Мия както винаги си се постарала за нас!
Яничка-извинявам се за закъснението,но и от мен Честит рожден ден на Емо и Криси!Да са здрави и щастливи деца,за да правят и вас щастливи!
Стеле-разликата е невероятна!Браво на теб!
кратка съм,но няма как

...

Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! 

Я не се коркаѝ! 60лв са си някакъв доход! Аз пак да ви кажа нещо под секрет какво се замислям....да правя за да припечеля малко кинти...само ТИХОО да не се разчуе!
Отскоро се ровя в чужди саѝтове за дрешки..и много момичета правят общи поръчки, като преди да пуснат поръчката трябва да им се преведе сумата! Примерно в Спорт Директ доставката до БГ е 29.99 лири, което сметнато по 2.30лв не е много далавера за сам човек! Но ако те прибаят към обща поръчка плащаш 10% върху потъчката. Тоест може да си харесаш нещо за 8 лири и при момичетата, ще е 8.80 лири( + тези 10% дали ме разбирате
) иначе ако си сам ще ти е 38лири.. Та тези мами под 400лири не пускат поръчка доколкото чета, тосет печелят по 23лв. на поръчка. Е, зависи и колко поръчки пускаш в месеца де...Но се замислям да си извадя карта само за това и да започна ....Ама и малко ме е шубе, че не знам добре Англиѝски въпреки, че в темата помагат ако се наложи!
И ние чиии да го дирим в клона...като и сме с дебитни карти даже!..Трима адвокати потвъдиха, че дело с банката е загубена кауза. Ипотекирахме жилището си в друга банка и преди да си закрия всички сметки в банката им вдигнах ЯКО кръвното...една я докарах до плач...но това е друга тема...Препоръчани теми