Палчета на болничките бързо да оздравяват

Челси браво на децата и на вас за упоритостта!
Стелее браво за диетата!
Ние също имаме напредък, малкия се буди само веднъж, успокоявам го и заспива до сутринта около 6-7 ч. хапва и пак си заспива докато направи 12 часа сън. Малко по малко се оправят нещата, не съм прибягвала до методите на Челси, но спрях да му давам да цоцка всеки път когато се събужда, давах водичка, успокоявахме се със сешоара, но успяхме с малко безсъние да постигнем добър резултат. Следващото е да почне да заспива сам...тази вечер татко му го оставил в кошарата с играчката и му пуснал сешоара и той си заспал след малко, душичката на мама.
Имаме си обаче друг проблем, имам си най-пищящото дете на света!!! Не сте чували такова нещо, фалцета му може да ти пукне тъпанчетата. Съседите сигурно си мислят, че го изтезавам
Като седнем на заведение и почне да пищи събуждаме всички бебета. Пищи си като го болят зъбчетата, пищи от кеф, въобще си пищи 
Наоплаквах ви се...спирам вече. Горните ни зъбчета също избиват, доста скоро след долните, представям си детето какви болки изпитва и аз да бях сигурно щях да пищя...
Да се вклюва по темата за яслите - аз съм много ЗА, ще ходя след Нова година да подавам документи и вече когато го вземат малкия, ако е към септември, ще е супер. Аз живот и здраве ще започвам работа след като навърши годинка, искам не искам това е положението. Аз съм била дадена на ясла на 1г и 1м. и съм оцеляла

Много дълго стана...
Лека вечер на всички

Варненските мами, нещо ми бягате тука ама и в Морската днес не ви видях. Айде дано се задържи хубаво и да се видим другата седмица.
А Тедко е много крив не дава да му пипам венеца да го мажа и прочее,не иска да яде почти нищо дори и мляко пие много малко.Събужда се по найсе пъти на вечер.....Милото ми детенце
Пием разни сиропи дано да се оправи или да излиза това зъбче,че голяма мъка....
кой каквото си избере да пие.
много се е преуморил милия цял ден е играл мач с приятели