?Аз клоня към патетата по обяд.
Вие купували ли сте подплатени панталончета на децата и да знаете къде има? На Марти са й късички и утре мисля е да й потърся.
За щастие имаме късмета да ядем домашни зеленчуци и меса донякъде, но нещата които купуваме - не знам. Освен това купувам най - различни марки, за да разпределя риска, защото нищо не ми гарантира, че след година точно фирмата с Био сиренето, което купувам слага не знам какво си...
но дебело, страхотно и само за 54 лв. та не се стърпях:) а баба му и дядо му му купиха кафяви, кожени ботушки с цип, сам да си ги обува:), по-дебели (подплатени) панталони имаме от миналата година - джинси и дънки, та се надавам да сме готови за зимата. Само анцузи за детската градина ми останаха, но тези които харесвам са супер скъпи.. и още не съм намерила компромисен вариант. Аз предпочитам Дани в детската градина да е с едни дрехи, на вън с други. Слава богу вече е достатъчно голям сам да се преоблича, че ми беше омръзнало да подсещам учителките:)
? тя иска нещо по принцеско-русалско
.
Ема обаче никога не би се облякла така. затова вчера купихме синя принцеска рокля с ръкавици, а на Орлин един костюм с каска
в ХИТ има такива дрехи и са доста евтини, роклята на Ема е за 15 лева.