Инфо за конвекторите ADAX

• 340 415
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
това 18-22 не е ли малко?
аз съм го оставила в стаята на детето на 25 и ми се струва хладно като вляза  newsm78

# 811
Това е въпрос на калибровка на радиатора. 25 е сауна. 20-22 е комфортната температура за дневно помещение. Това 18 е предвидено за сън.

# 812
това 18-22 не е ли малко?
аз съм го оставила в стаята на детето на 25 и ми се струва хладно като вляза  newsm78
Ако си свикнала на по-топло, ще ти се струва студено в началото. Но тялото бързо се адаптира и лично на мен ми е по-комфортно на 20-22 градуса, а както е отговорил и Параход, нощем много по-спокойно спя на 18 градуса.
Относно бебенцето - усещането за топло е субективно донякъде. Аз лично засилвах на 26-28 градуса само при къпане. Иначе бебката на по-топло ставаше неспокойна, потеше се, събуждане нощем, лигавиците се изсушават. А и не е добре да има много голяма амплитуда в температура вън-вътре, защото веднага се настива.Simple Smile Това и за големи и за малки важи. 

# 813
  • Варна
То в целия апартамент държим 26-28 някъде,много съм топлолюбива аз
Иначе държа в неговата стая на 25,че да не го изнежвам,но си е хладничко.
Сауна за мен е над 30 градуса  Peace

# 814
Изнежваш си детето и на 25 С.  Peace

# 815
  • Пловдив
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос : Обмислям закупуване на конвектор Адакс , отопляваме се на дърва , конвектора  ще ми служи за нощно отопление само след 21 до 8 сутринта (тъй като чакаме поява на бебе и това ми е като вариант за отопление през ноща). Според вас добро решение ли ще е отопление с конвектора за през ноща ? Стаята е 16-18 кв.м. , мисля да закупя конвектор за 20 кв.м . Идеи кой точно модел да избера ? Живея в къща , нова дограма , без изолация .
     Това е модела за теб - http://vimax.bg/productv/9763/konvektor-adax-glamox-tpa-20-et.html. Нищо не ти пречи да го пускаш от 21.00-08.00ч. Сега вече не е толкова студено и като го пуснеш половин или един час преди това, няма ядове - ще Ви топли! В къщи почнахме да го спираме през деня вече. В много студеното работеше нонстоп. За спалня с малко дете, това е перфектното отопление!

# 816
благодаря за отговорите, бебето се очаква април и може би ще има дни в които изцяло ще сме с конвектора, тъй като с печката на дърва ще бъде много горещо. Първоначално имах идея да взема климатик , но се отказах мисля че не е подходящ за бебе. Модела Адакс с електрония дисплей и този с механичното задаване на температура само това ли им е разликата? Насочила съм се към този с електронния дисплей.

# 817
  • Пловдив
С електроният дисплей е по скъп, но му е по точен термостата.  Който и да вземеш, ще си доволна! , За бебе е по добре конвектор.

# 818
благодаря за отговорите, бебето се очаква април и може би ще има дни в които изцяло ще сме с конвектора, тъй като с печката на дърва ще бъде много горещо. Първоначално имах идея да взема климатик , но се отказах мисля че не е подходящ за бебе. Модела Адакс с електрония дисплей и този с механичното задаване на температура само това ли им е разликата? Насочила съм се към този с електронния дисплей.
Ние бяхме с радиатор и освен, че не можехме да се стоплим и  сметката беше много висока. Тази зима сме с конвектор Еърлак, тъй като нямахме място за Адакс и съм много доволна, изобщо не сме усетили студ, а топлината е много приятна и равномерна в цялата стая. С климатик не е удачно за малко бебе, предимството му е, че е най-икономичния вариант.

# 819
  • Пловдив
Като става въпрос за бебе икономията остава на заден план!

# 820
Бихте ли ми казали според вас за колко време ще се стопли жилище от 45кв. (в което не се живее) с 1 конвектор по 2500 вата, един по 2000 вата и един от 100. Чуда се за отопление на такова жилище, което обаче е ваканционно, т.е. не се ползва непрекъснато. На 1-ви етаж, над гаражи, ново строителство с ПВЦ дограма и изолация. Ходим там за по 2-3 дни, за това питам дали според вас може да се стопли още за първата вечер

# 821
  • Пловдив
Може да се отопли, но при положение, че не се ползва известно време, ще е истинало доста и на конвекторите ще им трябват няколко часа да отоплят.

# 822
  • Пловдив
Днес излезе новата сметка за периода 16.01 - 15.02 и е 282.46лв. Тази и предната сметка са най-високите за зимния период. От тук започва понижение. Прогноза за следващата сметка след редовно следене на електромера - 130-140лв.

# 823
Днес излезе новата сметка за периода 16.01 - 15.02 и е 282.46лв. Тази и предната сметка са най-високите за зимния период. От тук започва понижение. Прогноза за следващата сметка след редовно следене на електромера - 130-140лв.
а, дано!:)
аз още си чакам резултатите от лаборатория по замервания. сменихме електромера ние и още нямаме сметка с новия, за да кажа дали има разлика

# 824

Колко беше предната?

Общи условия

Активация на акаунт