Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 739
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И мен ме учуди това за плащането на снимките.  Наистина е превод от друг език, друго несъответствие  не виждам, има ли? Vaness, благодаря ти!

Попаднах преди малко на това закачливо гифче:

# 91
Heart Eyes    Laughing

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 01:07 от ani_220778

# 92
  • София

Michael Jackson's children 'want to buy back Neverland'

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1321257/Jacko-child … ito=feeds-newsxml # ixzz12c4UnAG6

# 93
  • София

/аз бих нарисувала Майкъл в дясно/

# 94
  • София

Монтрьо, Швейцария, статуята на Фреди Меркюри

# 95
  • MJF
Мда, красива статуя с забележки по лицето, на хубаво място. Позата - характерна и чудесно пресъздадена. Flowers Rose

Сещам се да Ви запитам за сега къде по света има статуи на Майкъл?

ani_220778 , на първото гифтче  Thinking момента от къде е? Гледам и не мога да се сетя.

Thinking какво ли още ще се вади от лични архиви на този или онзи?! Смешки от рода на надписа на учебната зала  ooooh!. Хорската суета край няма.

# 96
  • София

6o6ul4o,  Embarassed позволявам си да ти отговоря преди ani_220778  Hug

MICHAEL JACKSON ELIZABETH I LOVE YOU
http://www.youtube.com/watch?v=ALbOIc-9XA8

# 97
 valya61  тъкмо пишех заедно с теб , мерси за линка и аз го търсех Hug но не знам повода по , който я пее тази песен .

# 98
  • София
Ани, извинявай,  не те видях on line   Peace

# 99
  • MJF
valya61 и ani_220778 хич не се извинявайте  Hug
Не е късно да видя нещо ново за ме. Тази песен в друг запис съм я гледала. А този не съм ,така че удоволстието  ми е пълно  Hug
Хм даже и във фонотеката ми е друг аудиозапис. Сега ми отворихте работа  Laughing, ще търся този с хорът.

# 100
  • София
Ани, за това изпълнение виж тук http://www.mj-777.com/?p=2144, зная, че ще се  справиш с преводача  Hug

Хм даже и във фонотеката ми е друг аудиозапис. Сега ми отворихте работа  Laughing, ще търся този с хорът.

хей, 6o6ul4o, чакам линк  Hug , че в момента аз  пък не се досещам за дугия запис  Hug

# 101
  • MJF
valya61, объркала съм се. Моят запис си е този , който си е и на клипа в тубата.  Embarassed нещо аз се обърках. Поне ми стана ясно, че отдавна не съм я слушала тази песен. Та ето сега.
Поне си пуснах и You Were There
И двете изпълнения ме карат винаги да настръхна, просто съвършенни.

# 102
  • София
Дааа, съвършен е нашият Майкъл. И когато пее You are always in my heart от You Are not Alone политам в облаците

# 103

"Ани, за това изпълнение виж тук http://www.mj-777.com/?p=2144, зная, че ще се  справиш с преводача  "                                        Мерси , Вале Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 01:28 от ani_220778

# 104
Ани , гифчето е страхотно !  Hug

Поредното и може би последно парти за тази година свързано с името на големият музикант, творец и личност Michael Jackson !!! Ето и кратко инфо : На 30 ноември 2010 се навършват 28 години от издаването на най-продаваният албум за всички времена в музикалната индустрия, спечелил 8 награди грами - ненадминат рекорд до сега, албумът който съдържа 9 песни от които 8 са издадени на сингли "Thriller". Във връзка с тези факти Клуб"Jim Beam"- Студентски Град, София и DJ Marti G канят всички фенове на Michael Jackson на 28-th Year's "Thriller"Celebrate Party на 29 ноември понеделник от 23.00 часа. Телефон за резервации 0895 433 708 begin_of_the_skype_highlighting              0895 433 708      end_of_the_skype_highlighting. Очаквайте тези дни подробно инфо и плаката на събитието !!!

Общи условия

Активация на акаунт