Училища първолаци Варна

• 152 895
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 510
  • вляво от асансьора
Не, но разпределението по класове е готово от преди седмица, дадоха ми информация на място, за съжаление не сме при учителката, при която желаехме, но не съм очаквала и друго. Confused
Довечера е родителската среща от 18ч.

# 511
  • Варна
Не, но разпределението по класове е готово от преди седмица, дадоха ми информация на място, за съжаление не сме при учителката, при която желаехме, но не съм очаквала и друго. Confused

Как довечера #Crazy в сайта им пише: На 15.06.2011 г. /сряда/ в VІІ СОУ "Найден Геров" ще се проведе родителска среща за І клас от 18.00 ч. по класни стаи.

# 512
  • Варна
Мерси, Джиджи! "Не"-то го разбирам, че не си ходила днес да проверяваш, а не, че няма изнесени списъци, нали така?! Thinking
Човърка ме отвътре, а съм на работа.... чак довечера ще мога да видя. Вие при Рухова ли искахте да сте? И ми е интересно по реда на записване ли са определяли кой ще влезе в определен клас (съгласно изявеното желание) или по някакви други критерии?! Каква, според теб, е причината да не сте попаднали при желаната учителка? Thinking

Родителската среща е утре, днес ще изкарват списъците по класове, така знам аз. Peace

# 513
  • вляво от асансьора

Как довечера #Crazy в сайта им пише: На 15.06.2011 г. /сряда/ в VІІ СОУ "Найден Геров" ще се проведе родителска среща за І клас от 18.00 ч. по класни стаи.
Спокойно, извинявам се, проблемът е в моя телевизор Mr. Green.На 15-ти е.
Мерси, Джиджи! "Не"-то го разбирам, че не си ходила днес да проверяваш, а не, че няма изнесени списъци, нали така?! Thinking
Човърка ме отвътре, а съм на работа.... чак довечера ще мога да видя. Вие при Рухова ли искахте да сте? И ми е интересно по реда на записване ли са определяли кой ще влезе в определен клас (съгласно изявеното желание) или по някакви други критерии?! Каква, според теб, е причината да не сте попаднали при желаната учителка? Thinking

Родителската среща е утре, днес ще изкарват списъците по класове, така знам аз. Peace
Ох, извинявайте, писала съм без да гледам, не съм ходила днес, ходих миналата седмица.Реда на записване няма значение. Peace

# 514
И на мен ми е много странен начина на разпределение на паралелките  Thinking Синът ми е приет в Раковски, както исках. Но за съжаление не при учителката, която бях писала на първо място. По подаден номер бяхме 19, приети деца 30...Та реално сега ще бъде при г-н Ивайло Иванов, дано е за добро. Не знам какво да очаквам, малко са ми смесени чувствата и си мисля, че е по добре да нямаме право да си избираме учителите. Така няма да има разочаровани  Rolling Eyes

# 515
  • Deutschland/HE
И на мен ми е много странен начина на разпределение на паралелките  Thinking Синът ми е приет в Раковски, както исках. Но за съжаление не при учителката, която бях писала на първо място. По подаден номер бяхме 19, приети деца 30...Та реално сега ще бъде при г-н Ивайло Иванов, дано е за добро. Не знам какво да очаквам, малко са ми смесени чувствата и си мисля, че е по добре да нямаме право да си избираме учителите. Така няма да има разочаровани  Rolling Eyes

здравей, дъщеря ми също е приета при Ивайло Иванов. Като първо желание бях писала Маринова, но сега сме при Иванов. Това им е късмета и дано да е за добро.

# 516
colibri , дано да е за добро. Чувала съм само добри отзиви за него. Ще се видим в петък на родителската среща  Hug  Иначе моето първо желание беше г-жа Ясенова, а второто Иванов. На родителската среща, тези двамата ми направиха впечатление. Дано не съм се подвела и всичко е наред.

Обаче не разбирам още нещо, защо класовете са по 30 деца, като казаха 26 максимум? И защо едната паралелка с 19 деца?

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 14:30 от Radina

# 517
  • Варна
Много съм разочарована, ходих до училището, а то - заключено. И няма никакви списъци изнесени... явно ще трябва да чакаме до утре... Rolling Eyes

# 518
И  аз минах, към 16ч.  Напрежение до  последния миг, преди родителската среща. На влизане в сградата, ще си видите и номера на стаята. Поне да не я обявяват тази дата.

# 519
  • Варна
И  аз минах, към 16ч.  Напрежение до  последния миг, преди родителската среща. На влизане в сградата, ще си видите и номера на стаята. Поне да не я обявяват тази дата.

Rolling Eyes Думи нямам... Съвсем спокойно можеше да залепят списъците на вратата и да си заключат после...

# 520
Здравейте и честито на бъдещите първолаци Simple Smile влизам в темата с надежда да намеря майки на деца сега завършили ДГ Синчец,ако може да споделят кои са им били госпожите и дали са доволни/недоволни,съответно от какво,може и на лични да не ви оспамвам темата,много ще съм благодарна,защото и за нас е преход към ново място и поне да знам какво да очаквам,мерси предварително на всички отзовали се с мнение  Hug

# 521
  • Варна
Спиъците в "Геров" все още не са изнесени. Ще тръпнем до последно явно.

# 522
  • Варна
Вече са изнесени. Peace
И Симона не е в класа на учителката, която писахме. Tired Много ми е криво, но...
Дано да е за добро! Praynig

# 523
  • Варна
И ние не сме. Паднахме се в "Е" клас - Иваничка Димитрова. И аз това казвам Дано е за добро!

# 524
  • Варна
Има ли някой от Климент, в-клас?

Общи условия

Активация на акаунт