Сега вече има като тикове с очичките. Не зная дали е от това или от нещо друго, но се появиха след тези проблеми. Сега си лекуваме тиковете и му позволявам PC или ТВ 2-3 пъти по 15-20 мин. на ден.
Надявам се да отминат с времето.
- такова мигане често се дължи на липса на слъзна течност в очите, от сухатата в окото се получава дразнене, което те кара да мигаш, и е точно като тик като гледаш отстрани ....оправя се с капки "изкуствени сълзи"
...на наши познати го откриха чак във Франция, няма да ти казвам тука какви луди диагнози им бяха поставили
....посъветвайте се
обърнете му внимание на детенце
Така и не съм го водила на невролог, а и надявам се никога да не го заведа.
Напиши нещо повече за вас. 
Иначе домашни все още не им дават. Но всеки ден се връща с един решен тест. За сметка на това в курса по английски ги подпукаха още от първия ден с домашни. От вторник питам постоянно имат ли и този път, тя ми отговаря, че не. А майка ми, като я прибирала пропуснала да попита. Поразрових тетрадките и учебника и не видях нещо, което да ме ориентира дали имат или не. И снощи, малко преди 23 часа, нашата казва: "Имам домашно по английски". Питам я какво е, отговаря, че не помни.
Ле-ле, как ще я караме догодина на училище, не знам. 
!
- може и по цял ден да седи вторачена в телевизора, ако този канал е включен. Всъщност това й е и най-голямото наказание, лишаване от КН. 
Утре има шанс евентуално да си запазя час за коремен хирург (някаква супер странна схема на записване има), та после ще кажа какъв е резултата.
Сега вече има като тикове с очичките. Не зная дали е от това или от нещо друго, но се появиха след тези проблеми. Сега си лекуваме тиковете и му позволявам PC или ТВ 2-3 пъти по 15-20 мин. на ден.
Надявам се да отминат с времето.

Препоръчани теми