Отговори
# 690
Мечи, много съжалявам за премеждията ви,край нямат #Cussing outНа майката на наш близък приятел и смениха тазобедрена става миналата година точно в Токуда и бързо се възстанови,явно е индивидуално,или по скоро зависи от опериращия(предположения),но се надявам твоето мамче да се справи бързо Praynig
Дорето скоро си предлагаше детегледачаката,ако можете да си го позволите май това е най-добрия вариянт,прибираш майка ти при теб и събираш всички сили на света.Много ще ти е трудно,но ти си мъжко момиче ще се справиш.За кърменето не се ядосвай,колкото толкова.Ако мога с нещо да помогна знаеш на 7минути съм от теб.Гуш за всички ви Hug

Така както я оплюх жената,тя пари изкарвала.Имала сделка и за това не звънала да каже,че няма да дойде.Е простено и е Mr. GreenНо все пак един смс можеше да пусне Whistling
И мебелите могат да почакат,подреждането също,ама аз не мога да чакам Rolling Eyesискам вече да си подредя дома,писна ми от тази лудница.Дрехите ми седят по кашони,спим на пода на матрака.Ядем на пластмасова маса за двор...Това са бели кахъри,но ме дразнят.

Раде, как 85,на мен поне на 90 ми прилича Grinning
konikonkoni,цените са различни.Има от 300 до 1000....При нас в нашия квартал има една за 320, на Весето не и допадна ,но Едо е вече 3 година там и сме доволни. PeaceНие живеем в Павлово.

Дани, завидях ви за кафенцето с Гал.Искам много да се видим всички на една раздумка някоя вечер,но едва ли ще ме огрее скоро.

Вержи, Hugза съжаление такъв е живота,един ден се радвам на другия плачеме.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:20 от alximika

# 691
Мечи, поста ти направо ме потресе. Но се надявам, че ще намериш достатъчно сили в себе си, за да се справиш със сложната ситуация. Дано занпред дечицата ни са здрави и ние покрай тях, останалото лека полека се нарежда.

С много любов, подходяща храна и грижи, Мишо пак ще се закали.

За подутото местенце от ваксината освен риванол друго не знам дали се прилага. Чела съм за мед, но Дани е още малка за него. Просто трябва по начесто да слагаш компресите и ще премине оттока.

Много добре сте решили да дарите инхалатор. Наистина никой не е виновен, че понякога в болниците се опитват да сътворят чудеса от нищото.

Вержи, съжалявам за загубата ви  Hug

# 692
Здравейте,момичета!!!!

Гея,честита годишнина - нека бъдете още дълги години заедно в любов,щастие,смях,разбирателство и в трудните моменти,които ще трябва да преодолеете.

Мечи,мила,направо незнам как да коментирам това,което си написала,затова ще ти кажа само,че много се радвам,че Мишо си е у дома и от сърце ви пожелавам повече да не преживявате подобен стрес.Също така искам да пожелая една успешна операция на майка ти и бързо възстановяване.А на теб - много сила и положителни мисли,за да се справиш с този труден период.
За ваксинацията - и аз съм чувала и правила еднократно само компреса с риванол.

Фокси,моите съболезнования за загубата на приятеля ви!А на колежката ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финал.Баба ти как е?По-добре ли е вече?И на нея пожелавам скоро да си е у дома.

Раде,жив и здрав да ти е свекъра!

Алхимиче,бързо да се оправя кака Мая и дано на бебо да му се размине  Praynig

Аз успях да видя само клипчетата на адашките - страхотни са и двечките.

# 693
Meчи, слава богу че Мишо вече е здрав! Просто не мога да си представя какво си преживяла! Съжалявам и за проблемите, които имаш с майка ти! Наистина ако има вариант да наемете жена- или за Мишето или за майка ти, но все пак това са доста финанси. Иска ми се да бях по-близо, можех да идвам да ти помагам...
За кърменето- щом все още имаш някаква кърма (при целия стрес който преживяваш и натоварването ти това само по себе си е успех) значи има варианти да възстановиш лактацията. Но ти сама трябва да прецениш дали ще имаш сили и време за да положиш усилия за това. Ако да, или ако просто имаш желание да си поговорим (наистина, не си длъжна след това да следваш съветите ми, нито пък дори ще си помисля да те упрекна, напротив, възхищавам ти се че се справяш!) можеш да ми звъннеш. Да поговорим не само за кърменето, но и за грижите за 2 малки деца едновременно...

Миме, утре ще ти пратя слинга!

Фокси, съжалявам за загубата на приятелите ви, както и за премеждията на баба ти! Но такъв е живота- радост и тъга се преплитат всеки ден....

# 694
Благодаря ви,че въпреки отсъствията ми напоследък,все пак се държите така добре с мен...
Баба ми  сега е добре.Получи кръвоизлив на язвата и доколкото разбрах е загубила доста кръв,но сега вече си е вкъщи и е добре.Аз все още не съм ходила да я видя,защото изчаквам малко да се повъзстанови.
А приятеля ни почина по такъв нелеп начин,че даже ми е трудно да го преосмисля все още...Отишли за риба малка компания и единствено той бил новак.За пръв път отивал за риба.В момента,в който метнал въдицата тя се допряла да някаква жица с ток и той умира на място...Всъщност това момче беше  повече приятел на Боян и брат му,отколкото на мен,но въпреки това ми е доста тъпо.Миналата година пак по това време почина други наш приятел в катастрофа.Най-тъжното беше,че сестрата на момчето,което почина миналаа година е написала във ФБ нещо от сорта....Германец,не ти се стои сам там,без приятели,нали..Затова взе и Митко при себе си..Дано там ви е добре сега като сте отново заедно...Ей като го прочетох това...прирева ми се...
Но..такъв е живота,наистина........

# 695
Здравейте, момичета!
Първо да се извиня, че не съм писала толкова време. Честно казано и не съм чела.
Благодаря за честитките тук и във ФБ. За съжаление на тази годишнина не е позволено да се черпи, така че ще го отложим за догодина  Simple Smile .

Мечи  Hug . Минала си през голям ужас и още трудности ти предстоят. Когато на мен ми се наложи да гледам майка също не ми беше лесно. Но се убедих, че човек наистина не подозира на какво е способен, когато се наложи. По-лесното при мен беше, че съм само с едно детенце. А при теб по-лесното ще е че майка ти няма да е на 100% неподвижна, ще можете да общувате и най-важното - ще оздравее. Няма да ти е лесно, но съм сигурна че ще се справиш  Hug .

Днес и Рени има рожден ден.

# 696
Честит рожден ден,Ири! Честит рожден ден и на Рени!Да сте живи и здрави!   bouquet

Мечи.... Hug

# 697
Ирисче,честит ти празник,бъди здрава и щастлива.  bouquet

Ч.Р.Д. Рени,бъди здрава, щастлива и все така оправна.  bouquet

и Влади е болен Sadкашля,викнахме докторката,гърлото му е кръв червено,гърдите са му чисти поне за сега.Каза ми да го следя за Т и ако вдигне веднага да я викам да го слуша.

# 698
Честит рожден ден, Рени!!!!
Бъди жива, здрава, мн щастлива, обичана, все така оправна и борбена!  bouquet

Мечи, ще намерите някакъв вариант Hug Важното е вс, да сте живи и здрави само!
Фокси, моите съболезнования...за жалост това е живота Confused
На всички болнички бързо възстановяване Hug. Моята сестра и тя много настинала. Боляли я чак кокалите и цял ден леж Rolling Eyes

Лека и приятна  вечер на всички! Flutter

# 699
  • София
Честит рожден ден на двете празнуващи!

Мечи, добре че Мишо вече е здрав, а Дани не се зарази. Другото ще се нареди!
А в Токуда защо така с измъкват от по-сериозни случаи?

Адашката, горките мъничета. Бързо да им минава!!!

Михаела е на път да се побърка и мен също цял ден вкъщи. Евгени естествено ще се прибере супер късно... Доста се изнервям!

# 700
  • София
Момичета, ние сме добре... нещо не ми се пише... още повече с тая полуразбита клавиатура  Rolling Eyes

Много поздрави на всички с повод тези дни!
  bouquet

Като чета за болни деца, направо корема ме свива - дано всичко минава бързо и без усложнения...  Praynig

Аз съм мноооооого ЗА среща!!!!

# 701
Цял ден не успях да се включа, затова сега ......

Гея, честита годишнина! Още много пъти по 10 години да сте заедно, да посрещате малко трудности и много радости! Hug

Ири и Рени, честит рожден ден! Бъдете здрави, много усмихнати и щастливи!  bouquet

Мечи, направо настръхнах като четях ..... важното е, че всичко и приключило и дано не се повтаря. Стискам палци и за майка ти, дано всичко мине леко и бързо да се възстанови!  Praynig

Миме, дано Влади не вдига температура и се оправи бързо, милата душичка!
И другите болнички дечица да оздравяват!  Praynig

И аз искам срещаааа .........

# 702
Ири, Рени, честит рожден ден! Гея, честит празник! Илиянче, радвам се, че след целия ужас сте си у дома, косата ми се изправи като четях през какво сте минали. Дано всичко бъде наред с Мишо оттук нататък. Мименце, дано всичко се нормализира и при вас.

Липсвате ми много, момичета, ама нямам сили ни да пиша, нито нищо. Откакто ходя на работа, не успявам да си легна преди 12 вечер, сутрин ставам в 6,30, борзо свикнах на работа, ама вече се чувствам като изцеден лимон.

# 703
Добро утро, дами!

Заповядайте на закуска Flutter
мрм, не се нерви,мила Hug Аз като гледах клипчето, останах с впечатлението, че Мишето мн слуша Grinning И аз съм по цял ден сама с малката, баща и се прибира около 19ч., ама поне 2/ 3 пъти в седмицата оставя си нещата само и отива по срещи..., но аз съм му свикнала. Като се прибере отново, някой вече  Sleeping

Хубав ден на всички! Simple Smile Тук е студ и май само за кухнята ще идем и после вкъщи ooooh!

# 704
  • София
Добър ден, и от нас с Алекс!

И ние в кюпа с болничките.Алекс започна да кашля(не е много , дано и не се увеличава), леко му е зачервено гърлото, предписа му Проспан сиропче и Парагрип.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 13:21 от larakroft1

Общи условия

Активация на акаунт