Наборче е с вашите деца. Да са ни живи и здрави, умни и палави душиците!

а какво ще правите като станат абитуриенти като моя големия

- добре, че има възможност да остане там до края на лятото (срещу допълнително заплащане, разбира се
), че иначе не знам какво щяхме да я правим толкова месеци вкъщи.
Не съм се вясвала отдавна, но сте завихрили едни интересни разговори
няма как да не се включа.
И сина ми, а сега и Ками съм оставяла сами още от бебета. Е, тогава за по 15-ина мин, колкото да изтичам до отсрещния блок да взема храната от ДК. В следващи етапи за повече време да изтичам за половин час до супера. След това като започнах работа и се прибирах от нощна, умирах веднага в леглото, тя до обяд поне си стоеше сама, топлеше си сама млякото в микровелето, сипваше си сама вода и сок, а беше на 3г. Или пък брат и я прибере към 5 от ДГ, заключва я в къщи /избягал за малко от работа заради нея/ и тя остава сама по 1-2 часа докато се прибере някой от нас с баща и. И т.н, и т.н. Лично за мен опасните самостоятелни периоди сме ги минали, защото тогава Ками не е можела да борави с тел., а сега взехме домашен от Глобул /всички сме към този опертор/ и ако има нещо смущаващо веднага ми звъни. За отварянето на вратата знае от ембрион едва ли не, защото живеем в ап. №1, била е свидетел на доста глупави и стряскащи ситуации, всяка от която сме я изтъквали като пример защо не трябва дори глас да издава, че е вътре.
С палави и своенравни деца надали щях да съм толкова смела
за Камелия!!!
Тя си има куфарче с колелца, с Ягодов сладкиш и не иска да го сменя за нищо на света
С него до скоро ходеше на тренировки, сега ходи с розово малко сакче, трябвало да си пази Ягодка за у-ще

Май трябва да добавя една голяма червена точка /звездичка (ох, някакви тоталитарни спомени ме гонят май - сега как поощрявяват децата при добре свършена работа - не ще да е с червени звезди, ама с какво - стикери, пеперудки/. Исках да кажа, че нашите учителки някак съумяват да включат всички деца в тържеството, дори тези, които се притесняват или срамуват, или не могат да запомнят много дълги реплики - те пък имат някаква по-безмълвна задача - някой им дава задачи и те ги изпълняват, правят нещо по сцената, или пеят песнички като солисти на някой куплет - такива неща. И не е задължителни всички тържества да са в стихотворна форма - при нас по-скоро не са. Така май не е много фатално ако детето сбърка репликата си - никой не разбира, след като не се нарушава римата 
/
Момчетата поне са само с елечета, ама с бели ризи/блузи, което на мен не ми се вижда подходящо за ученици, ама кой ли ме пита 
да са в първите редици? Ами, ако тези деца се окажат в обратната ситуация дали няма да започнат да повръщат и те от разочарование, че не са псевдо- лидери? Какви хора ще порастнат от тези деца? Абе, с 2 думи- смехотворна тъпотия.
Препоръчани теми