ЮНИ е още далече, но двете чертички са факт вече!

• 20 544
  • 617
  •   1
Отговори
# 435
Лисичка, да първия преглед е с видеозон, вероятно вагинален, защото още е рано да се види на обикновен, а видеозона е много важен за да се установи къде е разположен плодния сак, добре ли е закрепен, да се отхвърли извънматочна бременност, да се види има ли жълтъчно мехурче, вижда ли се ембрион или е рано и т.н

# 436
АААА разбрах, мислех си за другия видеозон!  newsm78
Благодаря ти, че ме просветна!  newsm10

# 437
buffy ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Няма да изброявам пожелания ти си знаеш, това е за теб

Правилно са казали до тук момичетата най-добре е да четем, но да не се вглеждаме и вслушваме излишно във всичко прочетено или чуто. Наистина всяка жена е различна, както е различна и всяка бременност при една и съща жена, казвам го от опит  Peace

Много се радвам за всички видели точковците и чули сърчицата  Heart Eyes.

Сега една питанка: Док ми даде направление, на което написа някаква диагноза, та значи ли това, че с него мога да отида като за преглед при специалист, пък след това ще има друго с което вече да се регистрирам за ЖК.

# 438
Миси, мисля че с него ще отидеш на първи преглед при специалист да потвърди, после за ЖК друго направление, защото те май записват на ЖК по-късно. И все пак питай на място, защото май на ЖК записват след 10 г.с, поне док каза, че тогава ще ме запише мен.

# 439
момичета има ли някоя от вас с астма.спрях симбикорта ,но ми е тежичко.днес си позволих да пръсна вентолин и веднага се усети разликата.четох по форуми ,но категорично мнение за ползването по време на бременност няма.
Лисичка,и аз както споменах по-горе нямам гадене.само подут стомах и често уриниране.не прочетох статията да не се притесня още -повече.и аз съм голям шашкалник,признавам си.ама нали ми е първа бременност Grinning

# 440
И на мен ми е първа, затова се притесних и се чудя как могат да пишат такива глупости, успояват бременните със сутрешно гадене, но така притесняват тези, които нямат! Преди това бях споделила, че имам същите симптоми като твоите, три положителни теста и т.н....да не се повтарям! Вече съм спокойна де, иначе се бях шашнала нещо!  Thinking

# 441
Moмичета да ви се оплача ,днес сутринта като станах страшни болки в гърлото едвам преглъщах. Сега се връщам от доктор казаха ми да пия парацетамол  Close  иначе си пия  чай с лимон и мед  Grinning ама май само с това няма да мина  Tired Ако се сещате за нещо ефикасно ще се радвам да споделите  Hug

# 442
Мед със сода и бавно преглъщай.

# 443
В такъв период сме,че се шашка ме от всичко,защото се притесняваме дали всичко ще е наред и т.н.

# 444
Извинявам се,че се намесвам във вашата темичка,но исках да се отзова на момичето.

Moмичета да ви се оплача ,днес сутринта като станах страшни болки в гърлото едвам преглъщах. Сега се връщам от доктор казаха ми да пия парацетамол  Close  иначе си пия  чай с лимон и мед  Grinning ама май само с това няма да мина  Tired Ако се сещате за нещо ефикасно ще се радвам да споделите  Hug
Тантум Верде може спокойно да се впръсква няколко пъти на ден.Използвала съм го и с двете бременностти!
 Лека и прекрасна бременнност на всички!

# 445
chin Точно това се чудя дали, ако сега използвам това направление при даден доктор след това ще имам друго с което бих могла да отида при док различен от първия. Тъй като 2-ра градска ми е най-удобна от към маршрут искам да ходя там, пък нямам идея за конкретен доктор само знам, че няма да е този от миналия път. Та идеята ми е да отида при някой произволен първия път и ако нещо не ми допадне (то от един път какво ли ще разбера, ама) да имам втори шанс.
Оффффф, какво да ти кажа "Радини вълнения", миналия път като че ли бях доста по - решителна и импулсивна.

# 446
 благодаря  ви момичета    bouquet

# 447
  • Sofia
Ева, на мен ми бяха предписали при мин. бременност Angin-heel, то е хомеопатично, но ако искаш, все пак се посъветвай с доктор.

Днес бях при моя диетолог, направи ми менюто (мога да ям нар - йее), за чайовете каза, че няма проблем да се пият всякакви трапезни, лайка също не е проблем, но билки не.

# 448
оксцилококцилум ми повлия добре и за хрема и за гърло.смучих и др.тайс.и чайчета ,но без лайка.

# 449
Гаргара със сода, и чай от лайка с мед, може да се правят и инхалации с лайка, и да се смучат Прополки, които са на прополисова основа и помагат като допълнение! На мен много ми помогна днес ми е трети ден и все едно не съм била болна, а бях с адски червено гърло!

Общи условия

Активация на акаунт