Смешки от форума - 3

• 71 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пак малко офф, но трябва да се изкажа  Mr. Green
КЛОНКА, въпросният Харун е секс-символът на подфорум "Романтични сериали и теленовели". Пълна истерия - розови сънища и еротични фантазии. Направо се трепят за него.

# 361
  • София
Сигурно го има и на снимки, няма да ми се налага да гледам сериала, нали?
Отивам да го видя, няма начин, щом до ода се е стигнало, тоя ще да е някакво чудо на природата.

Коя е темата?

# 362
За мене турските сериали са новото турско робство....

# 363
Tonka, Сарухан и Харун един и същ ли е, че аз в тази тема бях пускала за "Сарухан бей" ако не се лъжа...

# 364
  • София
Сигурно го има и на снимки, няма да ми се налага да гледам сериала, нали?
Коя е темата?

Пази си психиката - не ти трябва тема, ето ти направо снимки  Wink
http://www.google.bg/images?q=Serhan+Yava%C5%9F&hl=bg&cl … =1024&bih=516

Tonka, Сарухан и Харун един и същ ли е, че аз в тази тема бях пускала за "Сарухан бей" ако не се лъжа...
Joy инфантилна, че отде да знам. Само Харун го знам и оня русия от "Перла"...

# 365
Цитат
Ние казваме дуда...
От там наскоро излезе велико откритие!Аз и мама имаме дуди,а татко дудук.

Това от 2465-тата тема по въпроса "Как по-изчекнато и малоумно да наречем онова ТАЙНО МЯСТО, от което момиченцата уринират"  Embarassed Embarassed Embarassed

и следващия бисер  Simple Smile

"...какво не ви харесва на ''дуда'' нали всъщност това имат момиченцата и според мен трябва да знаят какво е."

# 366
 То оставете момиченцата с дудите, ами скоро се рових из гуглето да търся едни превръзки и излизаха доста теми от различни форуми. Там зрели жени си ги наричаха дуди, шоши...

# 367
За мене турските сериали са новото турско робство....
Малко ще оспамя темата, извинявам се за което!
Чак пък робство - малко пресилено ми се струва.  Wink Споко, Васиту - и тази "мода " ще отмине, както с латиноамериканското "робство".  Mr. Green

# 368
  • При хората, които обичам
То оставете момиченцата с дудите, ами скоро се рових из гуглето да търся едни превръзки и излизаха доста теми от различни форуми. Там зрели жени си ги наричаха дуди, шоши...

След като родителката казва "оная ми работа", "дуда" ми се вижда направо приемливо.

# 369
'шунда' е правилното - питайте Дона

# 370

Ейц, той като Тузара бе  Mr. Green

# 371

Ейц, той като Тузара бе  Mr. Green

Не го споменавай, ще те линчуват  Stop
Това е кръвна обида за фенките му.

# 372
  • София
Защо кръвна обида? Приликата е очевидна. Или турският Тузар изповядва други ценности, за които си струва рими да "реда"?

# 373
Защо кръвна обида? Приликата е очевидна. Или турският Тузар изповядва други ценности, за които си струва рими да "реда"?

Не знам, ама веднъж си позволих да изкажа това мнение (подплатено със снимков материал), и за два дни получих толкова клетви и обиди на лични, колкото не бях получавала никога преди (и след) това, сумарно.

# 374
 Joy
 Ох, това ми напомни...бях писала някога в темата за любовниците, които бяха наричани от няколко потребителки "мастии". Едната беше с аватар- снимка на героиня в турски сериал, която в сериала дели един мъж със сестра си и голямото менкане беше, мастийско от където и да се погледне. Та споменах това, после съжалих стократно Simple Smile "Лейля няма нищо общооо"!!! :  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт