"Дързост и красота" - тема 64:"Брак, бебе и...още нещо"

• 30 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Тя милинката Брук винаги е невинна жертва  hahaha hahaha hahaha
И на Дикън пак тя му беше жертва, нищо че може да му е майка, пак тя горкичката не е виновна (кога ли пък е била). И при Оливър също не е виновна, то така  станА .. как пък тъй аджАба все на нея се случва .... тя тъй и като беше надрусана (щото колкото и да не ви изнася този ФАКТ любимата ви бабичка се друсаше  Crazy) взе, че се **** с РичкУ без да разбере  #2gunfire
Милинката тя, все на нея  Crazy

# 556
  • somewhere near the sea
Махнах го, защото и аз като много хора тук имам други представи за "пиянде" или "алкохолно зависим"

# 557
Сега,много благодаря за преразказа на сериите от бнт Север Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Твоите преразкази са най-хубави Heart Eyes

# 558
Бруклата милинката кога ли е разбирала какво правят с нея, тя горкинката се не е в час, още малко ще излезе, че е родила 4-те си деца вследствие на изнасилване  Mr. Green

# 559
Такива вълци и в гората няма ooooh! Sick

# 560
Брук въобще не е чак такава жертва. Томас специално я попита дали е съгласна да му съдейства за шокиращия край, който е намислил за ревюто, и тя с охота се нави без дори и да знае какво е намислил той. И сега някой ще кажат, че не е очаквала точно това. Дори и да не го е очаквала... виждаме резултата. На оная снимка тя изглежда изключително доволна! И дори е със затворени очи и лека усмивка, а при една 'неочаквана целувка' от доведения ти син не знам коя нормална и вярна на съпруга си жена ще реагира така и ще се отдаде няколко секунди на сладостта от целуването.
Предусещам поредните оправдания на Брук от сорта на 'Аз не знаех', 'То стана спонтанно' и др. Но изненадващо, доколкото разбрах, този път Ридж щял да приеме нещата по-навътре от обикновенно и да не погледне веднага на Брук като на съвсем невинна. Все пак този път става въпрос за сина му.
Все повече ми допада играта на новия Томас. Има потенциал в този актьор!

# 561
Такива вълци и в гората няма ooooh! Sick
[img=height=350]http://www.contactmusic.com/pics/lc/Courage_in_Journalism_Award_291009/hunter_tylo_2633512.jpg[/img]
[img=height=350]http://cdn.media.soapnet.com/sites/default/files/imagecache/Gallery_nocrop/galleries/20090721_HTylo_bigwhitehat_580x445.jpg[/img]

Joy Joy Joy

Бруклата никога не е била невинна овчица, както се опитват да я изкарат някои хора  Peace

# 562
# 563
Форестър, защо поне веднъж не поразнообразиш до болка познатите снимки на Хънтър, слагайки някоя като тези:

А ето и няколко пресни-пресни снимки от последните епизоди:

Жена на почти 50 години. Shocked

# 564
Оххх, детската градина пак почнА със снимки дето сме ги гльодали 6969696969 пъти  Whistling Whistling Whistling

Тази снимка с шапката е много хубава  Heart Eyes

СуперГеорги, заради поста по-горе и заради страхотните снимки на Тейлърита  newsm10 smile3521 newsm53 smile3501

# 565
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Страшна грозотия е тая Joy Joy Joy Joy

Ами тук-Наглост и Старост #2gunfire #2gunfire С какво право тази епизодична "героиня" държи тУЙ,което държи Катринчето #2gunfire #2gunfire
Ама да се нареди и тя там!!!Яяя всяка жаба да си знае гьола #2gunfire

# 566
СуперГеорги, ти съвсем погреба феновете на брук  Joy Натиска се с доведения си син hahaha И се наслаждава на целувката. Залита тя по младо агнешко, знаем си я  hahaha Колко типично за пропадналия й морал. Отдалечава се все повече от идеята на сценаристите да я превърнат в новата Стефани. Това русо нещо никога няма да достигне висотата на Стефани, но ще си рие кротко на дъното  hahaha Но Рич, както винаги, ще й прости, нали е без достойнство  ooooh!
И много хубави снимки си пуснал - изплакнахме очите   bouquet

# 567
Хайде Сега някУЙ ора,ако може да обяснЯт защо аджАба ползуват думата "руса" като нещо обидно ooooh!
Аз да се изкажа Сега компетентно,че най-красивите жени обезателно са руси Naughty Naughty Naughty
За мен обидно е да си брюнетка Naughty
Една руса жена със светла кожа,висока и със зелени очи винаги е с класи над останалите Naughty Naughty Naughty
Светлият цвят е цветът на добротата Crazy Crazy
Да допълня,че най-много ме дразнят сини очи с черна коса ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Катринчето е съвършена във всяко отношение Heart Eyes , а на Дончето единственият й кусур е,че очите й не са зелени Naughty
Иначе е голяма сладуранка.Ангелче Crazy

# 568
...... въпросният "внук" е "престъпника", а милата Брук не знае нищо, тоест е невинна жертва .....
Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   
Eеееее,не!    Joy   В стремежа си да оневиниш брук си готова да ръсиш всякакви небивалици!   Joy
Баба брук и невинна жертва!  Това къде,в някой виртуален свят?    Mr. Green
Те нея все зорлем я сексят,все насила им ражда деца,все на сила я влачат до олтара, все на сила й свалят гащите...Нее,да не си помисли някой ,че брукаситка прави нещо...толкова е "невинна ",горката тя...     Joy   Joy
Особено като изтърси нелепото  "Аз търся любовта..."    -   всички гледат в потрес и почват да се чудят кой женен мъж ще е следващата жертва! 

А това ,дето се натиска и с Рич ,и със сина му Томас едновременно,сигурно е най-невинната й постъпка...   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy 

# 569
Познатата ви Грозница,но тук снимката е под друг ъгъл hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт