Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро. Hug
Пенелопа на патерици честит рожден ден.Бъди обичана,щастлива и здрава мама и жена. Hug
Данли честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав.Много неприятно с името но важното е че сте си изкарли хубаво и децата са били радостни.Това е по-важно. Peace
Нати много неприятно това с количката ама по приятно че са ти я сменили... Mr. Green
Днес е много хубаво времето тук.Желая ви приуятен слънчев ден.  bouquet

# 721
Добро утро и от нас!!!

Нати, браво за количката Hug

Just Woman, давам 1-2 дни един зеленчук, и след това вкарвах друг,и след седмица започвах да ги давам заедно(смесени) Hug За плодовите аз започнах с тях и не мога да ти кажа, по принцип с плодово давам и мляко( давам сутрин аз), тъй като не изкарват на тях много време след 2 часа пак е гладно детенце Hug

# 722
  • Plovdiv, Purvenes
Добро утро и от нас!
Честит Рожден Ден на penelopata! Много любов и щастие ти желая!   bouquet
Just Woman ас процедирам със веждане на нови храни така както и spirito85. За сега сам въвела  морков, тиквички и картоф. Утре мисля че ще направя и тиква и така ще караме до края на месец.
natalinik много кофти това с количка, но пак хубаво че ти сменили рама и дано да е наистина поздрава и още дълго да караш с нея Андрейко.
За срещата във Пловдив. Аз сам за. Броите ме и мен. ще гледам да дойда където и да било. на мен ми няма значения че пътувам от Първенец та помоля мъжът ми да ме закара. Но моля пишете ми на лични къде, кога и в колкава чеса точно, за да не изпусна нещо.

Вчера сме ходили на годеж на брат на мъже ми, Влади бил супер послушен и представилсе добре, само че не спа през цялото време малки ми любопитко. Simple Smile Та мислих че през нощта ще спи по спокойно, но уви пак сме имали поне 5 събуждания и от 5 до 6 играхме.

И да каже че от днеска и ас сам със МЦ, а така се надявах още малко да изкарам без него, хич не ми липсваше Mr. Green

# 723
Ани, И АЗ И АЗ, ако може де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 724
natalinik, хубаво, че са сменили количката без проблем  Peace

Моята кикимора вчера ми стопи лагерите  Tired спа 2 пъти по 15 минути през деня, а вечерта, след като я изкъпахме в 20.30ч, заспа в 23.40ч  #Crazy Направо бях скапана, а и мъж ми, нали е вирусен, много-много не се вре в нея, та аз си я разнасях и забавлявах цял ден вчера  Crazy Какво беше това чудо незнам, но се надявам днес да не се повтори  Praynig

# 725
  • Пловдив
Имам ново предложение за среща: Петък, 22 октомври, 13.30 ч., МОЛ Пловдив, като покана отправям и към Десекс и Инка, както и на всеки който му се пътува до Пловдив. Има време до тогава, а дано успеем да се организираме. Peace Кръсчъна имаш време да отскочиш до Штъркел за едно универсално дъждобранче Wink. Ако е хубаво времето, можем да излезем отпред на Братската могила или да отскочим за кафе на Гребната база. Hug
Хайде да се преброим кои сме желаещите и дали наистина предпочитате това място за среща.
1. Елче - МОЛ Пловдив
2. Аззззз - с Хабиби ако дойдем заедно ще е супер, ако не - ще измисля вариант Heart Eyes .

Да кажа набързо преди да съм ви изчела - ще пускам от Мадъра - ако някой иска нещо да свирка, кърпичките на Памперс са пак на промоция

# 726
Подготвям новата темичка не се притеснявайте да пишете Simple Smile

# 727
хахах Славче, точно си мислех, че като сме на 49 страница и всеки си пази "размислите и страстите" за новата тема  Hug

# 728
хахах Славче, точно си мислех, че като сме на 49 страница и всеки си пази "размислите и страстите" за новата тема  Hug

Явно си ги пазят ... ама все едно написах "не пишете " хахаххаха Wink

# 729
  • Пловдив
Мамите с бебета около и над 8кг - вече с 4ка памперс ли сте? Аз пробвам днес такива и май ще минаваме на тях. Не са ми изпускали до сега и не съм прала на ръка, хахаха  Mr. Green 
И още нещо - май ни омалява столчето за кола (то нали е до 9кг), вие ще ги сменяте ли скоро (Силве, за теб знам - ще пратиш ли инфо какво е новото ви, че не помня). Почнах да гледам столчета и 9-18, и 9-36кг., но още не знам кое е по-удачен вариант... И как слагаме бебетата в тези столчета, пригодени ли са за още неседящи? Благодаря!!!

Кали, ние от 2 седмици и повече сме на 4-ка и наистина почти не са ви изпускали  Peace Сега чакам Хъджиса от Мадъра да видим как са
И нашата кошница за кола умалява... Ще мислим нещо Thinking

И ние сме от пеещите нощем - така си преправя гласа - ту дебел, ту писка - сякаш изпробва на какво е способна  Mr. Green Аз хем й се радвам на гласчето, хем така ми се спии  Tired И таткото все й шътка все едно ще го разбере  hahaha

# 730
ние от горе - долу месец сме на 4-ка памперси - хем сме 7 кг и малко, но 3-ката ни изпускаше и нон-стоп бяхме опикани  Mr. Green

# 731
Мамите с бебета около и над 8кг - вече с 4ка памперс ли сте? Аз пробвам днес такива и май ще минаваме на тях. Не са ми изпускали до сега и не съм прала на ръка, хахаха  Mr. Green 
И още нещо - май ни омалява столчето за кола (то нали е до 9кг), вие ще ги сменяте ли скоро (Силве, за теб знам - ще пратиш ли инфо какво е новото ви, че не помня). Почнах да гледам столчета и 9-18, и 9-36кг., но още не знам кое е по-удачен вариант... И как слагаме бебетата в тези столчета, пригодени ли са за още неседящи? Благодаря!!!

Кали, ние от 2 седмици и повече сме на 4-ка и наистина почти не са ви изпускали  Peace Сега чакам Хъджиса от Мадъра да видим как са
И нашата кошница за кола умалява... Ще мислим нещо Thinking

И ние сме от пеещите нощем - така си преправя гласа - ту дебел, ту писка - сякаш изпробва на какво е способна  Mr. Green Аз хем й се радвам на гласчето, хем така ми се спии  Tired И таткото все й шътка все едно ще го разбере  hahaha

Хахахаха, и при нас все й шъткат на наш`та песнопойка ... но ти е ясно какъв е резултата от шъткането Wink

НИе сме още с тройка ... не са ни изпускали досега (освен при 2 екстремни случая) дори още ни се припокриват лепките Simple Smile

# 732
славче, явно твойто цвете е от финните мадами щом още припокривате лепките - ние на 4-ка си имаме малко разстояние м/у тях  Laughing

# 733
славче, явно твойто цвете е от финните мадами щом още припокривате лепките - ние на 4-ка си имаме малко разстояние м/у тях  Laughing

абе не е много фина 7200 е Wink

# 734
  Здравейтееееее!!!
      Айде с моя пост може да ударим 50 стр. Mr. Green
 Не съм писала от петък сутринта и бая сте понаписали  Crazy
       Натали хубаво е че са ти сменили количката Peace
    Пенелопата честит рожден ден на патерица   bouquet Жива и здрава!!!!
  За памперсите-още сме с 3-ка засега й е добре.
   За столчето-вс еоще е в кошницата,но имаме същото каквото е показала Силвето и Явор почти веч енеще да сяда в него,та замислям на него да вземем седалка,а за Таня да я натъкмим в столчето.
  И аз въвеждах през три дни.Аз в петък май забравих да с епохваля,че таня изяде домашното пщре от картоф и тиква,но смесено и с купешко пюре от тиква.Денс й направих домашно картоф и тиквичка(за пръв път й дадох) и го смесих с морков на Гебер.Изяде 190гр.и след това и 50гр.мялко #CrazyСега спи вече втори час LaughingМисля след нялко дни да започна плодови на следващото хранене.
  Бръм,Лукс да не сте на 90дневния режим(тези палачинки и въглехидратен за това ми напомнят),ако да-аз също съм за трети(втри и половина Mr. Green)път на него,но малко го модифицирах.
  Данли честит рожден ден на баткото!! Да Ви е здрав и да Ви слуша Peace
      Тази сутрин се натъкмихме з аразходка цялото семейство и на средата на пътя Явор такава истерия ни спретна ,че се прибрахме с страшни писъци,истерии и нерви от страна на нас и на Явор ooooh!Чудо просто.
   Със сигурност забравям нещо и някого,но ще пиша пак като се сетя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт