ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 538
  • 617
  •   1
Отговори
# 465
  • София
veshtitzata,  newsm59, само хубави неща да ти се случват  Hug
охх и аз нещо май се разболявам и се чудя какво да правя, кашлям, носа ми...някой да има идеи, особено за кашлицата?

# 466
Вещица, nbirthday  Gift
Вземам си от тортата макар,че нищо не ми се хапва и ти пожелавам най-сладкото и пухкаво бебе на финала,да си здрава и много щастлива.  bouquet

# 467
Вещица, честит рожден ден.. бъди много щастлива и лека бременност.
За болните - прополките също помагат.
На тези, които имат кореми- нормално е, и аз имам, но най-видимо вечер - док ми каза, че се дължи на задържани течности, на забавена перисталтика. В момента матката още не се е появила над венерения хълм, камо ли корем...
Миси, отиди при един, ако не ти харесва следващия месец имаш право на второ направление, а и на трето ако евентуално и другия не ти харесва.
и от мен почерпкам днес татко ми има рожден ден... Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 11:22 от chin

# 468
Да ти е жив и здрав,за да се радва на внучето,с което ще го дариш.  bouquet

# 469
Вещица - ЧРД! Пожелавам ти много, много хубави емоции  Party
Ани - благодаря за съвета - ще потърся зелен чай на листа. Иначе другият помага, но ме е страх за Бебчо.

# 470
Извинявайте, аз пропуснах нещо, за какво пиете зелен чай?

# 471
честит празник и само хубави емоции през следващите месеци  bouquet

# 472
ЧРД Вещи и таткото на чин.Да сте живи и здрави и много късмет.Вещи лека бременност и здраво бебче.
Аз да ви се оплача.Нали знаете като имаме хрема и понякога на носа (вътре) ни излиза нещо като пъпка с мехурче , е такова ми е излезнало на ръба на нослето и ме притеснява.Нямам хрема или нещо.Майка ми му сложи йод , за притеснение ли е?

# 473
Здравейте на всички мами Heart Eyes най-сетне и аз да се запиша Wink
Първо честит ройден ден и нека всичко, за което си мечтала да се сбъдне  bouquet
и така - аз живея в Англия,но мисля да си се прибера в БГ за голямото събитие,което 6те е на 14.06.2011 с надежда всичко да е наред Simple Smile
нямах възможност да прочета всичко,което сте писали,тъй като ходя на работа,ям и спя много newsm78
лек и усмихнат ден на всички Hug

# 474
Зеления чай го пия за перисталтиката на червата.
И преди ми беше проблем, но от началото на бремеността е направо непоносимо - ходя по един път на седмица. Sad
Получих обаче някои съвети от познати, като сушени сливи, фибри и т.н. Ще пробвам, дано да помогнат.

# 475
Teрана, аз не бях чувала за зелен чай, не знам до колко е безопасен. Сутрин яж плодове, сушени най-добре - кайсии, сливи, а ако нямаш сушени- кивито върши прекрасна работа, повече мляко и супички. И аз го имам този проблем и само така се справям с нещата.
Бубулина, добре дошла и леко бременеене.

# 476
Здравейте, момичета! Аз съм от юнки 2010, но докато малката спи ви чета темичката и си припомням притесненията и тревогите, които изпитвах тогава  Heart Eyes.

Зверчето, за гърло мед и лимон, прополки, тантум верде, хомеожен, чайчета... на мен това ми помагаше

Чета че пиете зелен чай. Имам приятелка, която също го пиеше по време на бременнност, аз не рискувах, четох че предизвиквал контракции  Peace

# 477
bubulina83 , добре дошла и от мен! Знаеш ли моя термин също е на 14.06.2011  Laughing

# 478
Благодаря за стиснатите палци HugСлед няколко часа ще пиша Praynig Praynig
На днешната рожденничка- честит празник smile3525

# 479
  • софия
Как сте момичета,
Вещи и таткото на Чин, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.
mama_nanka , аз мисля че най добрия вариант е да ходиш в частния кабинет на някой добър доктор който работи в Държавна болница и там да си родиш, но кой е той съм в голяма чуденка newsm78, аз много съжалявам че Богоссловова си отиде от там във Вита не ми се ражда, почвам да ровя за доктор, а на мен ми трябва и такъв който ще ми дава болнични до края.
Зверчето, да се оправяш. Simple Smile
bubulina83, добре дошла Hug
gundie , чакаме те

Общи условия

Активация на акаунт