"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Но ако се съобразяваме със синдрома SORAS (който преди съм разяснявал)
Този "синдром" са ни го разяснявали години преди ти да благоволиш да се "разпишеш" в темата Naughty Naughty Naughty
Така че:
1-не си ни го ти разяснявал #2gunfire
2-Като уж си толкова "запознат" с този "синдром"/което ме съмнява Naughty/би трябвало да спреш да се правиш на интересен с твоите сметки/т.е. това е към всички Naughty/,защото е просто смешно да ми обясняваш как рик например е на 50 #2gunfire
3-Много интересно,че пак "случайно" ползувате тези нелепи сметки за годините за всички, с изключение на Квазимодото #2gunfire
А едно време първата ти забележка към мен,ако си спомняш,беше защо съм казвал на Джуклата,че е дърта,след като и Главната Героиня трябва да е на около нейната възраст #2gunfire

# 586
А едно време първата ти забележка към мен,ако си спомняш,беше защо съм казвал на Джуклата,че е дърта,след като и Главната Героиня трябва да е на около нейната възраст #2gunfire

Хах, и не бях ли прав тогава? Joy Да не би Хънтър Тайло да не е с около година по-млада от Катрин Кели Ланг? Сори, щом едната е 'дърта' на 48, то другата е още 'по-дърта' на 49. Не че за мен хората на 48-49 години могат да бъдат наречени 'дърти'. Crazy

За синдрома навремето е нямало как да съм знаел, че някой го е обяснявал преди мен. Но дори и сега, когато вече е обяснен явно от повече от един човек, пак бих го разяснил на тези, на които им е интересно да разберат нещо повече за него. Докато ти, Форестър, и след 10 години сигурно все още ще ни обясняваш безполезни неща от сорта на това Квазимодото колко е грозно и развратно (и, разбира се, ще ни показваш онея банални снимки дето си ни ги показвал 100000 пъти), вместо да вземеш да ни обясниш нещо по-интересно от сорта на това що е SORAS.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:47 от SuperGeorgi

# 587
      Teresa of the Faint Smile, може да е тъмен от моя телевизор , но пък пак изглежда на години колкото майка си!  Евала на Ерик, на 95 години и още си може... Joy

Може, може, колко да може?  newsm78  Joy

Супергеорги, що се вързваш на фенски инсинуации?  Wink Щом все още има хора да питат, значи трябва да им се пояснява  Peace

# 588
Оххх, детската градина пак почнА със снимки дето сме ги гльодали 6969696969 пъти  Whistling Whistling Whistling

Нали знаеш, който не може с думи, започва по лесния начин. Wink

# 589
  • somewhere near the sea
Торн и Фелиша са силно разтревожени, когато Ридж ги информира, че  иска да признае и да се извини на Дона с надеждата да размисли и да им върне работните места.
Маркъс става сърдит, когато Оуен се връща, което води до друг сблъсък.   

След семейното заседание относно твърдението на Маркъс , Оуен се опитва да си тръгне, но е спрян, когато Бриджит пристига с резултатите от тестовете, които потвърждават подозренията Маркъс.

Бет и Стивън се появяват във „Forresters "да вземат Дона за обяд. Тя не е там, така че те я чакат. Стивън си спомня какво Ерик е причинил на семейството му. Човекът отдалечи Бет  от него, после Брук и сега Дона. Но той е в кома сега, няма какво да се страхува, че  може да им навреди повече. Бет напомня на Стивън, че Ерик  направи дъщеря им много щастлива. Той се съгласява за сега, но в крайна сметка  ще разбие сърцето на Дона, когато той се върне обратно към Стефани, както винаги
Стефани седи до леглото на Ерик. Европейският специалист, за когото  е изпратила  влиза и тя иска прогноза. Иска  да бъде реалистичен. Казва ѝ, че много хора се отказват от твърде скоро. За съжаление не може да каже, че г-н Форестър ще се възстанови. Тя се е надявала да чуе нещо по-обнадеждаващо.                   
В офиса, заобиколен от Фелиша и Торн, Ридж казва на Брук за решението си да се извини на Дона. Брук  им казва, че сърдечната атака на Ерик не е случайна и нещо я е предизвикало. Бриджит тества  кръвта му, за да види, дали някой може да  се е опитал да убие Ерик. Марк смята, че е Оуен. Felicia добавя , че Дона е с него. Брук няма да ги слуша, да говорят за сестра ѝ по този начин. Тя признава, че Оуен може да е упоил Ерик, но тя знае, че  сестра ѝ по никакъв начин не участва. Felicia посочва, че Оуен няма контрол върху дружеството, само Дона . Това е достатъчно за Ридж.                                             
Оуен твърдо се защитават пред Маркъс и Donna, че  не е направил това. Той не се е опитал да убие Ерик. Маркъс настоява той е единственият, който би могъл да го направи. Дона иска да зна, дали Бриджит е сигурна, че Ерик е бил отровен. Бриджит отговаря: „ Да, намерих калий , всеки го има, но кръвта на Ерик бе наводнена с него. Твърде много от него може да направи сърцето си да бие силно и да предизвика спиране на сърдечната дейност.” Маркъс удря Оуен и го поваля на пода. В този момент лейтенант Бейкър и синът му, Чарли, пристигат и настояват да знаят какво се случва. Бриджит казва на всички, че тя се е обадила на полицията. Маркъс се радва и посочва с пръст  Оуен и казва на Бейкър, че този човек се е опитал да убие г-н Форестър.
Стивън казва Бет, че съжалява. Ерик е  трън в очите му от толкова дълго време, но вече не. Той казва на Бет, че вече не може да го нарани . Те споделят една целувка.

Бриджит се връща в токсикологията и докладва на лейтенант Бейкър. Обяснява, че няма начин да се докаже колко много калий е попаднал в системата на Ерик. Маркъс дава неговата теория и Дона   признава, че около един час по-късно след като Ерик е изпил мартинито,  просто се е сринал в безсъзнание в леглото. Бейкър пита за бутилката и Маркъс добавя, че Оуен е излял  джина и се е отървал от бутилката ... .. много удобно. Бейкър предполага, че Оуен е свободен из на къщата, така че тази теория е много убедителна, но без джин бутилката те трябва да  огледат. Не може да бъде закован  Оуен или някой друг, без  доказателства. Дона е съгласна да търсят. Ако мъжът ѝ е упоен, тя се нуждае от отговор.
Бриджит се обажда на  Брук и потвърждава, че токсикологичният доклад доказва, че Ерик е бил отровен. На свой ред Брук казва на семейството, и Felicia повтаря отново, че са Оуен и Donna. Те всички се стичат към къщата, където е полицията. Стефани се посочва, че Дона е отговорна по някакъв начин. Дона е шокирана, че те  смятат, че  действително е отровила Ерик. Това е нелепо. Маркус я защитава. Бил е Оуен. Чарли е намерил  малък пакет от пластмаса. Лейтенант Бейкър пита Бриджит, тя казва, че изглежда да е калиев хлорид ... ... Чарли казва, че го е намерил  горе в чекмедже с бельо. Дона отрича, че  знае нещо за него, въпреки че това е нейното чекмеджето. Стефани пита дали това е достатъчно да задържи Donna. Ridge обявява, че  я иска вън. Маркъс е посинял,  не може да бъде майка му. Бил е Оуен.

Бейкър казва, че те ще вземат пръстови отпечатъци, но в същото време той трябва да вземе г-жа Forrester за разпит. Тя протестира, но Чарли я грабва за ръката и започва да й слага белезници. Оуен изтърсва внезапно да я пусне . Тя е права. Не го е направила. Той е , когото,  искат. Той се опита да убие Ерик Форестър.

# 590
Какъв ли зор е видело "лицето" на Джуклата ooooh!

# 591

smile3501
Страхотнаааа еее!   
Знаех си аз,че я харесваш...     
Peace 

# 592
краси,стига си си внушавала,че я харесваш,ако обичаш Crazy
Сигурен съм,че никУЙ от вас не я харесва Crazy

# 593
краси,стига си си внушавала,че я харесваш,ако обичаш Crazy
Сигурен съм,че никУЙ от вас не я харесва Crazy

Това предполагам го казваш, съдейки по твоето отношение към брук  Mr. Green

# 594
Какъв ли зор е видело "лицето" на Джуклата ooooh!

Таз снимка да не я изнамери докато "случайно" ПАК й ровеше из Фейбука  Joy
Снимката е уникална, знаех си, че не можеш да останеш безразличен пред тази неземна красота Flutter
Освен тУЙ от кога аджАба мъжете не хареват големи и плътни устни  newsm78

Тънките "злобнички" устета на твоята руса .... бабка по-хубави ли са  Crazy

# 595
На Катринчето всичко й е перфектно Naughty
А Джуклата притежава не "устни",както казваш,а тУЙ са джуки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Прилича на карикатура на самата себе си hahaha

# 596
Гльодам, че Брукаситка нещо не си е АресАла устните и решила да ги понапомпа в безуспешен опит да заприлича на красавицата на сериала  hahaha

# 597
и решила да ги понапомпа в безуспешен опит да заприлича на красавицата на сериала  hahaha
Писаници без смисъл ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Никой не желае да излиза на първо място в гугъл,като се напише "пластична хирургия" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Както е Джуката hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя с това излиза в гугъл.С това е най-известна hahaha hahaha hahaha hahaha освен с онУЙ,че постоянно е подсъдима hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 598
и решила да ги понапомпа в безуспешен опит да заприлича на красавицата на сериала  hahaha
Писаници без смисъл ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ми чИ що тогаз си е напомпала устните, значи и тя ги не ще таквиз мъндзърки  hahaha

# 599
  • somewhere near the sea
Ще ме убиете....голем смех

Общи условия

Активация на акаунт