Да ви подсетя

• 29 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Същата година и номинациите за "Форумски плейбой" бяха много драматични. Хайде, женските как да е, коя в цикъл, коя недоклатена, ами тез ми ти мъжища как се излагаха като кифли...

# 181
  • София
Любимият ми момент от номинациите са предварителните самоотводи. Съчетават по удивителен начин скромност и свян с непоколебимото убеждение, че и тази година ще те номинират пак (и може би една идея подсещане, ако случайно пропуснат)  Simple Smile

Това беше много добро просто.  Mr. Green

# 182
  • При хората, които обичам
Инфантилна, стига си ръчкала, де. Не искам да нося отговорност, че някой е умрял от любопитство.

# 183
Вълнувам се като девственица преди сефтето.
Кога ще се пускат номинациите?

# 184
Естел, че ти си от 2007г, как така ти е сефте?

# 185
Ot 2007ma имам две публикации.Редовно пиша от ноември 2009 и пак съм изпуснала. Confused

# 186
......... как да си подбереш мъж, как да го ожениш или не ожениш за себе си, как да сте влюбени и щастливи 20 и повече години, как да поддържаш домашния уют и как да не се/се разведеш.
Аз го знам това! Но май не говориш за мен Laughing

Не стига да си го знаеш, трябва и да го споделяш без да се пестиш!  Naughty  Краси.мира е моя фаворит, споделила съм й го, знае си. Не мисля, че има конкуренция, но все пак, не съм толкова редовна там, може да пропускам.

# 187

Въх, и аз съм така ...  Mr. Green

# 188

Питай Биби.

# 189
В тази тема ли ще се споделят самоотводите  Blush?

# 190
 Joy
Не, нали се пуска коментарна, придружаваща номинациите.

# 191
Миналата година не затриха ли коментарната без време?  Thinking

# 192
Аха. Заради титаничния сблъсък с МАЙките Laughing

# 193
  • София
Бе да е жива и здрава Стасита (нали тя беше в дъното), че така да се каже внесе разнообразие с тия МАЙки.
Иначе е малко като раздаване на награди на пионерски сбор и/или махленска свада.

# 194
По-добре, тази година да гласуваме за Мис Макси, за да може, повече новаци да се включат с мнение.
Все пак сме раждали жени, не висим във фитнеса ежеднежно и сме постоянно на някаква диета. Така че, да бъдем реалисти.

Общи условия

Активация на акаунт