Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 241
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Много благодаря за отговорите, момичета   bouquet Сега разбирам как става и ще поръчам нещо пробно.

# 226
Момичета търся такава шапка и шалче http://www.prodavalnik.com/ppc/showfull.php?product=1176306& … =Picture_0232.jpg , ако някой  е срещал нещо подобно в някой от УК магазините би ли ми дал линк.Благодаря предварително!
 А ако има някоя сръчна мама да ми оплете такива ще си платя разбира се!

Снимчицата е от моята обява Grinning , от Ларедут ги купувах миналата година , но има подобни в АСДА  Peace

И моята поръчка от Теско ще пристигне в понеделник , чакам доста неща  Money

# 227
  • Варна
Момичета, като ви иска английски телефонен номер какво пишете. Ако слагате този на посредника, казвате ли му, защото този който избрах ми пише да сложа своя, в Асда не ми го приема, разбира се.

# 228
Моля, припомнете ми - Некст приемат ли БГ карта или само с посредник става поръчването?

# 229
  • Плевен
Моля, припомнете ми - Некст приемат ли БГ карта или само с посредник става поръчването?
Само с посредник.

# 230
Само с посредник.

Благодаря!

# 231
  • Варна
Ави извинявай  Praynig , надявам се не се сърдиш че съм ти използвала снимката   bouquet Може ли да помоля, ако има някой от Варна който ще пуска поръчка от Теско или Асда да ми пише на лични .Благодаря отново на всички!

# 232
Ави извинявай  Praynig , надявам се не се сърдиш че съм ти използвала снимката   bouquet Може ли да помоля, ако има някой от Варна който ще пуска поръчка от Теско или Асда да ми пише на лични .Благодаря отново на всички!

Разбира се ,че не се сърдя  Heart Eyes Hug Hug

Nextdirect приемат български карти , аз имам вече една пристигнала поръчка , доставката до БГ е 5 евро и пристига в пощата за около седмица , цените обаче са в евро и са по-скъпички от английския Некст , иначе стоките са същите  Peace

# 233
  • Варна
Търся сайт с чанти, докъм 75 паунда. Рових се тук-там, ама ако знаете нещо с по-хубави модели, моля да споделите.  Praynig

# 234
Момичета, да Ви питам за тези апрески от asda http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/snowboot/GE … 5,default,pd.html и http://direct.asda.com/george/shoes/kids-shoes/girls/peppa-pig-s … 3,default,pd.html. Някоя от Вас поръчвала ли ги е, и ако да, дали си отговарят на номерата? Крачето на моята дъщеря е 14,7см, та се чудя С6 или с7 да поръчам.

# 235
Дами,имам въпрос: може ли някой,който тези дни е пускал поръчка от Асда да ми каже дали е диспачната,моята е от понеделник,а още е in progress,досега имам две успешни и не са се бавели толкова при обработката,благодаря Peace

# 236
Има нови неща в Next http://www.next.co.uk/shopping/girls/new-in/1 .
Линка води към момичешките дрешки,но сигурно има и момчешки Grinning.

# 237
  • София
Здравеѝте момичета!

Мога ли да ви помоля за линк към тема, където се правят общи поръчки! Praynig И по специално поръчки за АСДА!

Харесала съм някоѝ неща от АСДА, бих се радвала ако някоя мама от София от темата ми пише на лични и реши да се отзове!

Благодаря предварително!   bouquet

# 238
Момичета, като ви иска английски телефонен номер какво пишете. Ако слагате този на посредника, казвате ли му, защото този който избрах ми пише да сложа своя, в Асда не ми го приема, разбира се.
А,нищо не съм казвала,написах на превозвача. В  Теско Hands Fist,дето им се сърдя ,че втора поръчка ми канселират,писах на мъжа ми гсм-то ( мтелско с кода),те даже му се обадили.ако знаех,че ще ме отсвирят,да бях писала моя,да ги поизмъча с произношение  phoneuu

# 239
 Аз да се оплача от Емпреса- пуснала съм от тях една единствена поръчка  като посредник  - и това ще е и последната.
Начислили са ми доставка като такава нямаше за поръчки над 50 лири. Лошото е че разбрах това едва след като им платих. Защото ми изпратиха мейл само с една крайна сума и това е,  без да ми кажат за липсващи неща и как точно се е  получила крайната сума.
Освен това имам и сгрешен размер на едно от нещата.
Аз най любезно има обясних грешката  с мейл и очаквах да ми отговорят, поне да ми се извинят - всеки греши. Но уви вече 5 ден - нищо.
 То се е видяло че нашите отношения  ще са до тук - поне реших да дам малко гласност на техните съмнителни 5% само комисиона!!

Общи условия

Активация на акаунт