Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 744
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
# 391
# 392
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540568.0;all
момичета, бих искала да ви поканя на този празник, организиран от бг-мамма. Знаете, с какво се занимавам и щ есе радвам сродните ми души да ме подкрепят.
Пък аз обещавам специално Диджея да се подкготви за Майкъл каероке Wink
И да ми кажете, някой има ли дрехи наподобяващи стила на Майкъл - искам за карнавала да се облека като него, в негова чест Peace

# 393
  • София
Джърмейн Джексън Retweet

http://twitter.com/Jermaine_Angels/status/2409245760823296#
There are 7 great, no doubt, 100 percent Michael Jackson songs on the new album. I will ALWAYS support those

# 394
Муун,страхотно!Сигурна съм,че ще се получи суперски празник! Hug

# 395
  • В.Търново
http://www.undercover.fm/news/12696-michael-jackson-breaking-new … rmed-as-authentic Четете.........!!
Майкъл Джексън Breaking News потвърдено официално
С Павел кашмир
Вчера в 13:54 (ср, 10-ти ноември 2010 г 13:54:08 1100)
Новата песен на Майкъл Джексън "Новини" е бил потвърден като автентични от многобройни източници на следните въпроси относно легитимността на песента.

Джаксън етикета Epic Records, продуцент Теди Райли и управител Франк Dileo са всички потвърдили, че наистина е вокал Майкъл.

За нова песен, Теди Райли казва: "Аз работя с Майкъл от 1991 г. насам. Работихме върху опасни,
албума история, Addams Family Values проект и след това непобедим. Излишно е да казвам, ние прекара месеци и месеци, в студиото заедно. В
времето, което прекарах с Майкъл са били много важни, скъпи, специални, и целия живот. Учих Майкъл и всичко за него от първия ден. Знам, че гласът Майкъл във всеки кръг, аз съм вокал проучени възможностите на Майкъл от баритон и тенор да алт и сопран. Тъй като Годините минаваха, аз съм свидетел на неговия тон променя, понякога нагоре или надолу. Моето усещане за автентичност на вокалите си в този албум (друг шедьовър) са, че те са всичко направено от Майкъл на различни места и в различни климатични условия. Вокалите звучат много полиран, много по ключови и обработват. Аз нямам съмнения, че те са на вокала Майкъл. Стоя за себе си, без дискриминация ".

Според Франк Dileo, "Като Майкъл Джексън дълго време ръководител и приятел, аз имам от първа ръка знание за да определи дали не е гласът Майкъл ние
са в съдебното заседание от песните Cascio. Не се съмнявам, че гласът ни се
съдебното заседание от тези песни принадлежат на Майкъл Джексън. Говорих с Майкъл от
телефонна произход студиото на Cascio няколко пъти, докато е бил
запис с тях, и той е развълнуван и ентусиазиран от музиката и
на опит. Докато слушате песни, особено тези, които не
изслушване от страна на широката общественост, можете да чуете, че той е с много време,
. "

Накрая Epic Records потвърди: "Ние имаме пълно доверие на резултатите от нашата широка изследвания, както и сметките на тези, които бяха в студиото с Майкъл, че вокалите в новия албум са си".

Джаксън записват "Новини" през 2007 г. в Ню Джърси. Тя ще бъде показана на албум с неиздавани песни предишната тема "Майкъл", поради през декември.

