Отговори
# 720
Гея, много благодаря за прадложението, ще се възползвам  Embarassed Много бих била благодарна на един Lefax от 100 ml., защото го ползвам и за Мишо. Той имаше рефлукс и до ден днешен има киселини и го боли коремче от време на време.

Ето и една актуална, по-човешка вече снимка на Дани:

Хубав и слънчев ден на всички и от нас  Hug

# 721
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Мечи, мамина красота Heart Eyes Прелестна е Hug Няма проблем, още днес ще ти го взема, аптеката е под нас Mr. Green

# 722

Ето и една актуална, по-човешка вече снимка на Дани:

Много сладка и ококорена госпожица си имате! Heart Eyes

# 723
Гея, моля те и на мен едни капки,аз сега съм го закрепила с колик таблетс,ама пак се дере яко вечер,та може лефакса да ни подействат.

Мечи, и ние много връщаме те тея капки помагат и за това ли?Много е сладка Дани,и имат с Влади еднакви биби,е нашта е синя Grinning

Ох как искам да се срещнем всички...много ми липсват разходките с вас,събирането на народния,вечер в някоя кръчма,писането тук.Много съм свикнала с вас.Чак ми ставате досадни Mr. Greenв мислите ми.

Ние днес сме малко по-добре,да чукна на дърво.

# 724
Ок, нямаш проблеми Peace
Ако искате да донеса една паста - маже се на коремчето, помага много за колики, ние така се оправихме. Има горе долу същото действие, просто се намазва на самото коремче, не се дава през устата.

# 725
Дани е разкошотийка! И колко сериозно гледка - виждам една бъдеща бизнес дама  Heart Eyes Flutter

Фокси, съжалявам за новините за вашия познат. Животът наистина понякога е по-пъстър и ярък отколкото ни се иска, ама ти това го знаеш най-добре  Hug

Днес сутринта беше доста студенко, но все пак направихме една грандиоооозна разходка с Дара (в резултат на което тя си изяде всичко на обяд и спи блажено - как да не обича човек зимата  Grinning ). Поръчах едни чудни-чудни ботушки на Хилендара с гор-текс технология (от типа туристическа обувка), те пристигнаха и са ни малки  ooooh! Ужасно ме е яд, защото са страхотни. А тя носи 21 номер маратонки, тези за 22 и пак не й влиза крачето. Ако някоя от вас се интересува, цветовете са черно, сиво и оранжево (май са унисекс), мога да ви кача и снимки, ако искате.

И не на последно място да си похваля любимия мъж. Ходихме на зеленчуковия пазар с детенце, тати дойде да ни вземе и докато се качвахме в колата му споделих, че в началото на пазара има една осемдесетгодишна баба (близка приятелка на моята баба, лека й пръст), която продава цветя от градината си. Много исках да си купя цветя от нея, но тя всеки път като ме види ми подарява и категорично отказва да вземе парички (а има нужда жената), затова трябваше да е някой, който не познава. Та милият отишъл и й изкупил всичката стока, за да не мръзне женицата за стотинки.  Heart Eyes Heart Eyes В резултат сега вкъщи е като в дома на начална учителка на 15ти септември Simple Smile Но съм много доволна.

# 726
  • София
Дани е прекрасна. Ама много бързо стават човечета тези бебешори, каква беше на предишните снимки...малка, малка:)

Ей колко е хубаво да е слънчево! Досега бяхме навън и направо се почувствах човек.
Марте, кофти за ботушките, но не се ядосвай. Дано бързо си намерят нов притежател. А мъжът ти е сладур!
Адашката, радвам се, че са по-добре!

# 727
Леле,Мечи,тази сладка бузанка е същински бащичко!  Laughing А и много важно и с "разбиране" гледа...Спор няма!

Нелинда,чаровница голяма е твоята щура Маги!  Heart Eyes

Марте,ако случайно не си го нацелувала твоя мъж(което ме съмнява,де...) да го направиш веднага! А за обувките ,ако не се намери купувач,не се ядосвай! Ще ги запазиш за второто.. Laughing Ралица сега е с точно каквито ти ги описваш обувки(тип ботушки,тип планински обувки...),които на Боян някакси умаляха за един месец и то когато беше на 7-8 месеца... newsm78 Даже не е стъпвал с тях,но сега се изплащат!  Laughing

Щом Гея пристига на 3-ти,нека тя да каже удобна за нея среща(време,място) и да се опитаме да се съберем на раздумка!  Praynig

Ние след малко потегляме за Копривщица с кумовете и тяхните дечурлига.До понеделник!  Hug

# 728
Толо, на 5ти влиза в болницата, след това ще сме с майка ми и децата.

# 729
Много е сладка и прекрасна Дани! Мечи, само хубавини от тук нататък! Всичко лошо да остане зад гърба ви! Hug

Марте, страхотен жест! И към теб, и към жената... Преди няколко години до офиса ми стоеше също една баба, но само с по едно букетче. Но то сякаш - цял двор. Всичко имаше в него и едно такова кръгличко, като слънце... И всеки ден, съпругът ми го купуваше това поредно букетче - единствено за деня и ми го подаряваше... Всеки ден на бюрото ми имаше малко слънчице, или дворче до бяла къщурка, или гальовните ръце на бабата, или просто обич... Така, че мога да си представя как се чувстваш... Hug
А, за обувчиците - не знам как да помогна. Божидар носи 25 номер Rolling Eyes.

Гея, айде идвай да ни събереш. Мими, малко остава, ще те отвлечем. Hug

Мама е вкъщи до 3 през нощта, когато е поредният й полет... Чудя се да я впрегна ли в роля, или да я пожаля а н-ти път. Mr. Green Днес, докато готвех за нея, Божидар беше уж на безопасно място - в кошарката, гледащ детско филмче. За 15 минути успя да си изгризе половината дунапренена възглавница... ooooh! Според баща ми, защото не го храня достатъчно... Laughing

Силве
, приятен уикенд. Това е едно от любимите ми места!  Hug

# 730
Здравейте,

аз нямам много за казване, но да се запиша.
Добре сме, чакам с нетърпение поредния уикенд и съм потънала в една книга. Та всяка свободна минутка изпозлвам , за да прелистя някоя страница.

Мечи, Дани е разкошна.

Обувки на Йоан смятам да взема точно такива каквито описвате, но още не съм гледала по магазините къде и какво. Марте, кажи от къде поръчахте вашите. Йоан в момента е с 22 номер маратонки.
Добре поне че якето от миналата зима му ставаше, та вчера имаше с какво да го облека. Май тази година позакъснях със зимните покупки.
В момента търся зимен панталон, тип скиорски, ама май-нямало за толкова малки деца. Но аз продължавам с търсенето щото не мисля, че в космонавт ще се чувства комфортно, а и надали ще има космонавти 90+ см.

Миме, бързо оправяне на всики от семейството Simple Smile

# 731
Мамо Зари, само ще помоля, ако може да измислите място, близо до хотела, защото ще ми е трудно да се разхождам с двете деца и майка ми на далечни разстояния. Ние ще сме на Тотлебен.

# 732
  • Пловдив
Деси,купихме шушлеков гащеризон+яке от Вис Виталис-40 лв.Не са кой знае какво,но стават.Имаше оранжево,петролено зелено /такова взехме/,розово и синьо.Размерите бяха 86 и 92

Гея,стискам палци за операцията

Мечи,Дани е много сладичка

Марте,пусни ботушките в продавалника-така най-бързо ще ги разкараш.

таня спи,аз съм на компа и си почивам-днес нито ще чистя,нито ще готвя-пълен релакс

# 733
Гея,къде на "Тотлебен"?Близо до Руски паметник ли? Тя срещата няма ли да е вечерна ? Имаш ли вариант да оставиш децата с майка ти вкъщи,защото едва ли ще намерим подходяща кръчма,в която да става за малки деца...

# 734
Да, до колкото знам е някъде около Руски паметник. Иначе за вечерна - мога, но след 9.30 когато заспива Мила, защото имаме някакви кризи и не иска да заспива без мен Confused Ако не - събота-неделя, място където може да пуснем децата да си търчат насам натам. Твоя сладур, ще може да играе с моя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт