в промоция и беше с 2 лири по-евтина, явно са ме "комбинирали" с някой без да искам Rolling Eyes) вместо постелката за баня която исках. Таксуваха си ме като за стелка за баня(по-скъпата, която не получих), не ми я върнаха, нито парите, а аз си останах с хавлия, която съвсем, ама съвсем не ми трябваше Rolling Eyes.  
Но ако трябва да съм обективна, когато се поръчва трябва да се гледа до кога е валидна една промоция иначе си те чарджват по нормални цени Peace. Това не важеше за моя случай, ама нейсе, да са живи и здрави.
Извода е, изкарайте си карти и си поръчвайте сами, така трябва да има всичко, което сте поръчали и фактура, а да ви таксуват само за превоз.
А за това, че са ви върнали парите за липсващи артикули, в това отношение всички посредници са един дол дренки. Просто преглеждат всичко, ако си харесат нещо си го взимат и толкова, и на мен ми се е случвало, ама иди го докажи!

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 19:05 от Fitzgerald

# 119
Момичета знаете ли кога ще пускат коледни роклички и комплектчета в Теско или Асда?

Общи условия

Активация на акаунт