Можете да чуете "Новини" в момента в стрийминг www.michaeljackson.comhttp://www.undercover.fm/news/12696-michael-jackson-breaking-new … rmed-as-authentic !!Четете.........!! Майкъл Джексън Breaking News потвърдено официално С Павел кашмир Вчера в 13:54 (ср, 10-ти ноември 2010 г 13:54:08 1100) Новата песен на Майкъл Джексън "Новини" е бил потвърден като автентични от многобройни източници на следните въпроси относно легитимността на песента. Джаксън етикета Epic Records, продуцент Теди Райли и управител Франк Dileo са всички потвърдили, че наистина е вокал Майкъл. За нова песен, Теди Райли казва: "Аз работя с Майкъл от 1991 г. насам. Работихме върху опасни,
албума история, Addams Family Values проект и след това непобедим. Излишно е да казвам, ние прекара месеци и месеци, в студиото заедно. В
времето, което прекарах с Майкъл са били много важни, скъпи, специални, и целия живот. Учих Майкъл и всичко за него от първия ден. Знам, че гласът Майкъл във всеки кръг, аз съм вокал проучени възможностите на Майкъл от баритон и тенор да алт и сопран. Тъй като Годините минаваха, аз съм свидетел на неговия тон променя, понякога нагоре или надолу. Моето усещане за автентичност на вокалите си в този албум (друг шедьовър) са, че те са всичко направено от Майкъл на различни места и в различни климатични условия. Вокалите звучат много полиран, много по ключови и обработват. Аз нямам съмнения, че те са на вокала Майкъл. Стоя за себе си, без дискриминация ". Според Франк Dileo, "Като Майкъл Джексън дълго време ръководител и приятел, аз имам от първа ръка знание за да определи дали не е гласът Майкъл ние
са в съдебното заседание от песните Cascio. Не се съмнявам, че гласът ни се
съдебното заседание от тези песни принадлежат на Майкъл Джексън. Говорих с Майкъл от
телефонна произход студиото на Cascio няколко пъти, докато е бил
запис с тях, и той е развълнуван и ентусиазиран от музиката и
на опит. Докато слушате песни, особено тези, които не
изслушване от страна на широката общественост, можете да чуете, че той е с много време,
. " Накрая Epic Records потвърди: "Ние имаме пълно доверие на резултатите от нашата широка изследвания, както и сметките на тези, които бяха в студиото с Майкъл, че вокалите в новия албум са си". Джаксън записват "Новини" през 2007 г. в Ню Джърси. Тя ще бъде показана на албум с неиздавани песни предишната тема "Майкъл", поради през декември. Можете да чуете "Новини" в момента в стрийминг www.michaeljackson.com 

# 396
  • В.Търново
Това ми беше пратено във Фейсбука от една група,в която членувам,така че...четете. Simple Smile
Аз не съм се съмнявала,че това е гласа на Майкъл.Експертите са си казали думата.Може би съмненията ще останат в някои,но грешно ще е да вярваме,че вече песните,които ще се издават тепърва ще са на 100% ,както Майкъл би искал.Ето:

Скъпи почитатели

Тъй като албум на Майкъл е бил, взети заедно, бе решено да се въвеждат Теди Райли на борда да работят по няколко песни, включително "Новини", песен, Майкъл записва с Еди Cascio и Джеймс порта в края на 2007 г., докато живеят в семейна къща Cascio с децата си. Райли, произведени и предоставени "Новини" на Sony за включване в албума. По това време никой не спомена, че вокалът чухме върху песните Cascio, които са основно в демо формат, може да не е Майкъл. Той е бил известен, обаче, че на фона вокали са комбинация от Майкъл и Джеймс порта.

След песни бяха представени на Sony, три от тези песни Cascio бяха избрани да бъдат в албума, и "Новини", е една от трите. В деня след подаване и избор на песни в албума, за първи път, чиято автентичност вокал на Майкъл върху релсите Cascio е бил разпитан.

Поради тези въпроси, аз веднага бе помолен от едновременното Изпълнители Джон Бранка и Джон Макклейн да проведе разследване относно автентичността на вокал на релсите Cascio.

Шест от бивши производители, Майкъл и инженери, които са работили с Майкъл през последните 30 години - Брус Swedien, Мат Фьоргер, Стюарт Brawley, Майкъл принц, д-р замразяване и Теди Райли - всички са поканени на слушане заседание, за да чуят сурова вокали на на Cascio писти в въпрос. Всички тези лица се вслушва в акапелно версии на вокали в Cascio песни се разглеждат за включване в албума, за да могат да се произнесе за това дали вокали са изпълнени от Майкъл. Всички те потвърдиха, че гласните определено беше Майкъл.

музикален директор на Майкъл и пианист на много от книгите си за период от 20 години, Greg Phillinganes, която се играе по следите Cascio представени за албум, и заяви, че гласът е определено на Майкъл. Дориан Холи, който е вокал режисьор Майкъл за неговите соло обиколки за 20 и повече години (включително O2 Концерт Тур) и се разглежда в Това е то филм, слушах песните Cascio и ми каза, че инициативата е вокал на Майкъл Джексън.

Това са всички инженери, производители и музиканти, работили по обиколки и / или в студиото с Майкъл, когато е бил лош запис, Трилър, Off The Wall, Опасни, Invincible, история и Blood On The Dance Floor, и всички те отново потвърди убеждението си, че вокал бяха гласа на Майкъл за Cascio писти.

В имота след това запазва един от най-известните съдебни музиколози в страната, за да чуете вокали, без инструментален съпровод ("акапелно"), и да ги сравни с акапелни вокали от предишни песни Майкъл. Този експерт извършва форма на вълната, анализ, цел, научно изследване, използван за определяне на аудио автентичността, върху релсите Cascio, както и предишни песни с гласа на Майкъл, и съобщи, че всички от водещите вокали анализ (който включва Cascio парчета) са на гласа на Майкъл Джексън.

Sony Music провежда собствено разследване по наемане на още една секунда уважавани съдебно-музиколог, които също сравнява един вокали акапелно водят от Cascio песни от предишни вокал на Майкъл, и е установено, че гласът на Майкъл е на всички групи от суровините вокали. В Cascio песни бяха играе за две много известни личности в музикалната индустрия, които играят решаваща роля в кариерата на Майкъл. И двете от тези хора вярват, че вокали са на Майкъл.

Просто за да бъдем абсолютно сигурни, аз също така с Джейсън Малачи, един млад певец, който някои хора са неправомерно твърди е "soundalike" певец, който е нает да пее в песните Cascio, и аз потвърди, че той не е имал участие в този проект, каквато.

Sony реши, че с оглед по-голямата обективни доказателства, получени в резултат на изчерпателни разследвания посочени по-горе, те искаха да пусне запис, който включва три от Cascio-Porte песни - тъй като според тях, без резерви, че да доведе вокал на всички тези песни са изпята от Майкъл Джексън.

Въпреки че все още изглежда да се отнася се изразяват в някои среди относно автентичността на вокал, независимо от мнението на онези, които са работили с Майкъл, и двама независими съдебни анализатори, в крайна сметка, фенове на Майкъл ще бъде на съдиите от тези песни, тъй като те винаги са. Ние приемаме всички коментари от фенове много сериозно, и както аз бих посочено по-горе, няма нищо по-важно за имоти от музиката на Майкъл, неговото наследство и феновете си.

фенове на Майкъл са извънредни в стремежа им за точност и страстите си да надигнат глас в търсене на истината! Ние се присъединят към тях в нашата внимание и загриженост за Майкъл. Ние продължаваме да се свържем с тези, които са работили в студиото или на турне с Майкъл, и ако всяка нова информация, излиза на бял свят, ние ще ви държим и феновете препоръчително.

Благодаря,

Хауърд

Хауърд Вайцман, Esq.
Прокурор за имоти на Майкъл Джексън
Санта Моника, Калифорния "

# 397
# 398
  • BG
rosinauzunova ,  браво и благодаря!   bouquet

# 399
  • София

за настроение  Hug

# 400
  • София
Teddy Riley
http://twitpic.com/35wuq7

-  i hear mj now in bn, did they  replace it with a new version?
 -  yes i did

# 401
  • София

и пак за настроение
7

OPRAH TALKS TO MICHAEL
JACKSON'S MOTHER KATHERINE AND VISITS
WITH HIS CHILDREN
November 8, 2010

http://www.mj-777.com/OW_KJTranscript.pdf

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 20:20 от valya61

# 402

и пак за настроение
7

OPRAH TALKS TO MICHAEL
JACKSON'S MOTHER KATHERINE AND VISITS
WITH HIS CHILDREN
November 8, 2010

http://www.mj-777.com/OW_KJTranscript.pdf                                                                                                                                                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Вале , тази снимка наистина ми оправи настроението , мерси Heart Eyes

# 403
  • София
OFFICIAL MICHAEL JACKSON SINGLE
HOLD MY HAND

MICHAEL Album Track Listing Unveiled

http://breakingnews.michaeljackson.com/ROW/

Weekly Chart Notes: Rihanna, Mariah Carey, Michael Jackson
http://www.billboard.com/column/chartbeat/weekly-chart-notes-rih … 6525.story?page=2

Не може да не кажем и това:

An album in which Michael did not choose the tracklist ...
An album in which Michael did not choose the time would come to market ...
An album which Michael does not promote ...
A disk which will not have Michael recorded videos for the songs that make up ...
An album in which Michael can not put any dedication ...
A disc in which we do not know where it is or not like Michael ...
An album which Michael did not listen ...
An album which Michael will not see ...
A disc that Michael did not give the go-ahead ...
An album in which Michael No I think nothing ...
A record that was created without his supervision or consent ....
An album under the label against which he rebelled .... Michael

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 09:01 от valya61

# 404
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=618191

Дует на Майкъл и Ейкън излиза в понеделник

Общи условия

Активация на акаунт