Отговори
# 405
Ахони, забравих да ти кажа - според мен няма проблем да дадеш две нови неща едновременно, но тогава количеството трябва да е по-малко. Това представлява всъщност педагогичедското захранване - дават се три нови неща в микро количества. Аз със 7-зърнената каша даже май повече от три ще дам

приятни разходки на всички днес Hug

# 406
Добро утро и от мен Hug
дано болните дечица бързичко се оправят Peace
аз да се оплача - вчера ни беше 4 ден, в който давах овесена каша,  а снощи се явиха много странни малки пъпчици по крачетата и по вратлето, не са с връхче, просто са доста странни, сега ще спра въвеждането на нови храни и ако днес не се оправи ще звъня на педиатърката
иначе вчера питах в темичката за захранването и там момичетата ме посъветваха да въведа ръж и ечемик с ядки, т.к. не открих каша само с ечемик или ръж.
хубав ден на всички Hug

# 407
Ако днес варненки се срещат, кажете кога да дойдем и ние с Вики, ако успеем да се натутаме.

# 408
# 409
Добро утро и от мен.Водихме малката при педиатърката и тя каза,че не вижда нищо съмнително-гледа гърлото ,преслушва я,гледа и ушите.Следобяд и пуска и урина.Каза при нужда да и давам по една ампула витамин це,по една осцилококцинум и панадол ако има температура,а и имунокинд по 3 дневно.Надявам се да се оправи.сега и дадох да яде и лекарствата и заспа миличката.
Честито на днешните месечинки.Приятен ден на всички.Покъсно ще пишем пак

# 410
Добро утро и от нас!

Вчера ходихме на лекар, гърлото и гърдичките на Ева са добре, но кашля много през нощта Sad

Tihi4ka, aз също давам витамин C по едн ампула, а за кашлицата Стодал. Дано всички болни дечица и мами да оздравяват бързо  Praynig

Марисса, имам ти телефона, дори на теб съобщих като родих Simple Smile Ние ще живеем на "Попова шапка", така че сме сравнително близо и ще се радвам да се видим. Ще ти изпратя телефонът ми на лични. Мисля, че съм чела добри отзиви за този педиатър, благодаря! Ще мога чак през декември да го сменя.  Hug

dinapd, схемата на Имунокинд е отбелязана на опаковката, мисля че 3 пъти по 1 хапче. С малко закъснение, че вече сме болни, започнах от днес и аз да го давам на Ева.

Ahoney Hug

# 411
  • Варна
Здравейте и от мен отдавна не съм писала ама все време не ми остава. Мъчим се вече да вървим с паяка
Онзи ден бяхме на конс педи реши че е със зачервено гърло и аз й давам Стодал по 5 пъти на ден Осцилококциунум по 2 пъти и вит Ц по 1 ампула на ден. Мъчи се нещо да кашля хрема и хъркащо носле няма ама да ви кажа ефект от тия лекове няма ама никакъв. Даже и на контролен не ни вика че май ще ходя на частно да се уверя има ли й нещо въобще или не. Зъбки си нямаме още качили сме 300гр и сме 7600 и 69см с 1см повече от предния месец. Имаме си белег на рамото така че и манту нямаме Simple Smile Като видя че напича излизаме по малко в двора докато и там ни омръзне и писне. Вечер е много неспокойна и се буди по доста пъти понякога с рев понякога без изписа ми личната да й давам Диавит през ден по 1капка обаче във Варна не мога да намеря ако някоя мама знае аптека в която го има плссс да ми пише
Това е от нас за сега Simple Smile)хубав ден

# 412
  • Варна
Добро утро и от нас Hug.
Първо докато не съм забравила dekryo, благодаря за информацията!
Честити месечинки на всички бебоци!
Svetlichka мерси за информацията Hug
Диди и аз търсих Деавит и няма никъде, така, че ще гледаме за излизаме повече и така. Хората на запад и това не дават, така че, мисля да не се тревожа.
Ние пак не сме спали снощи, то не беше мрънкане, реване, въртене и чудо. Най-много съм спала от 4 до 8ч  #Crazy.
Мамите от Варна и аз съм на линия, ако ще мърдате към Морската  Simple Smile
Лек ден на всички  bouquet

# 413
Вчера забравих да питам педиатъра за витамин Д, бях го спряла през лятото и тя точно беше казала да го започваме, когато излезе информацията за Вигантола, сега не знам да давам ли или не под формата на Деавит  Thinking

# 414
здравейте маминки
честито на месечинките-живи и здрави да са
болните мами и бебоци бързо да се оправят
Елзас,Дина ще слизаме към морската след 13 часа.сега ще ви пратя телефона си на лични.
айде лека че ще ядем.

# 415
аз вигантол давам по една капка 2/3 пъти седмично...четох мнение на Бърди, че вигантола бил ужасно концентрирани на практика нямало как да не се стигне до предозиране...Не знам как стоят нещата с деавит

Светличка, ще чакам да се запознаем с теб и Ева  Hug

# 416
Здравейте!Йоанка вече няма температура,но сега няколко дни ще се пазим и профилактично ще пие осцилококцинум и вит це.Лошото е,че много духа вятър и не можем да излизаме.
Блазе ви на тези от градовете-имате си паркове,морски и градски градини,а ние тука нищо нямаме.Блазе ви,че можете и на живо да се срещате.Винаги съм си мечтала да живея в град и то голям,ама мъжлето не иска........ Grinning.Но нищо и в малките селца,тип градчета си има предимства.
Исках да питам някой давал ли е пюре от тиквичка?Аз като се замислих не съм и смятам събота(така или иначе почивните дни няма млечна кухня и трябва аз да и готвя)та смятам събота да и дам.Айде чао милички.По късно пак ще пиша.

# 417
Здравейте и от нас.За съжаление ще пропуснем разходката, че с този вятър не ми се иска да я извеждам.Ще чакам някой да се върне от работа, че да напазарувам или ще отидем с колата.
Тихичка, аз съм давала пюре от тиквичка, но Симона изобщо не беше очарована и затова не съм и купувала повече.Дано Йоанка не ти вдига повече температура и не се разболее.Мисля, че щом си го хванала в началотоо ще овладеете положението с Осцилококцинум и витамин С
Честити месечинки на всички бебочета.Да са живи и здрави и много послушни.
На болничките дано бързо се оправят.
 Hug Hug HugЗа всички майчета и сладки бебчета.Аз по-късно ще гледам да кача снимки от кръщенето
Дина, пак няма да можем да се видим Hug Heart Eyesцелувки и на двама ви от нас двечките

# 418
  • София
 Честити месечинки днес на Николай на мама Mucinka111 , Алекс  на мама fall_in_love ,Божидара на мама Радост      bouquet
Имам нужда от малко помощ. Качих  снимки в албума ни, ама нещо като укажа връзка към тях и ми излиза,че страницата не може да се покаже. Може и аз да не правя нещо както трябва де -незнам newsm78

# 419
  • София
  hahaha Май се справих със снимките
http://martenki2010.snimka.bg/children/nashite-bebeta.470432.21108181

Общи условия

Активация на акаунт