Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте мами Hug
Палчета на болничките бързо да оздравяват  Praynig
Челси браво на децата и на вас за упоритостта!
Стелее браво за диетата!
Ние също имаме напредък, малкия се буди само веднъж, успокоявам го и заспива до сутринта около 6-7 ч. хапва и пак си заспива докато направи 12 часа сън. Малко по малко се оправят нещата, не съм прибягвала до методите на Челси, но спрях да му давам да цоцка всеки път когато се събужда, давах водичка, успокоявахме се със сешоара, но успяхме с малко безсъние да постигнем добър резултат. Следващото е да почне да заспива сам...тази вечер татко му го оставил в кошарата с играчката и му пуснал сешоара и той си заспал след малко, душичката на мама.
Имаме си обаче друг проблем, имам си най-пищящото дете на света!!! Не сте чували такова нещо, фалцета му може да ти пукне тъпанчетата. Съседите сигурно си мислят, че го изтезавам Sad Като седнем на заведение и почне да пищи събуждаме всички бебета. Пищи си като го болят зъбчетата, пищи от кеф, въобще си пищи #Crazy
Наоплаквах ви се...спирам вече. Горните ни зъбчета също избиват, доста скоро след долните, представям си детето какви болки изпитва и аз да бях сигурно щях да пищя...
Да се вклюва по темата за яслите - аз съм много ЗА, ще ходя след Нова година да подавам документи и вече когато го вземат малкия, ако е към септември, ще е супер. Аз живот и здраве ще започвам работа след като навърши годинка, искам не искам това е положението. Аз съм била дадена на ясла на 1г и 1м. и съм оцеляла  Simple Smile
Много дълго стана...
Лека вечер на всички Hug
Варненските мами, нещо ми бягате тука ама и в Морската днес не ви видях. Айде дано се задържи хубаво и да се видим другата седмица. Hug

# 676
Здравейте ,мамчета!
Честити месечинки на голямата групичка днес!
За съжаление и ние се нареждаме при болнчките,но не съм сигурна дали не са зъби.Бяхме с температура,която много бързо спадаше,а от 4-5 дни сме със "сочно"гърло нито се оправяме нито се влошаваме..На всичкото отгоре направихме алергия от кайсиева каша и изобщо ooooh! А Тедко е много крив не дава да му пипам венеца да го мажа и прочее,не иска да яде почти нищо дори и мляко пие много малко.Събужда се по найсе пъти на вечер.....Милото ми детенце CryПием разни сиропи дано да се оправи или да излиза това зъбче,че голяма мъка....
Е наоплаках ви се.....
Лека и мека от мен....

# 677
Добро утро на всички.Да пием по едно кафенце заедно  food010 Coffee кой каквото си  избере да пие.
днес пак ще става за дълги разходки.Вече научих всички улици в Бяла наизуст.Но явно,че ще се наложи да излезем с лятната количка,че мъжлето по късно ще ми поправи комбинираната.Стискайте палци да стане,че лятната не ме кефи.
Вие какви подаръци мислите да купувате на бебчовците си?имам предвид за Нова Година.Аз много се чудя за това.Че моята след това на 7-ми януари има имен ден(Ивановден).Абе изобщо декември и януари са натоварени.Аз имам рожден ден през януари,девер ми и той,синчето му също,а мъжлето,Йоана и свекъра имат имен ден(Йордановден-свекъра,Атанасовден-мъжлето,Ивановден-Йоана..........Както и да е.Има много да празнуваме.Лек,слънчев и приятен ден от нас.

# 678
Честита месечинка на Божидара на мама Ив.Да и е жива и здрава и много да я радва.

# 679
# 680
Здравейте, и нашия тати е болен, дай Боже да не прихванем  Praynig
Снощи Христо легна в 8 без да плаче изобщо. Спа непробудно до 4, трябваше да го нахраня и после спинка до 5.30. Доволна съм, че спа 8 часа непробудно, но по отношение на ранното събуждане има какво да се желае. Филипчо милият спинка от 8 до 6, на мама доброто детенце.
Желая ви лек уикенд и много усмивки.
 Hug Hug Hug

# 681
здравейте маминки.
честити месечинки които съм пропуснала-живи и здрави.
аз вече въобще нямам никаква свободна минута.Миша иска нон стоп да е права.в паяка не се задържа много много.станала е адски кисела.гледам че отгоре целия венец е подут,ама кога ще излязат зъби не се знае.използваме хубавото време и сме по цял ден на разходки.
искам да питам мамите на чиите дечица им сложиха обички дали плачкаха ?
ставам -лек ден.

