Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 744
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • В.Търново
http://www.michaeljacksonsightings.com/
Вижте първото видео.

# 436
  • BG
http://breakingnews.michaeljackson.com/
Поздрав с новата песен на Майкъл и Ейкън! Simple Smile

Благодаря ти!  Прекрасна е!    bouquet

# 437
  • Linz
И на мен много ми хареса... Cry

# 438
  • София

Силния и красив глас на Майкъл!

# 439
  • MJF
 Listen чудесна е и в този вид песента  Listen

# 440
# 441
  • София
-@tajjackson3
was the last song my uncle Michael every played to me in person. He was SO PROUD OF IT. I’ll never forget that smile he had on his face as the song played through the speakers (in his room) at the Palms Hotel in Vegas. After the song was over, he asked me what I honestly thought of it. I told him it was a worldwide number one song and that it was going to be a huge. He was so happy to hear that.
I did give the song one slight criticism though. I told my uncle that he needed to be singing more in the chorus and at the end of the song… lol. I said that we (the fans) would want to hear his voice more.
"Hold my Hand" will be officially released tomorrow, November 15th. I’m definitely excited to buy it as soon as it becomes available knowing that the moment I play it, I will instantly remember the day my uncle first played it to me. It’s these memories of him that I hold on to and cherish with all my heart. Words can’t express how much I love and miss my uncle Michael

# 442
!!! ВАЖНО !!!До всички фенове на Майкъл, които очакваха новия му албум тази година (а не може да сте фенове и да не го очаквате) - имам много важно съобщение!!!Албума, който очаквахме тази година (първия от общо 10 за 7 години) ще е фалшификат!!!"Futute", "The Future", "7even" или както там го наричат различните медии няма да е нищо повече от най-обикновен фейк!Източници близки до семейството на Майкъл ми казаха преди 2 месеца, че Майкъл е оставил само демота и песни на хартия, но нищо, което да може да бъде издадено като студиен албум.За да реализират албума, от СОНИ са наели гласови имитатори на Майкъл, за да изпеят песните вместо него, и да забудят феновете.Единия от тях е Джейсън Малокай (Jason Malachi) станал известен с хита, който приписваха на Майкъл  - Let Me Go (Let Me Let Go)Песента изтече в нета малко след 25.06.2010г., и като СОНИ я обявиха като първия трак на нереализирания албум на Майкъл, който ее планирал да издаде след турнето си.Джейсън обаче се изпусна в едно радио предаване, и целия план да реализират албума, пълен с негови песни като “Майкълски" пропадна.Дори беше пусната обложка на мнимия албум в нета - http://1.bp.blogspot.com/_AjWahKK7mMc/S8ipqTmNacI/AAAAAAAAGH4/XI … 600/7EVEN2008.jpg

БОЙКОТ НА СОНИ!!! НЕ КУПУВАЙТЕ АЛБУМА!!!

Това разпрати Натали до всички във фейсбук. Извинявам се за цвета, но е наистина много важно, всички да го видите!

Катиии, бъди жива и здрава!
Какво стана с тези твърдения...мисля,че са пълни глупости!Не съм копирала целия пост,защото е много дълъг.Как може да съботирате на Майкъл албума при положение,че дори не бяха съобщени кои ще са песните,а само имаше догатки за тях.Кой ви каза,че песните му са само на лист хартия,глупости...Лично Майкъл е казвал много пъти,че има готови записани песни или само демо,но не всичко е на лист хартия.Как може да бойкотирате труда на Майкъл?!?!Всичко написано от Натали излезе,че не е така.Аз лично ще си купя албума.А вие? Peace

Първата песен, която пуснаха беше абсурдна и 100 на 100 не пееше Майкъл (може би беквокали), в половината други не е той, но за Keep Your Head Up е! Дуета също!

Въобще не бойкотирам труда на Майкъл, как можеш да кажеш това!!! Не искам сони да продължат да печелят на негов гръб, след като са съсипали труда му! Много ми е тъпо, че пишеш, че не зачитам труда му, но в крайна сметка все тая, мисли каквото искаш. Сега пак стана кой му е най-големия фен и кой не, а аз не желая да участвам в това. И стига вече цитирахте Натали, като я няма тук. Да, тя го написа това, но аз подкрепям напълно.

# 443
# 444
  • MJF
 Embarassed споделяла съм и друг път , че не чета другаде за Майкъл, по една или друга причина, най-вече липса на време и колко   bouquet съм благодарна на това, което пускате, споделяте тук.  Embarassed От 3 страници някак си ми стана некомфортно да отварям темата  Confused. Току се "пльосне" нещо не знайно защо и от къде. Ок има новости но ми е трудно да повярвам, че точно ние фенове на Майкъл не се научихме как да приемаме и интерпретираме фактите  Confused Знам че никой не ме кара да влизам тук и че нета е свободно пространство но от 3 страници не мога да позная темата а съм тук нон стоп от началото.

stelass , valya61     bouquet   bouquet
В този  нов клип виждам познати моменти-това с масите.

# 445
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ауу ама защо не дочакаха да излезе трилогията  Mr. Green
6o6ul4o ,разбирам абсолютно какво имаш предвид.Обаче ще ти кажа,че има някой който те кара теб и всички останали да влизаме тук - Майкъл! Wink

Hold My Hand е блестяща  Heart Eyes!
Аз последните дни хич не разполагам с време,а то пък колко новости Crazy

интересно ми е как този таблоид се е сдобил с домашни филми на Майкъл Thinking.

Ее няма по объркан пост от моя  Blush

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:32 от Gita

# 446
6о6ул4о, и аз мисля така. Писна ми от караници, и не ща да участвам в такива. Пуснах това за фалшивите песни, защото за мен беше очевидно, че първата песен не беше ок. Проблеми имаше и при някои от другите. В крайна сметка всеки сам решава. Peace

Искам да се насладя на истинските нови песни, и не искам нищо да вгорчава това. и без тва ми е достатъчно гадно, че него го няма, за да сподели радостта с феновете Cry

# 447
  • В.Търново
6о6ул4о, и аз мисля така. Писна ми от караници, и не ща да участвам в такива. Пуснах това за фалшивите песни, защото за мен беше очевидно, че първата песен не беше ок. Проблеми имаше и при някои от другите. В крайна сметка всеки сам решава. Peace

Искам да се насладя на истинските нови песни, и не искам нищо да вгорчава това. и без тва ми е достатъчно гадно, че него го няма, за да сподели радостта с феновете Cry
Поста ми е прозвучал много критично.Не ми е била целта да засегна някой.Аз смятам на 100%,че песента Горещи новини е с гласа на Майкъл.Преди няколко дена излезе и експертното мнение на много хора,които доказват ,че гласа е на Майкъл.Бях ви пуснала и линк да прочетете.Ще видим като излязат и другите песни.
Клипа на новата песен го гледах на обед във Вибокса.Странното ми е,че Майкъл не го дават в лице,а само в профил или гръб....

# 448
Мисля,че това че не показват лицето му е закачка с феновете.Ще изчакат да излезе Вижън  може би.

# 449
http://breakingnews.michaeljackson.com/
Поздрав с новата песен на Майкъл и Ейкън! Simple Smile

Това е нова песен,ма друг път.....или аз нещо не съм на ред. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт