Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мира.см, давам безглутенова каша с круши и ябълки (така се продават на Ганчев) и давам на Хумана банановата безглутенова каша.

# 631
  • Sofia
Силве, нас що ни няма на снимки  Cry Cry Cry Mr. Green
Славче, а ти що тръгна, пък не стигна  newsm78
Голяма група се събрахме  Peace Крисето сега спи каталясала, а аз пък готвих. Като ви чета с тоя фасул, накрая задуших един за салата  Grinning

Lux-че, май и Крисе-Дрисе ще се запече от моркова. Днес даже му сложих картоф  Confused Иначе пък си го хапна по мерак  Peace Ще видя до довечера дали ще свърши работата  Crossing Arms Хубавото на неакането е, че и поминава червения г_з  Mr. Green Аз също предложих вода  Peace

Напоследък много повърхностно чета форума и все по нещо забравям  Embarassed Сега се сетих, че Кали (Malini) пита за сушилнята. Аз съм доволна - много повече отколкото от моята комбинирана пералня. Двете нямат нищо общо. Знам, че сушилнята изхабява по-бързо дрехите, но за чаршафи, хавлии и т.н. е незаменима  Peace

Аз захранването си го подкарах както правих с Габи - вече толкова много и все модерни схеми, че отказвам да чета  Stop

Да честитя днес на най-големия отбор рожденици   bouquet
А, и да изклюкам, че дудунски е в Истанбул Wink

# 632
  • Розовата долина
Влизам да споделя,че и моят бебешок днес направи лупинг,ама доста голям.Аз не съм добре и легнха да подремна,оставих я на таткото.Пък той отишъл до тоалетна,оставил я в кошницата за колата без да я върже и казал на каката да я гледа.Да,ама тя се забляла в компа,Сияна се избутала от столчето и на земята.В резултат сега е с ожулена брадичка CryМъжка му работа!!
Аз защо не мога да вляза да видя снимките от срещата?Нали паролата си е същата?Може ли пак някой да ми я изпрати!!

# 633
И на мен не ми се отварят снимките  Sad

# 634
Ани , има една снимчица на Крисето, странна работа  newsm78 аз толкова направих. Дано другите мами добавят техните Heart Eyes

# 635
хмммм, ето каква била работата - Дудунски е в странство  Sunglasses

И аз за сушилнята абсолютно подкрепям Ани   Peace Днес изпрах и изсуших 3 нови комплекта чаршафи, бях ги оставила за някои по-слънчеви дни, че щяха да съхнат по 3-4 дни сигурно, но сега за нула време ги оправих  Laughing ех, да имаше и как и изгладени да ги изкарам от там  Rolling Eyes ,

да споделя едно сайтче http://www.homemade-baby-food-recipes.com/ има интересни неща - инфо за всеки плод и зеленчук, за алергиите и т.н.  Peace

влезте в профила в снимка.бг  Peace потр.име may2010 , паролата е същата , и на мен директно от линка, който Силвето е дала не ми се отвориха  Rolling Eyes

# 636
Чак сега успявам да се докопам до компютъра днес  и гледам че сте изписали четири странци затова ще се отчета набързо и се връщам да ви чета.

Така ,захранихме се днес със тиква , хапна количество около една пълна лъжичка, и после взе да я плюе. Бях направила два варианта ,едното чисто ,другото  с кърма. Дадох първо чистото ,та от него яде и после като взе да плюе предложих другото ,но той явно се беше насител на новият вкус и непожела да преглътне повече.Утре продължавам пак  да видим дали ще хапне повече. Въпреки че количеството беше толкова малко веднага се отрази и следобед тръцна малко в памперса Mr. Green
Сега се връщаме от ортопеда, всичко му е наред. Влязох и в Бамболиното и му купих две пюренца на Гербер от мъничките , слива и круши Уилямс, незнам кога ще стигнем до тях, но нека да се намират из къщи.

От днес имаме проблем с кърменето. Сутринта си сука нормално, после след захранката пак, но после какво му стана неиска изобщо да засуче. Пищи, и се мята назад, пробвах какви ли не пози, успокоявах го, носих го после пак пробвах , но неще и неще, и така накрая дадох  с шише. Сега спи, да видим като стане ще е доста изгладнял , дано да засуче  Praynig Аз подозирам че проблема е във венците, много го мъчат и постоянно ги чеше с каквото набара. Предполагам че иска шише щот така си чеше венеца на силикона  Thinking
Някой друг с такъв проблем ?

Отивам  да видя какво сте си бъбрели днес  Sunglasses

# 637
sivanovaa, Мирка си има като на Мирко зоо-то Embarassed Embarassed Embarassed

# 638
МНОГООО ХУБАВИ СНИМКИ И ОЩЕ ПО СЛАДКИ БЕБОЦИ Party

Днес Бобчо спинка само 20 мин. и аз реших да го изкъпя по рано и сега изморен спинка Hug

А така Дудунски пак на път Wink

Славче, на Хумана банановата е много вкусна и ние я папкаме Hug И  ние сме така папка ли пюре от бурканче 120 не иска после мляко, понякога обаче изяжда и 190 пюре, всеки ден е различно, може би не винаги е достатъчно гладен Hug

Ние вече хапваме по 150-190 каша, от нея нищо не остава Laughing

# 639
Ето ни и нас, завърнали се от последния прием на двте ваксини.За мое голямо учудване не плака въобше, даже и на Симфлорикса(така ли се пише).Аз се бях заредила с гризалка, залъкалка и водичка ,последните две въобще  не приема,но за всеки случай да съм поготвена ,знам ли.Но тя беше отличничка.Да изкараме без проблеми от типа на Т до утре и ще сме супер.Досега не е вдигала ,ама не се знае ,така че ще си я наблюдавам.Педиатърката ,каза да съм я захранвала вече и че това ни запичане се дължало, че сме ядяли по 4 пъти само.И каза затова да съм почвала да съм я захранвала за да се оправи.Нетрябвало да й било пълно стомахчето повече от три дена ,а ние сме на 5 вече.Но аз съм решила след 6-тия .Ние сме 8 кг и 69 см.

Я да ви попитам майките, които не сте давали досега витД заради слънцето сега ще почвате ли да давате и другите които давате докога се дава по принцип?

# 640
  • София
Честита пета месечинка на голямата банда момченца и момиченца, родени на 15ти май - адашите Габи и Габи, Каролинка, Ивата, Мишока, Светльо, Сияна и останалите бебочета Hug Hug Hug да са живи и здрави, да хапват вкусно, каквото е приготвила мама и да им растат зъбчетата неусетно!

Ех, как ми се идваше и на мен в Мол-а... дано следващия път можем Simple Smile много сладки снимки на мами и бебоци Heart Eyes Нелка, мерси, така стана Simple Smile

Пиша с лява ръка, че с дясната гушкам цокаща Габи  Mr. Green наддала е 300 гр. за 15 дни, сложиха Сифлурикса (беше много смела, само малко се разплака), последният прием ще е след месец. Малко ще се забавим с противохепатитната, но не било проблем, че е реимунизация. За сега не е вдигала Т, дано и да не, макар че ми се струва топличка... Малко цвърка и доста начесто цока, но съм ок с това. Само да спинка добре през нощта....

Не знам с това захранване какво ще правим, тотално се обърках.... още малко време имам и айде, на пангара и ние. Ще можем да се включваме тогава в дискусиите Simple Smile

Мира, честито ти возило! Безаварийно да си го караш (ще свикнеш, трябва малко време и опит)!

Дилянка (Нели), дано да е удачен избора ти на количка.

Нелка, странно, няма нищо, нито в inbox-a, нито в junk... може ли пак  Wink Heart Eyes

Нари, съвет от опит - каквото и да избереш, гледай да е с цяла дръжка, а не като при мен - две...  

Хубава вечер на всички ви Simple Smile

П.С. Утре следобед ще се виждаме със съучениците ми от гимназията, май ще дойдат и такива, дето обикновено отсъстват. Дано да е весело.

# 641
  • София
А още нещо - педиатрите казват ли ви да давате превантивно Фенистил или калций - противоалергично?!?  Thinking Че до сега май никой не е споменавал такова нещо тук. Веднъж дадох калций, Габи изплю половината, другата повърна и повече не съм давала. Днес дадох еднократно няколко капки Фенистил.. ама повече не съм.

# 642
А още нещо - педиатрите казват ли ви да давате превантивно Фенистил или калций - противоалергично?!?  Thinking Че до сега май никой не е споменавал такова нещо тук. Веднъж дадох калций, Габи изплю половината, другата повърна и повече не съм давала. Днес дадох еднократно няколко капки Фенистил.. ама повече не съм.

Досега педиатърката не ми е казала такова нещо и не съм давала такива работи.

# 643

И на нас не са казвали  newsm78

# 644

И на нас не са казвали  newsm78

и на нас не са казвали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт