След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 147 (6)

• 29 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Чета ви с удоволствие и виждам ,че кажи речи сме на едно и също мнение.
Варна специална благодарност за точния превод.
Моля те би ли пуснала и разговорите на Кара със Фери и Перихан.Много ме заинтиргуваха. Очаквах от Кара да е пасивен доброжелател ,но той  открито застана на страната на Яман и Фери - Каза й"Очите ти показват колко много го обичаш."
И после я помоли ако имат проблеми "Най- напред на него да каже"Ако нямаш време би ли го пуснала в оригинал?
Пак адмирации до всички за всичко.  bouquet Hug

# 556
  • В тъмната гора.
Абе хора, кой е Кара..сега гледам в репликите и се пуля.
Кара е приятеля на Яман,беше свидетел на сватбата им.

Мерси много.....хич не съм в час.

# 557
  • В тъмната гора.
Ние със Севи взимаме сериите от тук, картината и звука са кристални.

http://diziport.com/bitmeyen_sarki-izle

# 558
Момичета,чета ви ,и нямам думи да ви благодаря!Такъв труд наистина в днешно време е чудо,бъдете щастливи!  bouquetОтново-БЛАГОДАРЯ!  bouquet Hug  bouquet

# 559
Моля те би ли пуснала и разговорите на Кара със Фери и Перихан.Много ме заинтиргуваха. Очаквах от Кара да е пасивен доброжелател ,но той  открито застана на страната на Яман и Фери - Каза й"Очите ти показват колко много го обичаш."
И после я помоли ако имат проблеми "Най- напред на него да каже"Ако нямаш време би ли го пуснала в оригинал?

Засега разговорът между  Фер, Пер и Кара не е сложен под формата на текст.

# 560
Ние със Севи взимаме сериите от тук, картината и звука са кристални.

http://diziport.com/bitmeyen_sarki-izle
Мишел,благодаря ти!    bouquet

# 561
  • В тъмната гора.

Засега разговорът между  Фер, Пер и Кара не е сложен под формата на текст.

И аз съм на същото мнение, 7-ма серия като реплики не е толкова сложна като предишните.
Снощи Севи ми каза - сравнение с "Запленяваща сърцето"" и "ЛИН", "Безкрайна песен" има двойно повече реплики.

# 562
Здравейте ,момичета ! Hug Hug
Оф, изчетох ви на един дъх  ooooh!..... ей, големи сте писарки,както и сватбарки Joy Joy Joy
Напълно съм съгласна с вас.Захидето няма да остави младите на мира, просто се чудя откъде толкоз злоба у тая жена .Не обича и малтретира Мелек, унижава Неджиб  newsm78 ,защо бе боже ,та те и са деца.Селма и тя ме изуми,тиха и кротка ,а пък виж каква била ,как се нахвърли на Кевсер.Ама и Кевсер си е виновна ,тя и Захиде изядоха всичките л........Защо трябваше да насърчават Селма.
Малко пресилено според мен беше проявата на Кадир бей с пищофа  Joy, чак пък толкоз ,но добре ,че малкия Топрак го спря.
Относно цИлуФките  Joy , и на мен ми се гледа малко повече любовни сцени.Някак си без целувки ,сцената изглежда по вяла и посна.
Както Ди ни писа като гледахме Любов назаем ,една съфорумка беше писала -Омръзна ми вече от тия ЦилуФки  уши , нос ,гърло   ooooh! Joy Joy Joy Надявам се Берг по нататък да ни зарадва . Peace И на мен двамата с Яман много ми харесват като двойка.
Много са сладки и чаровни. Heart Eyes
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ още веднъж на СЕВИ,ВАРНА,МИШЕЛ и ДАНАЯ !!!  За вас с много обич  !!!  Hug Hug Hug

# 563
ДОБРО УТРО!!!
Нека денят ви бъде прекрасен и
изпълнен с хубави неща!!! Hug Hug Hug
Благодаря още веднъж на Варна,Севи,Мишел и
Даная за всичко,което правят!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,чудесни сте!! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 09:14 от fresh13

# 564
  • В центъра на България

Barıştılar

İki yıldır bir küs bir barışık ilişki yaşayan Fahriye Evcen - Özcan Deniz ikilisi yeniden birlikte. Temmuz ayında New York tatilleri sırasında kavga ederek yollarını ayıran çift, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve yeniden ilişkilerine devam kararı aldı.
23:30 | 13 Ekim 2010

http://magazin.milliyet.com.tr/baristilar/magazin/haberdetay/14. … 01227/default.htm

# 565
  • В центъра на България

Благодаря на всички за положеният труд!  love001
Севи, Варна вие сте нашето слънчице. Благодаря ви от сърце за
всичко което правите за нас.
  newsm51
Мишел, Danaya14 специални благодарности и на вас. Hug Hug Hug

# 566
  • София
Д О Б Р О   У Т Р О   !!!

ДНЕС  Е  П Е Т К О В Д Е Н !!!

Ч Е С Т И Т О   НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iuFvbO6dRUU

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 09:57 от krasminikif

# 567

Barıştılar

İki yıldır bir küs bir barışık ilişki yaşayan Fahriye Evcen - Özcan Deniz ikilisi yeniden birlikte. Temmuz ayında New York tatilleri sırasında kavga ederek yollarını ayıran çift, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve yeniden ilişkilerine devam kararı aldı.

http://magazin.milliyet.com.tr/baristilar/magazin/haberdetay/14. … 01227/default.htm

Новината е за Фахрие Евджен, която играе Неджля в "Листопад". Първо пишат, че отново се е сдобрила с гаджето си Йозджан Дениз. Тъй като "Листопад" приключва през декември, вече е започнала да получава нови предложения. Едно от тях е за ролята на Хюрем. Консултирала се е с приятеля се. Тъй като все още не е дала положителен отговор, търсенето на актриса, която да изиграе ролята на Роксолана продължава.

# 568
  • В центъра на България

Barıştılar

Новината е за Фахрие Евджен, която играе Неджля в "Листопад". Първо пишат, че отново се е сдобрила с гаджето си Йозджан Дениз. Тъй като "Листопад" приключва през декември, вече е започнала да получава нови предложения. Едно от тях е за ролята на Хюрем. Консултирала се е с приятеля се. Тъй като все още не е дала положителен отговор, търсенето на актриса, която да изиграе ролята на Роксолана продължава.

Варна, а Халит Ергенч  защо се споменава.
newsm78

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 10:16 от bab4i

# 569
Добро утро!!!

Фреш,Бабчи Hug
А за преводачките нямам думи,сякаш са от един идеален свят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази сутрин догледах серията, от написаното от вас, се вижда че мислим еднакво, но и аз да напиша няколко думи.
Е имаше целувка, но впредвид емоцията и за другите герои, за сега ми стига топлината и любовта в очите им.Хващайки я за ръка
пред семейството си, Яман сякаш им каза,това е моя избор,искам да го уважавате, даже и да не ви харесва.Мисля си, че ще останат
да живеят при тях и от това съжителство, всеки един ще претърпи промяна.Майката, трябва да преодолее егоизма си,защото той
е в основата на действията й.До сега нейната дума е била закон,Яман вече не я слуша, ако и другите последват примера му?
Неджиб да започне по-често да остава не с чашката,а със съвестта си, ако му е останала такава и преусмисли поведението си.
Семейството трябва да е единно срещу съюза на Кадир и човека от халите. Кадир бе воден от емоцията и ми се струва, че ще
съжалява за това си решение.Кевсер между чука и наковалнята и от действията на Сервет ще зависи съдбата й в тази къща.
А той жалния обзет от страстта си към Ферайе и в желанието си да отмъсти, не вижда по далеч от носа си.Трябва да осъзнае, че
любовта е в къщи и го чака. Стана много дълго, но при толкова много герои....

Общи условия

Активация на акаунт