Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Видях, че говорите за Пъмпкин.... Отдавна искам да питам мога ли да плащам с БГ карта и какъв билинг адреса да напиша? И нали пращате на адреса в UK на посредника? Същите са ми въпросите и за Адамс и за Зара.

Питам, защото рядко се коментират тези сайтове, а има интересни неща.

# 421
  • Wolwedans
Видях, че говорите за Пъмпкин.... Отдавна искам да питам мога ли да плащам с БГ карта и какъв билинг адреса да напиша? И нали пращате на адреса в UK на посредника? Същите са ми въпросите и за Адамс и за Зара.

Няма проблем билинг и шипинг адреса да са различни, и приемат БГ карти в Пъмпкин пач без проблем.

# 422
  • Пловдив
Някой пазарил ли е от Vertbaudet - става ли с наши карти до УК адрес   bouquet

# 423
  • София

От Зара според мен няма смисъл да се поръчва онлайн цените тук в магазините им са същите като в сайта.Виждам,че си от София разходи се до Сердика център или Калфура и разгледай  Peace

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 00:02 от Dzuls

# 424
И аз поръчах с Емпреса от Некст, но вече 3-ти ден нямам потвърдителен мейл, че поръчката е пусната. Алекс писа, че до 48 часа отговарят... Започнах да се чудя, дали изобщо са получили имейла ми, защото имах проблем с пускането в началото. Днес ги подсетих с още едно писмо та да видим... Бях свикнала с Гери от Алезар да ми отговаря почти веднага и сега ми е много странно това мълчание, да се чуди човек дали да чака или да се ориентира към друга фирма. Все си мисля, че може някой да проверява пощата и да драска по един еднотипен мейл:"...заявката ви е приета и ще бъде изпълнена в рамките на ... дни...", толкова е просто...
Който има повече опит да сподели след колко време най-много са му пускали потвърдителен мейл, та да знам колко да почакам

Случвало се е и 2 дни да не ми отговорят.
Но като ми писа момичето, ми каза, че още същия ден ми е поръчала нещата.
И те са хора, дет се вика, всичко се случва.
Аз бих изчакала, но аз съм доста търпелива /калена съм в Ларедутската тема  Mr. Green /

# 425
  • Wolwedans
И аз поръчах с Емпреса от Некст, но вече 3-ти ден нямам потвърдителен мейл, че поръчката е пусната. Алекс писа, че до 48 часа отговарят... Започнах да се чудя, дали изобщо са получили имейла ми, защото имах проблем с пускането в началото. Днес ги подсетих с още едно писмо та да видим... Бях свикнала с Гери от Алезар да ми отговаря почти веднага и сега ми е много странно това мълчание, да се чуди човек дали да чака или да се ориентира към друга фирма. Все си мисля, че може някой да проверява пощата и да драска по един еднотипен мейл:"...заявката ви е приета и ще бъде изпълнена в рамките на ... дни...", толкова е просто...
Който има повече опит да сподели след колко време най-много са му пускали потвърдителен мейл, та да знам колко да почакам

Случвало се е и 2 дни да не ми отговорят.
Но като ми писа момичето, ми каза, че още същия ден ми е поръчала нещата.
И те са хора, дет се вика, всичко се случва.
Аз бих изчакала, но аз съм доста търпелива /калена съм в Ларедутската тема  Mr. Green /
Ще почакам още 2-3 дни, дано всичко да е наред и да са получили имейлите ми, отново благодаря Алекс  bouquet

# 426
  • София

Зара според мен няма смисъл да се поръчва онлайн цените тук в магазините им са същите като в сайта.Виждам,че си от София разходи се до Сердика център или Калфура и разгледай  Peace

Лелее, колко съм изостанала, не знаех, че Пъмпкин имат магазини тук  Embarassed Рядко ходя по моловете, ама все пак как съм ги пропуснала newsm78

# 427
  • София

Зара според мен няма смисъл да се поръчва онлайн цените тук в магазините им са същите като в сайта.Виждам,че си от София разходи се до Сердика център или Калфура и разгледай  Peace

Лелее, колко съм изостанала, не знаех, че Пъмпкин имат магазини тук  Embarassed Рядко ходя по моловете, ама все пак как съм ги пропуснала newsm78
Не си изостанала става въпрос за Зара(те имат магазини тук) не  Пъмпкин

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 00:06 от Dzuls

# 428
  • София
Е, значи съм разсеяна  Laughing Мерси за уточнението Hug

# 429
  • София
Аз да кажа за H&M - на 03.10 пуснах поръчка с Емпреса - и още не са ми пристигнали нещата на англ. адрес!     smile3511    

Мойта поръчка е от 22.09. и все още не е стигнала при посредника. Обработвали я  ooooh!

# 430
  • София
Момичета, много ви моля за съвет!

Имам следният проблем.
Направих поръчка през Емпреса от mothercare - попълних техен формуляр с артикулите, които желая. Месец по-късно, вчера получих поръчаните неща. Но половината от тях липсват. Стойността на липсващите артикули е 58 GBP. Платих цялата сума, когато взех нещата от офиса на фирмата.

Вие имате ли опит с тази фирма? Пред мен имаше 2ма човека и на тях им липсваха неща, но и тях накараха да платят всичко.
Изпратих мейл и попитах какво следва - парите ли ще ми върнат, ще ми търсят липсващите неща ли, ще направят повторна поръчка за тяхна сметка ли? Чакам отговор сега.

Моля за съвет!
Благодаря и весело пазаруване на всички!   bouquet

# 431
0 вчера пуснах 2 поръчки с виза електрон на прокредит. Имат и хубави кодове в момента и над 60 лири имат безплатна доставка.

# 432
Да не би да са с отложена доставка.Обади се на телефона на момичето,кодето прави поръчките и виж какво ще ти кажат.И докладвай после тук Simple Smile

На мен онзи ден ми липсваше един детски комплект ( моя е поръчката,те са само превозвач).Понеже мъжа ми взе найлона,липсата се установи у нас,не пред тях. Обаче найлона си беше лепен с тиксо,не фабрично запечатан.От George  са ми нещата.

И други неприятности съм имала,но сме се разбирали.Сега ще го прежаля,няколко лири са,но всичко ще се отваря там и ще поръчвам само евтинджоси. Sad

# 433
  • Пловдив
0 вчера пуснах 2 поръчки с виза електрон на прокредит. Имат и хубави кодове в момента и над 60 лири имат безплатна доставка.

А какво си написала при регистрацията на адрес - нещо не ми приема адреса на транспортната фирма newsm78 Пък да кажеш, че нямам опит - имам  Mr. Green За пръв път ми се случва  newsm78

# 434
  • София
Трапезица, благодаря за отговора! 

Не бях ползвала услугите на фирма Емпреса и просто не очаквах такова нещо!
Ще се обадя и ще докладвам тук, как! Нека и другите да знаят какво става! Някак нередно ми се струва да ми вземат толкова много пари, за мен 60 лири не са малко и да се наложи да пия една студена вода, защото не знаят къде точно са ми нещата!

Между другото - опитах да пусна тема във форума на Емпреса за липсващите ми неща с въпроси към фирмата кога и как ще ми възстановят нещата или парите и въпроси към клиентите дали им се е случвало подобно нещо и как са реагирали, но темата не я побуликуват!   Когато през моята регистрация написна на заглавието на темата, за да я видя ми излиза "Темата не съществува." И толкова...

Общи условия

Активация на акаунт