Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 739
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ааааааа да,  за компилация от десет неиздавани парчета днес  защо ли ми прозвуча  като нещо ново, трябва пак да подновя консумацията на кафе  newsm78  Laughing

Името на Майкъл е възстановено на сградата на Auditorium at Gardner  Elementary School
http://www.twitlonger.com/show/6ghahm
http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2010/10/michael-jackson-sign-school-.html

Но дали тези хора вече заслужават това име за училището си...... ?!
Не мога да си представя какво е преживял Майкъл когато е разбрал, че името му е било заличено....

Това се замислих и аз ! И сега всичко е наред! Дали? Мразя, когато някой си отиде всичко да е само бяло и бързо да забравим какво сме му причинили! Защото много бързо забравиха благотворителността му, въпреки многото дългове. Защото можеше да си ги погасява и да спре да бъде Human Nature! Но това не е в неговата природа ! Това е MICHAEL JACKSON!

Аз също не мога да се зарадвам на тази новина пълноценно и безрезервно. Угнетено ми е и ме боли. Но ако това е началото за истината и справедливостта за Майкъл - така да бъде!

Зачетох се по-внимателно в това, което е споделил Тадж и  тук http://www.mj-777.com/?p=5945 и разбирам, че възстановяването на името на  Майкъл на сградата на училището е станало по-рано от планувания ден благодарение на Катрин и, че ще има повторно официално откриване. Прочетох и писмото на Чарлз Томпсън.  

И докато пишех горното заедно с всички мисли и картини пред очите ми  вървеше и Aкоn от линка на Gita

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:23 от valya61

# 76
От фотосесията на Арно Бани :

# 77
  • София
За фотосесията на Арно Бани Карън Фей е споделила мнение  тези дни, но аз нищо не разбрах. Съжалявам, но не запазих линка. Ако сте  ги чели, моля  да споделите. На мен ще ми е
интересно нейното мнение.

# 78
ух и на мен ми е интересно,не се ли сещаш къде го чете?

# 79
Ранди в Туитър:

"Знам,че всеки един иска да знае позицията ми за интервюто на Опра.Първо,позволете ми да кажа, че аз обичам моите майка и баща. Аз просто съм благодарен да ги имам като свои родители.Но  не винаги съм съгласнен с избора, който правят. Това е един такъв случей.Аз разбрах,че Опра е в нашия семеен дом и стомаха ми се сви.И все още е така...
Нямах предварителна информация,че това ще се случи. Те умишлено крият от мен,защото знаят, че ще се опитам да спра това.
Знам чувствата на Опра към брат ми и семейството ни. Също знам, че той не би искал това.В действителност, тя е последният човек на земята,който би искал около децата си.
Аз никога няма да забравя, когато тя беше в шоуто  по време на процеса за педофилия, обсъждайки журито по случея на брат ми в Санта Мария.Това не е случайно.
Знам, че има много от вас ,които са разстроени и разгневени от това. Не ви виня!Може ли да си представите аз как се чувствам. Аз съм два пъти по-ядосан.
Съжалявам за закъснението. Просто опитвам да се държим заедно.
Нека  гневът ни е горивото, които запалва желанието ни за истината, и ни държи единни по пътя към справедливост за себе си.
Ще продължа да  върша най-доброто за моето семейство. Всичко, което ми трябва е вашата любов и подкрепа. Никога няма да се откажа!"

# 80
  • София
Гита,  започнах да търся за Карън  Фей и попаднах на това за новия албум http://rupertneve.com/archive/khaliq-o-vision-employs-portico-ii … el-jackson-album/ , дано не съм го проспала и да е пускано вече тук . Ще продължа да търся за Карън - дано успея да намеря.

# 81
На мен така и не ми стана ясно ще има ли нов албум с нови песни или този тройния с ДВД-то ще е?Ще ми се да има и песни Tired

# 82
  • София
И аз в момента, в  който видях  датата на пускане на тройното двд се запитах ще има ли албум с неиздавани песни. Струва ми се множко да ни дадат по едно и също време и двете. Дали пък няма да отложат албума   newsm78

Ранди го четох, мисля, че вчера и  Гита  много ти благодаря за превода . Надявам се, че Катрин или пък който я съветва да знаят какво правят и да  сложат Опра на мястото й. Много ми беше пак полезен сайта mj-777, откъдето прочетох извадки за  нейни изказвания  за  Майкъл в предаванията й. Лицемерна  е!  Имаше някъде коментар, че е толкова виновна колкото и Башир и дано Катрин се е погрижила да има нейни камери за запис на интервюто, така както Майкъл при записите с  Башир.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 15:26 от valya61

# 83
Относно училище "Майкъл Джексън" - http://www.vbox7.com/play:6ac541b4

# 84
 Gita  благодаря за превода    Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       " Знам чувствата на Опра към брат ми и семейството ни. Също знам, че той не би искал това.В действителност, тя е последният човек на земята,който би искал около децата си."          Дано Катрин знае какво прави , защо ли се е съгласила на това интервю .

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 16:11 от ani_220778

# 85
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 " Знам чувствата на Опра към брат ми и семейството ни. Също знам, че той не би искал това.В действителност, тя е последният човек на земята,който би искал около децата си."          Дано Катрин знае какво прави , защо ли се е съгласила на това интервю .

Може би желае това, което има да каже да достигне до най-широк кръг от хора и е решила, че шоуто на Опра, като едно от най-гледаните в САЩ, е добър вариант  newsm78  Дано това да не се обърне срещу нея и да мине добре  Confused

и аз благодаря за превода   bouquet

# 86
  • София
Karen escribiу this in his Twitter

It Was a photo session we did in Paris. Michael Did not like the photos, so I never released Them. Photoshopped to death. NOW LONGER Michael is not here to stop the release of the photos I PAID for ... I guess the photographer Feels free to sell Them. I am SURE Michael Would Not Have Appreciated this remodeling of historical image. The photographer Wish to see him feminized & fantasized. I do find this sad. Because this image will Be taken incorrectly by many. As an art piece, it is cool. Michael Would Appreciate the "artwork" also. BUT as a true photograph, not so much. Do you understand? Michael Did not like the photos, That is why I never released Them. Now you will UNDERSTAND why. It not was how I envision Himself. SONY Either Did not like them. MJ show me the unretouched original contact sheets. MLB Requested MJ & I to be @ the shoot. WAS INVINCIBLE cover shot by Albert Watson in New York. That I did shoot.

# 87
Ето какво горе-долу казва Карън:

Карън казва, че това е фотосесия, която са направили в Париж. Майкъл не е харесал снимките и затова тя никога не ги е пуснала. С изключително много фотошоп. Сега Майкъл не е тук, за да спре издаването на снимките, за които Карън подчертава, че тя е платила. И предполага, че фотографът се чувства свободен сега да ги продаде. Сигурна е, че Майкъл не би одобрил това ремоделиране на негови стари снимки. Фотографът иска да го видят  с по-женствена и фантазыорска визия. Но визията ще се погледне по неправилен начин от много хора. И тя намира това за тъжно. Като част от изкуството, според Карън е страхотно. Майкъл също би ги харесал от гледна точка на изкуството. Но като истински снимки - не толкова.
Майкъл не е харесал снимките и затова Карън никога не ги е показала. От Сони също не са ги харесали.

# 88
Здравейте, момичета. Следя редовно темата за Майкъл, защото и аз като вас го обичам, но нямам навика да пиша много.
Но понеже прочетох по-рано какво е казала Карън за фотосесията, ще го копирам направо, защото горния цитат не е съвсем точен, сигурно е превеждан от друг език. Съжалявам, че не мога да го преведа в момента.

Това е туитъра й :
http://twitter.com/wingheart

No he didn't like the pictures. It was not how he envisioned himself. That is why they were never
released while Michael was alive. NOW Michael is no longer here to stop the release of the photos he PAID for...
they were photoshopped to death!!!!

I am SURE Michael would not have appreciated this remodeling of his image.The photog wished to see him feminized & fantasized.

As an art piece, it is cool. Michael would appreciate the "artwork" also. BUT as a true photograph, not so much.

Just talked to MLB. MJ told Bush that he destroyed all the Arno Bani negatives himself...Yikes

Michael wanted to shoot with Arno Bani because he saw his work. Michael did not like the photos from that shoot.

Sony hated the photos. It was MJ's choice to try this photog. But MJ did not like them either.

Michael loved controversy. So I am going with; He is looking down, enjoying this.

Тя разказва малко и за самата фотосесия. Била е на нея заедно със стилиста на Майкъл - Майкъл Буш и е имало комични моменти  с наетия гримьор Тополино  Grinning

Toppolino Insisted on blowing on MJ and his breath was so bad, it just about knocked him out.

MJ was so uncomfortable with Toppolino because he was gay and kept touching Michael in very unnecessary ways.

The make up artist even tried to come back to MJ's hotel. Michael had to ask me to "run interference" to keep him @ a distance.

He did bring a little radio and played French rap which made MJ laugh. It was a very amusing scenario. MJ, MLB and I laughed so hard those two days.

LOL...I bet MJ told them he thought they were lovely, just not to hurt their feelings SO like Michael Grinning

The photos look so much better retouched HeeHee. MJ had so many layers of make up on him.

You should have seen MJ's face when the make up artist (Topolino) started putting on moisturizer, starting at his waist!  You can take a guess why MJ didn't want to get into that "special shower" now, huh?

I am laughing just remembering how it was....even the near car accidents the fans created, following us there

he was in the makeup chair for hours and hours, poor Michael, while the guy(?) in short shorts and flip flops put on layer&layer  and being subjected to a cassette tape of French rap....it was hilarious! Ask MLB.

I must admit they got mad@ us for laughing so much, but if you saw MJ's face during all this, you wouldn't be able to contain it

MJ let the photographer use his own staff. Michael wanted to see what they would come  up with. He asked me if I would mind. I said I didn't mind @ all...he asked Bush too. He MADE us come with him, even though  we thought it wasn't quite right.  I am glad we went. We were a good buffer for him.

# 89
Здравей Vaness  Hug радвам се, че се включи.

Наистина тук се казва, че снимките не са начинът, по който Майкъл се е виждал и не ги е харесал и че той е платил за снимките си.

Общи условия

Активация на акаунт