# 682
Здравейте от мен!Леле голям кошмар един съсед сряза дърво то падна и прекъсна ел захранването на целият град 3 часа зорове.Малката сме я къпали на свещ и тя като му удари един рев направо ужас.Добре че заспа  Praynig че в чудо се видях изобщо не обича тъмнина.
Кrasita 1 моята принцеса започна да мрънка предварително понеже обстановката и козметичката и бяха непознати.След като и сложи едната обица порева изчаках 1 мин и сложихме втората и бързо навън.Излезнахме ли от салона и край гък не е казала все едно нищо не е било.Нито си е ровила обичките и тн.За сега всичко мина добре  Praynig но е 3-ти ден дано не се възпаляват.Общо взето на ваксина е плакала мноооооого повече отколкото от обичките.

Отивам да релаксирам че мъжо ще играе покер  #2gunfire много се е преуморил милия цял ден е играл мач с приятели  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Айде лека от мен  Heart Eyes

# 683
  • София
Здравейте,
искам да питам дали има проблем да се използват тампони по време на цикъл. Как мислите? Още повече след секцио. Направо ще полудея ако изкарам още един цикъл с превръзки.
И още да питам като давате попара след колко време е следващото хранене (и какво е количеството на попарата).
Днес дадох за първи път месо, няколко лъжички пилешко в зеленчуковото пюре.
Преди няколко дни купих на Вики обувки за прохождане на Колев и Колев и съм страшно доволна, щом я сложа на земята хуква веднага, днес едвам я догонвах, за да я държа. Преди й трябваше сериозен стимул, за да тръгне, а сега самото ходене е стимулът. И това се промени в момента на обуване на обувките. Освен това по препоръка на док й взех топка, която да гони и пада страшна игра, а като я хване я вдига и се опитва да я лапне. Изобщо всичко стана толкова забавно и хубаво.

# 684
Здравейте и от нас.Нашия тати ни направи количката.Че днес с лятната полудях.Утре пак ще е топличко и ще сме на разходка.Мъжлето вика,че лошо съм правела задето почти цял ден сме навън,защото като застудее няма да иска да седи вкъщи и може би е прав,ама как да се затворя вкъщи като знам,че навън е всичко живо.
Ахони не мисля,че би имало проблем да ползваш тампони.
краси моята кукла плака като и сложиха обици ,но не много.
Лека нощ от нас Hug Hug Hug

# 685
  • Sofia
Ани не мисля че има проблем за тампоните. Аз си ползвам. Дори не бях чувала че може да има проблем. Браво на Вики! Аз попара давам с 2 сухара, масло колкото черешка, и сирене колкото кибритена кутийка (думи на педи) и 80 мл вода. Педи каза толкова да давам и и стига. Яде 3.5 часа след това, но по някое време преди обяда и давам намачкан банан или настъргана ябълка. Simple Smile

# 686
Здравейте момичета аз малко късно ама да ви почерпя, че днес ставаме на 7 месеца

Честита месечинка и на Дарка на Мама Ив! Да е жива и здрава!
 Hug

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 21:56 от dekryo

# 687
Добро утро на всички мами и бебета в този прекрасен неделен ден.Честито на тези които имат някъкъв повод.Особено на месечинките.Аз пия кафенце,пийте и вие. Coffee .
Моята принцеса си е в паяка и си играе.Снощи заспа в 18 и 30,събуди се в 22 и 30 яде и чак сутринта в 7.Тя всъщност беше будна от 6,но аз си дремех и тя не плака,а си играеше в кошарата. Laughing.
Приятен ден на всички.

# 688
  • София
Здравейте,  докато направя кафето Тихичка ме изпреварила. Ще си пийна с удоволствие  Hug
Благодаря ви за отговорите. Но продължавам с въпросите. Какво сирене и масло използвате за попарата? Био ли? И какви сухари купувате. Аз знам само за тези на Хип, но сигурно има и други.
Честити месечинки на всички от вчера и днес.
Хубав ден!

# 689
Добро утро.и аз ще пийна едно кафенце.
Ахони,аз за попарата взех козе сирене на Маджаров,масло Президент и сухарите са на Пападопулус.взела съм ги от  бебешки магазин но ги има и в всеки един хранителен.Михаела нехареса попарата и сиренцети и маслото и ги слагам в зеленчуковото пюре.
Меги,Тихичка мерси за отговора за обичките.аз се притеснявам че тя няма да стои мирно,че е голчмо шило и недава да и се пипа ни ухо,ни нос.че мисля и сама да се справя с тази задача,ама да видим.
честито на днешните месечинки-живи и здрави да са.
днес пак май рано рано ще се по улиците.
на болните бързо да се оправят.
лек и слънчев ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт