Училища първолаци Варна

• 152 866
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 255
дали, като проверявате информация из училищата за първолаците ви, не сте чули за целодневна предучилищна в училище? интересува ме "Славейков" и "Пушкин". благодаря  redecoration

Целодневна предучилищна за 5 и 6 годишни има в Априлов.

# 256
  • Варна.
дали, като проверявате информация из училищата за първолаците ви, не сте чули за целодневна предучилищна в училище? интересува ме "Славейков" и "Пушкин". благодаря  redecoration

Целодневна предучилищна за 5 и 6 годишни има в Априлов.

Благодаря! Славейков нямат място за целодневно обучение на първокласниците - едва ли ще направят занималнята също за цял ден, ще проверя в Пушкин - дали след присъединяването на сградата на детската градина няма да се отвори интересуващата ни възможност.

# 257
  • Варна
Да попитам - мъжът ми попаде заявление миналата седмица в "Найден Геров", обаче в заявлението нямало място да се отбележи предпочитан учител и той нищо не написал. В това заявление ли трябва да се попълни (може би допълнително, свободен текст) или във вече окончателното подаване на документи след 31 май? newsm78

# 258
  • Варна
chockolina, мъжът ми подавайки заявлението в "Н. Геров" е писал най-отдолуна ръка, че желаем детето да е в класа на г-жа Рухова. Казали са му, че е по-важно записването с оригиналното удостоверение от ДГ в края на май.

# 259
Manzhelka ,кое е кварталното училище за което говориш?Аз също клонях към Славейков,но също като теб започвам да се разколебавам

"Цар Симеон I" под МакДрайв

Благодаря ти! Аз също мислех да го запиша в Цар Симеон,но сякаш има повече циганчета и мисля,че нивото е по-ниско и затова се замислях за Славейков.Но май ще преразгледам решението си newsm78

# 260
  • Варна
Да попитам - мъжът ми попаде заявление миналата седмица в "Найден Геров", обаче в заявлението нямало място да се отбележи предпочитан учител и той нищо не написал. В това заявление ли трябва да се попълни (може би допълнително, свободен текст) или във вече окончателното подаване на документи след 31 май? newsm78

Май нямаше да е зле най-отдолу на заявлението да напише предпочитания учител, защото докато дойде време за оригин. свид-во, вече може да направят предварително нагласяне на паралелките.

Поне аз така направих, от канцеларията се опитаха да ме баламосат явно, ама защо не съм посочила паралелка - директно й казах, че държа на госпожата, която съм написала, без значение коя паралелка ще поеме.  Crazy

# 261
И аз се чудя какво да правя със Славейков - елитното училище - говори се, че се късали листи от тетрадки, защото ченгелчетата не били под ъгъл от 45 градуса, било сборище на амбициозни майки и че ако детето не ходи на поне три извънкласни форми и не е с последен модел Адидас - се смята за аутсайдер. Сигурно не е съвсем вярно.
Но пък не мога да си позволя кварталното училище - Иван Вазов - няма битови условия.

# 262
И аз се чудя какво да правя със Славейков - елитното училище - говори се, че се късали листи от тетрадки, защото ченгелчетата не били под ъгъл от 45 градуса, било сборище на амбициозни майки и че ако детето не ходи на поне три извънкласни форми и не е с последен модел Адидас - се смята за аутсайдер. Сигурно не е съвсем вярно.
Но пък не мога да си позволя кварталното училище - Иван Вазов - няма битови условия.

Да,ние българите много обичаме да говорим.... и стига да имаме възможност да очерним, колкото може повече тези, които успяват или не ни харесват.   bouquet
P. S. Аз съм от "сборището" амбициозни майки на дете, учещо в "Славейков"... hahaha

# 263

Хах, много интересно. В по-предните страници бях писала, че много градски легенди се носят за това училище. Дъщеря ми е в първи клас там. Нищо от изброените неща не е вярно.

# 264
Само споделям какво научих - в Климент Охридски първолаците учат на смени, с изключение на една паралелка целодневна, която се водила експериментална. В момента даже вървяла анкета сред родителите как оценяват целодневното обучение. Идеята била въвеждане му за класовете от първи до четвърти....

# 265
  • Варна
Да,така е за Климент. PeaceЗаявления там ще се подават най-рано края на април ми казаха от канцеларията.Най-добрата учителка ,която ми похвалиха била Деси Спирова,но най-вероятно е тя да поеме една от рисувателните паралелки.Иначе моя юнак ще е на частна занималня,в която беше и батко му и оттам учителката ми похвали пък Станислава Христова и най-вероятно нея ще напиша в молбата,тъй като с рисуване няма да сме ние.. Crazy

# 266
здравейте,може ли някой да ми каже кой учителки ще поемат 1-ви клас в Йовков и нещо за училището че ние натам сме се насочили..благодаря

# 267
И аз да попитам - в кое начално училище има кадърен учител по английски?

# 268
В никое. Кадърните учители по АЕ не се тормозят с малки деца и си въртят частния бизнес.

# 269
Поздрави,мами, с някои се знаем .
Мисля да не се съсредоточаваме само над първия клас,че следват други. Нито само на избраната учителка (,пак следват други).Одобрявам идеята за общия рейтинг на у-щето, и доколко програмата му е в унисон със заложбите у детето. Близостта е най-странния за мен критерий. Все едно да настоявам за работа в супера под блока .
Благодаря за темата на Тането и на вс, които пишат мнения за всеобщо безвъзмездно ползване (ех, ако бяха и в табличен вид Wink

Общи условия

Активация на акаунт