ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 535
  • 617
  •   1
Отговори
# 495
Иха, вижте само колко много сме се събрали на линия  Laughing

# 496
m-g, явно септември ви е бил добър месец smile3521

# 497
Вещичке, тогава ми е термина Simple Smile Радвам се, че сме на една дата.
Ей, таткото, не само, че приемаме татковци, ами, мен ако питаш, направо не ръце ще те носим. Ти си си жив талисман Simple Smile Евала на такива мъже... моят само спи  Thinking

# 498
veshtitzata,  bdbaloni, желая ти лека и спокойна бременност, много щастие и късмет!
chin, и на теб да ти е здрав рожденника! Искам да те питам при кой лекар ще раждаш в Майчин дом, защото и аз съм се ориентирала натам?
gundie
При мен пък само корем стърчи, не може да си въобразявам, защото не го виждам само аз, и се чудя не е ли рано? newsm78

Не е много рано, понеже органите правели място на матката и още в тоя периодталията изчезвала- както казват специалистите Wink
Защо си махна линийката?
Ясно, но наистина много ми е многа издут корема, за разлика от преди седмица, чак трудно си закопчавам якето!
Махнах я, защото наистина е твърде рано да е там, след като не съм ходила още на лекар, по добре да изчакам до понеделник, за да съм спокойна, че всичко е наред!
Успех на прегледа и пиши след това да кажеш как е минало! newsm10

# 499
Лисичка, аз ходя при Димитров, той има клиника отделно, но работи със ЗК в МД, но знам, че и Начев е много добър,  Дяволов (но той взима малко повечко пари)

# 500
Моят доктор е д-р Гунев, той също работи в Майчин дом, но аз ходя при него в частния му кабинет, и не работи със ЗК.

# 501
Благодаря много за милото посрещане  Grinning
Потвърждавате добрите впечатления, които имах!
Ние сме решили да ражда в Токуда - всички приятели около нас, които раждаха в последно време, бяха все там и са много доволни. Само че сега сме в дилема - дали отсега да ходи на ЖК там, или при един друг доктор (забравих му името сега - довечера ще питам как беше и ще ви кажа), който работи на частно. Сестрата на моята половинка ходи от доста време при него и много го рекламира, така че май клоним по-скоро засега и ние да сме при него, пък после да се преместим. Аз много-много не съм съгласен, защото мисля, че е най-добре един и същ доктор да си те води от начало до край (в случая - в Токуда), но... вие вероятно най-добре разбирате, че много не ме питат  Wink

# 502
Аз също съм на мнение, че трябва да се избере доктора в началото и той да води бременността отначало докрай! Аз ходя при моя лекар от малко повече от година, и смятам да остана при него докрая, тъй като е следил състоянието през това време!

# 503
  • софия
Aз досега се рових и се ориентирах към д-р Велев Шейново, има частен кабинети е някакъв шеф в болницата, звъня в кабинета часове чак след 4 седмици #2gunfire, е така точно не искам някакви супер заети доктори Sad

# 504
Поздрави на новодошлите welcome
baloni happy bd за рожденниците вещица и татко на chin
Аз до вчера 6 г.с нямах никакви симтоми, но днес леко ми се гади от време на време.
За лекарите съм си харесала д-р Кирякова от Токуда, не съм я виждала, но четох добри отзиви..
Иначе съм ходила във Вита при д-р Илиева и е много готина, но при нея винаги е такова стълкновение от хора, че просто може да полудееш от чакане.

# 505
При мен положението е следното: Или съм забременяла много по-късно или имам извънматочна бременност- ще разбера след седмица Sad

# 506
Момичета, много сте активни, браво  bouquet

Аз съм от юнските мами 2010 и ви хвърлям по едно оченце ежедневно.

Гледам коментирате доктори. Наистина изборът е много важен, но не забравяйте ако ще ползвате после майчинство трябва да се запишете при доктор, който работи с касата за да ви издадът болничните преди раждане. Който няма картон, да си закупи, ако ще ползвате болнични през бремеността, също.
Аз смених две докторки, извода ми е, че тези по каса вършат рутинната работа само, изследвания и мерките. Внимание по-особено забрави. Най- добре един по каса и един  платено,при който да си питате, за да сте спокойни, пък дано и да разбира за да дава адекватни съвети и лечение, при нужда!

# 507
alexova аз не ходих по здравна каса на консултации но вьпреки всичко моята докторка Бейлерян от Майчин дом Варна си ми издаде всички болнични.

# 508
При мен положението е следното: Или съм забременяла много по-късно или имам извънматочна бременност- ще разбера след седмица Sad
Дано да си отишла рано, колко дни закъснение имаш ?

# 509
Дано да си отишла рано, колко дни закъснение имаш ?
11(ако е трябвало да ми дойде на 28 ден както на последък ми идваше, но по принцип на мен понякога О ми е била и на 17-18 ден)...сега се зачетох, че не отогворям на никакви от характеристиките кога и защо се стига до извънматочна бременност ....освен ако има нещо, което незнам

Общи условия

Активация на акаунт