На майката на наш близък приятел и смениха тазобедрена става миналата година точно в Токуда и бързо се възстанови,явно е индивидуално,или по скоро зависи от опериращия(предположения),но се надявам твоето мамче да се справи бързо 
Дорето скоро си предлагаше детегледачаката,ако можете да си го позволите май това е най-добрия вариянт,прибираш майка ти при теб и събираш всички сили на света.Много ще ти е трудно,но ти си мъжко момиче ще се справиш.За кърменето не се ядосвай,колкото толкова.Ако мога с нещо да помогна знаеш на 7минути съм от теб.Гуш за всички ви

Така както я оплюх жената,тя пари изкарвала.Имала сделка и за това не звънала да каже,че няма да дойде.Е простено и е

И мебелите могат да почакат,подреждането също,ама аз не мога да чакам
Раде, как 85,на мен поне на 90 ми прилича

konikonkoni,цените са различни.Има от 300 до 1000....При нас в нашия квартал има една за 320, на Весето не и допадна ,но Едо е вече 3 година там и сме доволни.
Ние живеем в Павлово.Дани, завидях ви за кафенцето с Гал.Искам много да се видим всички на една раздумка някоя вечер,но едва ли ще ме огрее скоро.
Вержи,
за съжаление такъв е живота,един ден се радвам на другия плачеме.
.
кашля,викнахме докторката,гърлото му е кръв червено,гърдите са му чисти поне за сега.Каза ми да го следя за Т и ако вдигне веднага да я викам да го слуша.