[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 215
  • 342
  •   1
Отговори
# 270
Виждали ли сте клипчета за връзване на шал на главата,така че да не се вижда коса??

http://www.youtube.com/user/TheStyleUnderground

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Много полезно,благодаря!!!

# 271
  • Пловдив
Никакъв проблем. Аз си търсех варианти с два шала. Много ми харесва да има контраст. Но така и не съм се престрашила да се направя. Blush

# 272
Запиис  Hug Аз също съм луда на тема шалове. Отделила съм специален шкаф и аз. Натъпкала съм го с  десетки / предимно ориенталски / шалове, шалчета и подобни нещица, трупани с години, доста пазарлъци из турските базари и мноого любов  Grinning Фенка съм. Та, ще следя темата   Blush
BZ  Hug

# 273
Виждам, че сега това е голяма мода пък и определено променя външния вид. Взех си подобен шлифер и отделно един кафяв и един много интересен на цветя шал и се получи много хубаво.

# 274
  • ride my bike...
аз търся копринен шал с черепчета. Ако някой е знае къде се продават такива във Варна - моля да сподели. Rolling Eyes
Предварително благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 19:06 от Laluni

# 275
аз търся копринен шал с черепчета.

Ако пазаруваш в нета - погледни тук - http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss/276-9237723-7875514?url … l&x=0&y=0

# 276
  • ride my bike...
Основно в нета пазарувам, но ми трябва за събота Confused
Благодаря за предложението.

# 277
Такава хубава тема е застрашена от пращане в архив.
Хайде дами...
Да я подновим и изпълним с нови идеи. Сезонът е подходящ.

# 278
Имам си нова шалова любов, ето тази:

http://www.hm.com/bg/product/17786?article=17786-B

Незнам защо преди никога не съм носила тъмен шал. Струваше ми се, че тъмни цветове до лицето е много тъжно. Сега обаче много ми харесва. Simple Smile

# 279
  • София
Ехааа, точно на време!

Точно днес си купих страхотен ЖЪЛТ! шал.

peperuda333, много е хубав! Аз пък винаги съм харесвала тъмни шалове, нищо, че любими са ми белите  Heart Eyes

# 280
Аз имам всякакви. Тънки и дебели. Светли и тъмни. Обичам есента и зимата, заради възможността да се наслаждавам на различните шалове. Всеки ден съм с различен според дрехите ми.
Трябва да намеря къде назад в темата имаше идеи за връзване на шалове. Помня, че имаше прекрасни идеи.

# 281
И аз съм голяма фенка. Имам богата колекция и всеки ден съм с различен шал. Измислям си разни начини за връзване,които много ми харесват за момента,после не мога да ги повторя:)

# 282
Да ви покажа още едно шалче, което много нося, защото отива с повечето ми дрехи, които са бежови. Купих си го от индийски магазин, като го видях в някоя от предните теми от този форум. Дамата, която го беше показала/ това е нейната снимка/ ме насочи откъде го е купила и когато отидох в магазина, беше останал само един, така че ми беше на късмет.

# 283
И аз много обичам шалове. Нося ги обикновено като акцент на по-неутрални дрехи. Flutter Имам може би десетина някъде, различни видове за различни сезони. Имам и фишута сред тях, но не ми допадат толкова много, колкото стандартните шалчета. Обичам да обгръщат врата и да ми дават обем в косата. Засега не съм минала още на зимни шалове, а нося тънки шифонени такива. Хубавото при тях е, че имат лек вид, но както са изкуствени, ако се наслоят, пазят доста топло в хладните дни.
Сега имам нова любов, която още чакам да пристигне:
Скрит текст:

# 284
Аз имам всякакви. Тънки и дебели. Светли и тъмни. Обичам есента и зимата, заради възможността да се наслаждавам на различните шалове. Всеки ден съм с различен според дрехите ми.

И аз така. На всичкото отгоре, и лятото често съм с шал на врата, без значение от термо- ефекта, който трябва да търпя.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт