[Тема 3] Шалът като стил на обличане

• 63 205
  • 342
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
   Скоро ще кача снимки и на моите шалчета.  Wink

# 301
Обичам да си купувам шалове, пък рядко ги слагам newsm78
И аз така. 
Ще следя при вас за идеи. Simple Smile

# 302
Аз като видна маниячка на тема шалове е срамота, че съм пропуснала тази тема. Почти всеки ден съм с шал.

Даже вчера си купиш поредния шал-пясъчна коприна в тюркоаз, беж и жълто и ще го съчетая с люмимата ми огърлица от последно време в синьо, а сега като гледам и със жълтото kолие стои много добре!

# 303
  • София
Аз като видна маниячка на тема шалове е срамота, че съм пропуснала тази тема. Почти всеки ден съм с шал.

Даже вчера си купиш поредния шал-пясъчна коприна в тюркоаз, беж и жълто и ще го съчетая с люмимата ми огърлица от последно време в синьо, а сега като гледам и със жълтото kолие стои много добре!

Страхотен е  Heart Eyes

# 304
  • на Земята
Посъветвайте ме моля,какъв шал би отивал на сако тип пепит?Тъмно сиво-черно със ситни  бели квадратчета/точици,които изпъкват по скоро,само от близо.Съчетавам с бежови или светло сини джинси.

# 305
  • София
Посъветвайте ме моля,какъв шал би отивал на сако тип пепит?Тъмно сиво-черно със ситни  бели квадратчета/точици,които изпъкват по скоро,само от близо.Съчетавам с бежови или светло сини джинси.

Питай в тази тема  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739326.0

# 306

Аз бих сложила по-ярък цвят-червено би направило комбинацията класическата черно,сиво, червено.

Цвят горчица също би бил много хубав,

както и кралско лилаво

Не само дрехите са важни, но и тена, цвят на косата, обувки, чанта, бижута.

# 307
Имам сако пепит, което е гарнирано с "хубаво" червено и стои много добре

# 308
  • на Земята
Благодаря за предложенията Hug!
 сиси,сакото пепит с какво го съчетаваш-дънки,панталон...?Като цвят имам в предвид.

# 309
В момента стои в гардероба, защото леко съм се "освинила" и не го нося, но иначе  с черни поли/къси и дълги/ Mr. Green

# 310
  • София
Up на темата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 22:11 от Мелекк

# 311
Още един шал от мен, съвсем пресен, от 100% вълна.

И малко есенен аутфит Wink:

Страхотен шал! А от къде купувате този аксесоар за забождане?

# 312
  • Sofia
.... не е ли за пердета този аксесоар,подобни има в Джъмбо

# 313
  • До сърцето...
Голям съм фен и аз на този аксесоар, как съм пропуснала темата!!!

Шалът на Perfect Imperfection направо е разкошен. Аз съм  smile3544

# 314

Сега имам нова любов, която още чакам да пристигне:
Скрит текст:

Новата ти любов  е страхотна, откъде е? Simple Smile
От ибей, китайските търговци са заринати от такива шалчета. Има ги и в черно и бяло, но аз реших, че розовото ще ми поразчупи монохромния гардероб. Peace
Tutú, малко е стар поста ти, но много ми хареса шала, можеш ли да ми помогнеш с някакъв линк за него?

Общи условия

Активация на акаунт