Вятър духа, дъжд вали, ФЕВРУАРЧЕТО измисля куп бели!

• 45 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Пух JoyОпасни сте! Joy
Наистина големи попивателни гъбки си отглеждаме.Стела и тя голям философ го раздава ooooh! Дочува някакви изречения от "Ягодов сладкиш" и си ги използва когато и се налага:"О,тази игра не е нищо особено!"..."Това не е вече игра-имаме проблем"Или при разговор с котката на двора."Защо не искаш да ядеш листо?Трябва да се храниш,за да пораснеш голяма и да ходиш на детска градина." hahahaА въпросното коте горкото явно е с някакъв мозъчен дефект или просто е мазохистче,защото след всичките изтезания на които го подлага Стела,то все край нея се върти...Е в краен случай си плю на петите hahaha когато днес го качва на един камион да го вози hahaha
......Ма искаме и ние" На ясла при Камен" Joy

# 76
Еми,лекичко ти завиждам и аз  Grinning Амстердам ми е единия от любимите градове  Crazy
Често сме там и го познавам много добре.Много готин град е и много луд,може би не си го
видяла от правилната страна  Grinning Ние с Ева също ще ходим там следващия месец,нямам търпение,признавам си.
Чака ни едно голямо околосветско пътешествие  Heart Eyes

Пух,винаги сте много оригинални  hahaha Joy

Мери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
  • София

Чара, преди два дни срещнах една жена, с която бяхме в "Шейново". Каза ми, че е записала сина си във вашата новооткрита ясла. Веднага споменах, че познавам едно сладко момченце - Камен. След малко пристига мъжът й с малкия. Аз му се радвам и му обяснявам, че го познавам още от деня, в който се е родил, че отивам да си взема моето момче от яслата и някой ден ще ги съберем да се видят. А той ми вика: "Ами да, аз също като оздравея ще ходя на ясла при Камен". Паднахме. Той не присъстваше на разговора ни преди това. Та да знаеш колко е известен синът ти Grinning

О, Пух, не съм останала с такова впечатление, че е известен Grinning Grinning Grinning Може би защото е доста ревлив  Grinning А и може би защото са едни от най-големите с това детенце( щом с майката сте били заедно в родилния дом) и се заиграват. Аз не познавам нито едно дете, но има такива , които са родени в края на годината, нямат още две години, толкова мънички ми изглеждат милите и са още с биберони... А как се казва това момченце? Калоян винаги ми е бил много забавен с репликите, които пуска Grinning Grinning Grinning Камен и той "ползва" някакви подобни изрази, но основен източник е батко му Grinning След градина: "Не си стържи обувките, вдигаш прах, дишаш го и ще се разболееш.', "Мамо..., това ми е целта!"  Grinning Иначе вече категорично мога да заявя, че приключихме с кърменето - почти 2г 8м, но от време на време Камен пита: "Имаш ли мляко?", "Не, нямам.", 'А, добре!"

Еми, хайде, давай снимки  Grinning

# 78
Здравейте, момичета! Много отдавна не съм писала, но сме живи и здрави, вече в Англия. Виви стана на 1 годинка, проходи, казва и думички вече. С две думи нямам вече бебе. Лео е на мама голямото бебе май. Той наистина си е едно голямо бебе все още. Понякога се чудя кой е по големия, Лео или Виви:)
Надявам се в бъдеще да имам повече време да пиша. Целувки на всички от нас.

# 79
Здрасти и от нас!
Не пиша щото все съм потънала нейде. Лятото се почувствах на себе си, но пък нямах време за нет  Crazy
Няма нищо ново. Децата са на училище, аз у дома. Ходя по интервюта, работа няма, обколих застрахователни офиси, кафенета и ресторанти, магазини всякакви, казина, цехове... Не вярвам 6 месеца да изкарам у дома, но все пак положението е трагично, навсякъде съкращават.
 Поне взех дърва за цялата зима, но летните стинки свършихааа  Thinking
Иво си работи, все така за себе си  Mr. Green
Тян е в Чехия още. Нищо н казва, но ми се струва че му се връща. вуйчо му е доста строг. Аз обаче го надъхвам да си стои на гъза.
Момичетата са здрави общо взето, боледуват за кратко и леко, все ги подсилвам. Слава Богу не сме стигали до АБ. Не им се ходи никак, макар и да имат стаж 5 месеца, все с уговорки и много тъжни отиваме.
Чакам свекитата да цъфнат утре за 3 дни. С какви очи идват след пролетното изпълнение не знам.
Ами това е. В края на месеца очаквам от две места да ми се обадят за работа, от хлебозавода и от един супермаркет, ха дано стане поне на едното!!!
Поздрави на всички!

# 80
Мили момичета,
преди два часа приеха моята приятелка в родилното и много съм притеснена...моля ви за малко положителна енергия, че се измъчи милата...три дни е с контракции на 6-7 мин, а разкритие никакво
 Sad чак днес направи 4 см. и я приеха.

Споделям с вас, защото знам, че само вие ще ме разберете Heart Eyes Обикалям в къщи като парен локомотив - не мога място да си намеря, а тя ми забрани да се обаждам и на техните....да не ги притеснява.
Дай боже всичко да мине леко и безпроблемно Praynig

# 81
 Hug Praynig Praynig Praynig
Дай Боже! Hug

# 82
Мирка , дано всичко е наред с дружката ти , бебчето се роди бързо и здравичко  Hug Hug
Мери , липваше ни тука  Hug Hug Стискам палци и на теб да намериш хубава и добре платена работа  Heart Eyes

Аз да се похваля , че си взех първия изпит вече , по Публични финанси  bowuu Сега чета по Макроикономика  Crazy

Чета ви редовно , но все не остава време да пиша  Tired

# 83
Мири и аз се моля! Има ли новини някакви?
Ели ти как си душо, расте ли тумбачето? Дай някоя снимка, и на Стелюна също!
Пухче ти често даваше снимки преди, имаш ли скорошни? Чарита а на Камен? Затъжила съм се за всички, кой знае колко са пораснали  Heart Eyes
Бубе девойките ще ги покажеш ли мила?
Изабелита какво стана с твоята дружка?
Ави честито! Дай Боже все така да се хвалиш! Възхищавам ти се!
Давайте снимки момичета, да се развеселим в мрачните дни  Hug

# 84
Благодаря ви, милички Hug
Към 18,30ч. е родила милата, но не смея и да ви почерпя виртуално......бебчето е много малко Sad - само 1,600кг и е в кувиоз.
Сълзите ми са на очите още Cry....преди малко се върнахме от болницата - пуснаха ни да я видим за малко. Ума ми не го побира как лекарката, която й следи бременността не е забелязала, че нещо не е наред....? Та на нея й оставаше само една седмица до термин Thinking На всичко отгоре три пъти казаха, че е момиче, а се роди момче Grinning

Утре ще ни дадат повече информация за бебето, защото сега е много рано все още. Изплакало е само, без да го реанимират, което е много добре.
Моля ви, молете се за малката душичка  Praynig...и за притесненото майче Praynig

Благодаря ви!

# 85
  • София
Мирка, всичко ще е наред. Че лекарката не е за похвала, то е видно, но 1600г не са никак малко, ако е в добър екип ще видиш, че още утре ще имаш добри новини!

Ави, честито!

Мери, успех на теб!

Аз снимки пускам на 100 места и вече ми е неудобно, че досаждам Grinning

Ето няколко:

Untitled by tchara, on Flickr

Untitled by tchara, on Flickr

Да не натоварвам повече темата, но във Фликр и фейсбук има доста  Grinning

# 86
Мирка,стискам палците всичко да се оправи бързо и лесничко  Praynig Много сили и за мъника и за майка му  Hug

Мери  Hug има кърма момичето,ама нещо бебетата са много мързеливи и не искат да дърпат от гърдата.Заспивали веднага и не се хранят. Лекарите и препоръчват да не кърми,а да дава от млякото за недоносени ПРЕ и тя милата цеди,дохранва...в такъв кръговартеж са,лудница е у тях  Laughing Да са живи и здрави,голям купон ще са  Laughing
(моя приятелка роди наскоро тризнаци  Laughing надъхвам я да ги кърми,и естествено се допитвам до Мери  Laughing)

Честито Ави,само добри резултати очакваме   bouquet

# 87
Чарита, има много вълшебство в снимките ти   bouquet Не знам как го постигаш, но е красиво!
Изабелко гордея се с теб!  Heart Eyes

# 88
Чари, страхотни снимки!

Изабелка, от личен опит зная, че мамата с тризнаците ще се справи, щом Мери се е включила!!!!!!

Мирка, поддържам изцяло написаното от Чари за приятелката и бебчето и! Ква е тая лекарка?!?!!???

Ави, Браво!

# 89
Днес бяхме пак в болницата - минала е първата бебешка консултация , даже са я пуснали да го види и да го снима с телефона.

Много е мъничък 44см. 1,600гр. и все още предстои да му се направят много изследвания, но лекарите мислят, че в началото на 9-я е престанало да се развива бебчето, даже е смъкнало на тегло. Най- вероятно е някаква инфекция, макар че моята приятелка не е боледувала от нищо и не е приемала никакви лекарства.

Последния преглед на видеозона в ЖК е бил точно в началото на 9-я мес, но тогава все още всичко е било наред. След още една седмица е ходила само да си вземе документите за болницата и са слушали  тоновете.
 Нямам идея какво точно е станало и кой е виновен, ако има такъв....надявам се бебчето да се оправи и да започне да качва грамчета. Praynig
Благодаря ви за положителната енергия Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт