Малко ОКТОМВРИйче отваря очички, много му се радват всички!

• 24 281
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро и от мен Simple Smile За заветната дата, аз тайничко се надявах доки да каже 20.10.2010 за операция, но не, той каза 21-ви. И след това си казах, че не искам да се намесвам в съдбата на детето си, когато се налага и от медицинска гледна точка, тогава да се роди  Peace

Оле, относно стриите и това че ти е трета бременност, мисля че всяка бременност е различна от предните, както и промените които се случват в тялото ти. Възможно е сега просто еластичността на кожата ти да е намаляла, но за сметка на нещо друго  Peace не ги мисли тия стрии  Hug

Бобче, евала, много силна си била, какво раждане само  ooooh!

Аз почти всяка вечер си имам по един час някъде бодуване, ама си лежа под топлата завивка. Та както предните, така и тази нощ като си бодувах, усетих страхотен глад, ама глад ви казвам, но се натиснах, заинатих се и не станах  Crossing Arms никога не съм ставала вечер за храна и си казах, че сега ли ще го направя, не не, няма.....и се получи де  Laughing

Та това от мен, нашия тати днес е на работа, и аз се чудя какво да првя пак цял ден.

Да ви питам едно въпросче, понеже съм активен шофьор и не слизам от колата си, със сигурност ще си взема столче за кола, но се чудя дали първо да си взема кошница, защото като е малко в столче не мога да сложа бебчо, или има такива столчета, които първо стават за бебчета а после могат да са столче за по големи дечица ???  newsm78

# 391
Въпросче към консултантите
С бебчо се кърмим, имам доста кърма и мисля че той похапва достатъчно, но е мъничък и заспива на гърда и понякога трябва да го будя, за да яде. Снощи към 12 вдигнах температура 39`, не посмях да го сложа на гърда и изцедих от двете гърди по около 40 гр. и му дадох с шише. След час вече температурата ми беше 37.5`, явно е от гърдите. Какво да правя, да цедя ли след като се нахрани или да
чакам да видя дали ще вдигна пак температура? И мога ли да го кърмя, когато  имам температура?

# 392
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро мамита,

Аз добре поспах... Blush и май като гледам как се очертава днешният ден ще е в пълен релакс... Mr. Green
Моят бебок си удържа на нашата "уговорка" и се е закротил, че утре сме на изпит  Crazy После съм казала, че може да прави, каквото реши- Я, какъв съм либерал... hahaha Отиваме да четем.. Flutter

Хайде хубав ден на всички!   bouquet

# 393
  • У дома
Добро утро!!!

Пак сте будували много снощи.

Ние снощи се успокоихме и заспахме и всичко беше наред, поспинкахме си.

Бебз, аз имам голям опит с каката, нейните колики бяха ужасни, ние така я научихме да спи при нас, после пък почнаха зъбите, Т - и, така бяхме до преди година.

Но малкия е доста по-различен от нея, в момента си будува и съм го оставила в кошарата, нещо си мрънка и пери ръчички, още не е надал вой.

Онази вечер като го приготвяхме за къпане и майка нещо му говори, а той нея много обича да я слуша, ококорва едни очички и не клепва, и както си седеше каза Агу, знам че е било моментно и е много рано за тези звуци, но беше много сладко, да му чуеш гласченцето. Ох, ще го изям аз това дете  Joy hahaha

Ей сега по телевизията казаха, че много двойки искали да сключат брак на днешната дата, но нумеролозите казали, че не била толкова хубава, защото била прокълната  newsm78

Пожелавам ви една спокойна неделя, тук времето е повече от ужасно, но пък у нас е топличко.

# 394
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро   bouquet

Ние за втора нощ поспахме, буди се само да яде, направо не смея да се нарадвам.

Рени, и моята така много бързо саспива, суче 5 минути и заспи, будя до колкото мога да засуче още и това е. Но пък пълни памперсите и яде на час и половина, явно и стига. Налага се и аз да си пооблекчавам гърдите, обаче. Дано скоро се регулират нещата.

# 395
Добро утро, момичета!

Ей, не се шашкайте от разказите за нормално. Всичко се забравя, а и силините болки са най-кратките и вече в края.
Права е Арим, после си пушка. Аз на следващия ден вече чистих из къщи.

Първата консултация тук поне е когато бебето е на 1 месец.
но при мен вече идва сестра да огледа как живеем и как се справяме.  Laughing
Що брошури остави да четем. Имаше много инфо за синдрома на разтърсваното бебе. Нещо май са зачестили случаите.
Но пък съветите и относно кърмене не ми допаднаха и си и казах, че не съм съгласна и не бих процедирала така.  Naughty

Аз снощи поспах малко. Нико се буди по-рядко. Но нещо забелязвам, че има нужда от повече кърма.
Снощи дори му дадох от двете гърди на едно хранене.

# 396
Бобче, мерси за разказа!  Hug доста тежко е било, не си се представям да изкарам толкова (а подробностите са много полезни според мене  Peace). Обаче ме изненада как майка ти е присъствала, тя как се чувства, някои казват че майките не трябвало да присъстват защото много страдали, верно ли е?
За проблема - след мойто секцио бях много зле, нито круши ми помагаха, нито сливи, нито нищо... в банята имах едни приспособления за клизма и на моменти само това ме оправяше. Постепенно се оправих, но съм пила дуфалак и всичките му производни, много вода задължително, а лично аз си мисля и че ако може трябва много да се ходи пеша - при мене го отдавах на срастванията, но явно може и без секцио да те сполети същото.

Олето, ми то няма да е вече преждевременно  Laughing Да те успокоя - имах такива чувства, но ето в момента нямам никакви.

Arim, като спомена какво те е боляло от натиска - мене като ме натисне явно и ме почва обаче малко по в ляво, чела съм че стават някакви гадости като разширени вени, не смея да се погледна, първо си помислих че съм хванала херпес и сега ми излиза  Mr. Green - понеже съм чула че много боли.

tsvelichkova, тъкмо си мислех че както зачезна, ще вземеш да ни изненадаш с някоя вест  Laughing И аз много се притеснявам и ме е шубе.

# 397
Но пък съветите и относно кърмене не ми допаднаха и си и казах, че не съм съгласна и не бих процедирала така.  Naughty
Какви са?

# 398
Що брошури остави да четем. Имаше много инфо за синдрома на разтърсваното бебе. Нещо май са зачестили случаите.

Разкажи повече!

# 399
Добро утро! Аз що сънища изсънувах тая нощ.  ooooh!
Включително сънувах, че раждам у дома. Минах през болницата само за епидурална упойка и после раждането вкъщи. Ужас.
Вече съм психясала, то е ясно.  Mr. Green
Днес дали ще има много бебета?  Thinking

# 400
milla elaine,  сподели за тоя синдром на разтърсваното бебе, интересно ми стана , не съм чувала

# 401
  • У дома
milla elaine,  сподели за тоя синдром на разтърсваното бебе, интересно ми стана , не съм чувала

Peace  и аз, и аз

# 402
  • Германия
Въпросче към консултантите
С бебчо се кърмим, имам доста кърма и мисля че той похапва достатъчно, но е мъничък и заспива на гърда и понякога трябва да го будя, за да яде. Снощи към 12 вдигнах температура 39`, не посмях да го сложа на гърда и изцедих от двете гърди по около 40 гр. и му дадох с шише. След час вече температурата ми беше 37.5`, явно е от гърдите. Какво да правя, да цедя ли след като се нахрани или да
чакам да видя дали ще вдигна пак температура? И мога ли да го кърмя, когато  имам температура?
Рени, можеш спокойно да кърмиш. Дори леко повишената температура да е породена от вирус, твоят организъм вече е изградил анти-тела, които предаваш на кърмачето с млякото си. Ако подозираш препълване на гърдите, оптималното решение в случая е кърменето. Цеденето е добре да е само крайна мярка и само за облекчение; през първите седмици не е препоръчително да се храни с биберон, за да се избегне объркване при кърмачето.  Peace

# 403
Здравейте )))
Бобче, ти си герой )))
На мен ми е много интересно за нормалното раждане, вярно, че при всеки е различно, но като се има впредвид, че ми е за първи път и незнам какво да очаквам, това ме побърква.
Мишанка, успех на изпита, нали правилно съм разбрала  Simple Smile
Вчера се скъсах да чистя и се сетих по едно време за една от лекциите в Люлин как жената каза, че когато много ни се чисти, тогава е дошъл момента да се ражда ))) да, ама не и при мен )))
Аз много се надявам до или на термин да родя, че ако много се заинати бебо, моята лекарка ще ме прати в болницата, ама Божа работа.
Хубав ден на всички!!!

# 404
Здравейте момичета Stop
Аз днес доста се поизлежавах в леглото, да се насладя на последните дни, в които ще мога да си го позволя. Снощи такова бушуване имаше в моя корем, че накъдето и да се завъртях все не беше добре. Като станах пак ми потече малко течение, аман, няма ли да се спре най-накрая.
Оле, аз имам абсолютно същите усещания, но не е всеки път, май зависи от позицията на бебчето, понякога някак много притиска. За стриите аз се мажа с едно олио за бременни на Веледа и ми се струва, че корема ми е ок, но гърдите пострадаха, едната особено, а не съм забелязала да са се увеличили чак толкова много. Сега и тях ги мажа, но след дъжд качулка.
Бобче, много тежко ти е било раждането, но въпреки това ми звучиш много добре и безкрайно щастлива, възхищавам ти се. Heart Eyes
Мишанка, успех на изпита утре! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт