Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 742
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, та и аз така... като вас...

Осъзнала съм , че изразът неземна красота вече не  ми е  абстрактно понятие. Вече зная какво значи. Не мога да откъсна поглед, седя и гледам и повече нищо не ми е нужно.

rosinauzunova, здравей и добре дошла!

# 196

така е... за Майкъл прилагателните отдавна са слаби и думите безсилни да опишат неговата харизма. А относно новият албум искренно се надявам всичко това да са спекулации !

Здравей rosinauzunova!!!

# 197
# 198
# 199
  • Linz
rosinauzunova  welcome

Иска ми се да се бях родила 15 год. по-рано в Щатите и да бъда свидетел на израстването на това сладко момченце с огромен потенциал и превърщането му в музикална икона, да бъда част от публиката при гостуванията на Jackson 5 в разни шоу-програми, преди времето на пълните стадиони и феноменалните успехи... А това е толкова далече Sad

# 200
  • София
За теб, РЕНИ

На 28  Октомври, на днешния ден,  1972г. Майкъл е  на английското списание DISC

Досега разглеждах PQ Blackwell | Exquisite Books
http://www.pqblackwell.com/

# 201
  • Linz
Вале, супер Hug Преди 38 год!

Настроихте ли се за Вси светии? Twisted Evil

# 202
  • София

Ооо, да, РЕНИ

# 203
  • Linz
А това страшно ли е?
newsm43

Лека нощ! Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 23:57 от РЕНИ

# 204
Ejf uduва приятна атмосфера има тук  Heart Eyes.
Добре дошла,rosinauzunova!Засичала съм този хубав майкълски профил в другите подфоруми и си мислех"Още една сродна душа.Трябва да пише при нас" Laughing
Вале,последната снимка Shocked от къде е?Не бях я виждала.Това е някаква фотосесия.Има ли още?

# 205
Да, фотосесията е огромна.. и е от ако не се лъжа списанието е  Lumo Vouge.. / по спомен/

Копнете си я и си  я увеличете .. ефекта е ненормално  див.. прекрасна е..

# 206
  • В.Търново
Здравейтеееее! Simple Smile
Как сте?За първи път пиша в тази тема и подфорум.
Четохте ли,гледахте ли интервюто на Лиса Мари с Опра?Как ви се струва?

Здравей!  Добре дошла при нас! Добре сме!

Можеш да разбереш в последните няколко страници - от 10-та насам..... Peace

Peace Прочетох ги!Мислите ли,че може да се вярва на всичко казано от Лиса за Майкъл?Аз съм със смесени чувства за това.Много не мога да й вярвам на Лиса.

# 207
  • В.Търново
Ejf uduва приятна атмосфера има тук  Heart Eyes.
Добре дошла,rosinauzunova!Засичала съм този хубав майкълски профил в другите подфоруми и си мислех"Още една сродна душа.Трябва да пише при нас" Laughing
Вале,последната снимка Shocked от къде е?Не бях я виждала.Това е някаква фотосесия.Има ли още?

Да,особенно в темата за Албена! Laughing
Благодаря ви! Simple Smile
Майкъл е направил много за света,за хората,но много не оценяват това.Той се раздаваше с цялото си сърце,искаше по-добър свят за всички.Беше нараняван многократно от хора,на които се доверяваше безрезервно,но в същото време умееше и да прощава.Майкъл е страдал много през живота си и имаше момонти,в които беше съсипан,особенно след злонамерените,скалъпени обвинения срещу него от Джорди Чандлър и семейство Арвизо.
Мисли ли сте за вероятността,че Майкъл просто е инсценирал всичко и е изчезнал,просто,за да го оставят на мира,уморен от всичко и всички!?

# 208
  • MJF
rosinauzunova, привет. Много риторични въпроси задаваш. Нищим ги многократно. Естествено че всеки се пита и никой не вярва в нищо на 100%, за  съжаление не сме безгрижни и наивни деца. Четем, гледаме, слушаме между редовете.
Тази фотосесия съм я мяркала чат пат но не знаех от къде е а и не съм я виждала така на куп. stelass , послушах съвета ти и наистина идеята и вида е страхотен. Във фотоалбумите, които пусна valya61 има оригинални идеи.
 Misc Ghost виждам че се подготвяме за Вси светии.

# 209
Ама как да не я знам тази фотосесия...страхотна!Само не бях виждала така самостоятелно снимки.
А за Лиса и аз не мога да преценя със сигурност.Бих казала само,че ако в даден Момент е правила Майкъл щастлив,то аз съм и благодарна за това.До колкото знам няма кой знае каква драма за която да я обвинявам.Дръка доста глупости в интервютата до сега,а сега осъзнала за любовта...странно,но с всички ни е така.След като загубихме човека го преоткрихме за съжаление... Sad

Общи условия

Активация на акаунт