Майчинството счетоводно - 34

• 35 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
E togava kakvo sam razbrala...zna4i vtorata godina na parvoto mi dete se prekasva i zapo4vam s novoto mai4instvo.Defakto deteto mi 6te e na godina i polovina kato rodq vtoroto.I za ostataka do 2 godini nqma da polu4avam ni6to za parvoto.Direktno zapo4vam novoto mai4instvo.Ne shvanah mai.Gubq polovin godina ot parvoto si dete taka li?Of izvinqvaite,no qvno ne razbiram otgovorite vi.

# 151
  • Пловдив
Gubq polovin godina ot parvoto si dete taka li?

не

така ще е като си написала в предния си пост-240 +120,после само 240

няма смисъл от молата,защото и без нея ще получаваш 240 лв за второто
а за 120 те лв се подава прил 4,не тази молба-прил 4 ще ти даде счетоводителката

нали си чела застъпеното майчинство в първия пост-там го пише това

# 152
Ami az pro4etoh,no se obarkah pokrai tazi molba.Zna4i prilojenie 4 se podava zaedno s parviq bolni4en(45 dena predi termina),taka li?A s4etovoditelkata trqbva li da go ima ili da i zvanq predvaritelno,4e tq vaob6te ne e naqsno,ako ne razpitam tq nqma da mi kaje za tova...moje bi ne e i dlajna,no...Blagodarq za pomo6ta momi4eta

# 153
  • Пловдив
Ami az pro4etoh,no se obarkah pokrai tazi molba.Zna4i prilojenie 4 se podava zaedno s parviq bolni4en(45 dena predi termina),taka li?A s4etovoditelkata trqbva li da go ima ili da i zvanq predvaritelno,4e tq vaob6te ne e naqsno,ako ne razpitam tq nqma da mi kaje za tova...moje bi ne e i dlajna,no...Blagodarq za pomo6ta momi4eta

тогава тегли от тук http://www.account-bg.info/e107/e107_plugins/links_page/links.php?cat.6 прил 12+прил4-тях ги попълваш и се подават с 45 дневния
ако имаш трудности при попълването,счети ще помогне

# 154
ДЕКЛАРАЦИЯ
за
промяна на обстоятелствата за изплащане на парични обезщетения
и/или помощи от държавното обществено осигуряване

ЗАЯВЛЕНИЕ - ДЕКЛАРАЦИЯ
за
изплащане на парично обезщетениеза отглеждане на малко дете
на основание чл. 54 КСО

Tezi dvete nali?6te se opravq s popalvaneto.Tazi deklaraciq za promqna na obstoqtelstvata malko me zatrudnqva,no 6te se opravq.Blagodarq mnogo.

# 155
  • Пловдив
да,това са

в декларацията за промяна пиши-промяна поради започване на отпуск за бременност и раждане по чл 163 от КТ

# 156
E mnogo mi pomognahte-blagodarq.Ina4e 6tqh da si  podam samo bolni4niq i krai na parvoto mai4instvo.Dobre 4e popro4etoh malko da razbera za tezi 50%.Zna4i kato osnovanie pi6a samo tova na "ДЕКЛАРАЦИЯТА за промяна на обстоятелствата" i sam gotova  Hug Hug Hug

Drugata deklaraciq mi e qsna,oh mnogo se radvam 4e 6te vzimam 50% ot parvoto mi dete.Blagodarq pak...

# 157
645686 не знам как Елфита има търпение да ти прочете цялата шльокавица

горе на командния ред има кирилизатор - син бутон с EN

# 158
Na drugite mami koito sa pisali na latineca ne ste im pravili zabelejki.Za6to se zaqjdate?6te pi6a kakto mi e udobno.

# 159
  • София-Младост
Na drugite mami koito sa pisali na latineca ne ste im pravili zabelejki.Za6to se zaqjdate?6te pi6a kakto mi e udobno.
Не е заяждане, ти си единствената в тази тема за сега... наистина етрудно да се разбере какво точно е писано, когато текста е на ...латиница.

# 160
Добре тогава-извинявайте,явно в другите теми съм видяла писане на латиница.Елфита не ми направи забележка,затова не съм обърнала на кирилица.Съжалявам...

# 161
Искам да попитам.Тези дни разбрах,че съм бременна,но съм се записала на платена борса(4 месеца).Интересува ме:може ли да си вземам 4 месеца паричките от борсата и след това да ме назначат на работа формално(да се водя на работа и да си внасям аз осигуровките).Може би юни месец ще ми е термина,значи 4-5 месеца ще имам в тая фирма,а по принцип през живота си до сега имам 2 год. и половина трудов стаж,през който са ме осигурявали.

# 162
  • София-Младост
Искам да попитам.Тези дни разбрах,че съм бременна,но съм се записала на платена борса(4 месеца).Интересува ме:може ли да си вземам 4 месеца паричките от борсата и след това да ме назначат на работа формално(да се водя на работа и да си внасям аз осигуровките).Може би юни месец ще ми е термина,значи 4-5 месеца ще имам в тая фирма,а по принцип през живота си до сега имам 2 год. и половина трудов стаж,през който са ме осигурявали.
Можеш.

# 163
имам един въпрос,на 20.10.2010г. ми изти4а болни4ния след раждане,трябва ли да подавам някакви документи при работодателя за ползване на май4инство до навършване на 1 г.на детето.

# 164
  • Пловдив
имам един въпрос,на 20.10.2010г. ми изти4а болни4ния след раждане,трябва ли да подавам някакви документи при работодателя за ползване на май4инство до навършване на 1 г.на детето.

да,трябва
има ги първия пост на темата-линковете в червено

Общи условия

Активация на акаунт