Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Елче аз даже ти бях писала да ми пратиш тел на лични и да се разберем -аз съм за ама напомняй като наближи, че съм толкова отвеяна
Само срам не срам ще помоля да се чакаме отпред, че не съм влизала в Мола и ....  Embarassed
Снощи заспа мишка проклетийка в 1.30 полудях  #Crazy

# 676
  • София
Привет момичета. Hug
Честито и на всички бебоци ,които имат нови месечинки...  Hug
на всички майчета, които имат повод за празнуване.  Hug

Не съм писала от доста време, и ме засрамиха  Embarassed Heart Eyes.
Малката ми щерка е някакво чудо, не ме остава да си поема въздух. Толкова е ревлива, мрънкаща, че на моменти ме изкарва от кожата. Като сме по цял ден заедно и вечер не е много по съня - буди се по 4-5 пъти с рев, доста ми се насъбира. Вече се отчетох с няколко истерични кризи с рев пред таткото за негов ужас, но не съм от желязо. За жалост спи най-добре на вън а в къщи си дремва само за 20-40мин и то не много често, през другото време трябва да я забавлявам иначе тъпкано ми го връща  Laughing. От скоро се захранваме с зеленчукови пюрета и след картофа сега сме и на морков. Зъби нямаме, но и не бързам с тях, че и това няма да е лесно. Не ядем изобщо, след няколко дни ставаме на 6 месеца и ако сме качили 300гр. пак ще е добре.
Оплаках се едно хубаво, срамота  Hug
Много прегръдки и целувки от нас.  Heart Eyes Hug

# 677
Днес съм много щастливаааа!  dancing

Снощи малкия ни разказа играта, но тази сутрин при поредно мазане нещо ми

боцна и .... се оказа - зъбчеее   Stuck Out Tongue Closed Eyes  newsm20

Да споделя опит- Хамомила и Пансорал , свършиха чудесна работа!  Peace

# 678
ANNI_M честито ви зъбче!!!  Hug

Нас вече второ ни тормози но много  Confused

# 679
счупи ми се количката  newsm45 newsm61

# 680
.◦♥Toche♥◦. , радвам се, че намина  Wink  Целувки на ревлива Вероника  Hug Heart Eyes

Elche, благодаря за поканата!   bouquet Аз от сега не обещавам нищо, че много време има до тогава, но ще се радвам, ако успея да дойда  Hug

natalinikSad как се счупи тая пущина?

ANNI_M, честито ви зъбче!  Hug

# 681
Да споделя опит- Хамомила и Пансорал , свършиха чудесна работа!  Peace
И аз съм доволна от тази комбинация Peace

Нати, как така е счупи, ужас Sad

Точе, радвам се, че се разписа Heart Eyes

АниМ, честито зъбче Hug

# 682
Нати, много неприятно  #Cussing out

Точе, най-сетне да се отчетеш. Целувки на малката сладка Вероника ... не се притеснявай, че не яде ... май много от децата са така ... важното е да е жизнена Simple Smile И аз се оплаквам, че моята не яде ... ама ей на .. качила е 400 грама  Shocked Shocked Shocked

Да споделя опит- Хамомила и Пансорал , свършиха чудесна работа!  Peace
И аз съм доволна от тази комбинация Peace
С хамомила не съм пробвала, но от Пансорала и аз съм доволна ... стига мойта маймуна да ми даде да я намажа ... като стисне устата или ми бута пръста с език ... и не мога да я намажа.

Анни-М, честито зъбче!

Нас също много ни мъчат тея гадни зъби, ама не пробиват, отдолу е ужасно бяло вече доста дълго време, но нищо!

Снощи заспа мишка проклетийка в 1.30 полудях  #Crazy
Ние вече цяла седмица сме така  ooooh! Онзи ден й беше рекорда - 2,30ч Wink Познай на какво приличах на следващия ден!

АниК, да бе не стигнах аз до мола вчера, радвам се че сте си изкарали супер. Малко задачки ми се отвориха по пътя и не стигнах Sad Другия път ще гледам да стигна Wink

Ох, отивам да ям, че наш`то ла*но ей сега ще се събуди Wink

# 683
счупи се гадната количка докато излизах от двора - имаме две стъпала и обикновено я издърпвам по тях, но понеже и е алуминиева рамката и се спука. сега погледнах, че и е 1 година гаранцията и ще отидем до магазина да видим дали ще приемат рекламацията. добре, че имам едно пег перего уно в нас, че иначе дребния с кенгурото трябваше да го извеждам  Crazy много ме е яд, защото количката е много прибрана и лека - може навсякъде да се събере. ако не ми я оправят мъж ми ще й завари две планки и ще я отремонтира, но ще е грозно  Cry

# 684
Честити зъбчета на "озъбилите се" Hug Да растат белички и здравички!!!
Явно неспането е всеобщо явление . Нашият Калпазанко заспива в 23.30- 00.00 1 не знам какво му става. През нощтат си се буди през три часа да си хапва,сутрин става в 8 , а през деня спи 2 пъти по половин час . Е , не е нормално това  Crazy Скоро някой се притесняваше ,че бебето му много спи ---не се притеснявайте ,радвайте се  Laughing
За споделя за нашата хрема.  За има няма 24 часа отшумя,На мен ми се сториха повечко, но важното е че мина  и в тази връзка на нас много ни помогна НИЗИТА гелче и спрейче. Ходихме до педито за всеки случай , но нямаме нито зачервено гърло и гърдичките са му чисти  Party

# 685
Здравейте и от нас  Hug
Вчера много хубава среща се получи в Мола. Благодарим на Ани за организацията!  Hug Ние пак закъсняхме, но успяхме да се видим с повечето мами.
Аз пропуснах да кажа, но ако някой поръчва въпросния ORAJEL да ме брои и мен.

Иначе Алюшата вчера сигурно няма и един час сумарно дневен сън и вечерта като заспа си помислих, че добре ще спи след като не се беше наспала през деня. Не щеш ли изненада - в 4,30 на нея й се доигра и като се разпя .... два часа слушахме наш`та Лили Иванова. Най накрая заспа в 7. Аз пак си помислих, че поне сутринта ще се отспи.... но в 8,30 беше на крак. Направо нямам думи  Crazy

Днес пак ще се носим и само пея и говоря... съвсем скоро ще остана без глас от нея... #Crazy

Изчезвам, че вече мрънка.

# 686
  • Sofia
Брей, Нат, аз и вчера като качвах по този начин стълбите у нас, си мислех кога ли ще се счупи количката - явно този начин за изкачване не е удачен  Confused Трябва да ти признаят гаранцията, как не  Naughty Да пишеш какво е станало  Peace
Anni_M, честито ви зъбче   bouquet
Toche, Вероничка с характер, а?  Hug Намирай време да драсваш - липсвате  Heart Eyes

Уф, днес и на мен ми се спи - Крисето пак си направи нощ без събуждане, но в 6ч. беше кукуряк и аз станах с нея. То и на мен не ми се спеше особено де, но е събота все пак. На обяд тъъъкмо мъжете се отправиха да спят, Крисе се събуди - храних я, забавлявах я, уморих я и тъъъъкмо задрямвах с нея, чух в просъница Габи над главата си "мамо, аз се наспинках" Crazy

Днес добавих и малко тиква към морковите и картофите, хапна си Крисето  Peace Дупето й е все така червено, но от сутринта 2 пъти пълни памперса, кака да мине  ooooh! Промивам, оставам голичка, мажа Павлодерм и има някакво минимално подобрение  Confused

Ей, подсетихмте ме за Orajel-а - значи: Мариелка, Кали, Нари, Весето... пропускам ли някой?

# 687
Ей, подсетихмте ме за Orajel-а - значи: Мариелка, Кали, Нари, Весето... пропускам ли някой?

искам и аз Simple Smile

# 688
искам и аз Simple Smile
я тоже  Laughing

# 689
  • София
Ето ни и нас. Нощта мина добре, не е вдигала Т. Явно не трябва да й бием по 2 ваксини.
Сутринта обаче, от 1 момент нататък, беше някакво велико мрънкане, едвам успях да нарежа картофите за мусака (добре че бях обработила каймата с лука вчера, че иначе нямаше шанс) и излезнахме. Свършихме малко работа, но най-хубавото беше, че Габче на два пъти спа в слинга. Вторият път стоях на пейката пред блока да я чакам да се събуди, ама тя не. Качих се горе, тя продължи да кърти. Обаче като я свалих със слинга и след 5 мин. се ококори. Сега си яде пръстите и лигавника, и пее ли пее. Кога ли ще се разскърца?!?

Натали, много неприятно с количката. Дано признаят гаранцията!

Анни_М, честито зъбче!

Ани, мерси за гелчето предварително! Днес не ти е ден за спане, то се е видяло. Дано поне нощта е спокойна и поспалива  Heart Eyes

Весе, и наш'та певица се проявява нощно време... тя се забавлява, а аз се чудя как да заспя  Mr. Green ох, ама аз на мойто не му говоря нон стоп... гледам да й обяснявам какво правя, или като сме навън какво ни заобикаля,  но си има и доста време, в което сама си говори/пее/крънка....

Нелка, мейлът ми е този от ФБ, не знам защо не е дошло. Ще опиташ ли пак, моля?

Точе, радвам се, че писа. Дано можеш да се включваш по-често, а скоро и на някоя срещичка да се видим Simple Smile

Слънчо, браво, че сте вече добре!

Мамите с бебета около и над 8кг - вече с 4ка памперс ли сте? Аз пробвам днес такива и май ще минаваме на тях. Не са ми изпускали до сега и не съм прала на ръка, хахаха  Mr. Green 
И още нещо - май ни омалява столчето за кола (то нали е до 9кг), вие ще ги сменяте ли скоро (Силве, за теб знам - ще пратиш ли инфо какво е новото ви, че не помня). Почнах да гледам столчета и 9-18, и 9-36кг., но още не знам кое е по-удачен вариант... И как слагаме бебетата в тези столчета, пригодени ли са за още неседящи? Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт