Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  и аз на вълна Вси светии    (в къщи от всякъде висят нарисувани тикви)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Вале снимките са красота Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       rosinauzunova , привет и от мен  Hug

# 226
# 227
  • BG
Нека да се виждат.........

# 228
  • MJF
Снощи Майкъл звуча на Skate Canada. Този път Kristoffer Berntsson.
За съжаление при синглите не е разрешен вокал на музиката. Earth Song  с вокал от галата на NHK Throphy още не е качена, въпреки че помолих двама потребители на тубата, качили другите изпълнения  Confused.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:08 от 6o6ul4o

# 229
Ако трябва да се сравняват двете фото сесии..............Последната е меко казано ужасна.До колкото другата,няма да споря, Peaceнапрао е без думи,изразява толква много,че аз с бедният си речник,трудно бих могла да ги опиша.
Хубав и усмихнат ден,насладете се на циганското лято. Hug

# 230
  • София
Снощи Майкъл звуча на Skate Canada. Този път Kristoffer Berntsson.
За съжаление при синглите не е разрешен вокал на музиката. Earth Song  с вокал от галата на NHK Throphy още не е качена, въпреки че помолих двама потребители на тубата, качили другите изпълнения  Confused.

Много верни са  думите  на коментатора след танца на Kristoffer Berntsson  и  в това отношение май хич не им е лесно на състезателите, но поздравления за  избора им  Grinning Коментаторът спомена и името на една фигуристка - Лиза  newsm78, състезавала се в/у музика на Майкъл,   дали е възможно да има в нета нейно изпълнение  Praynig

Това видео ме зареди рано-рано с положително настроение
Inside History Tour In Malaysia Special
http://www.youtube.com/watch?v=y83L7wJINO8&feature=player_embedded

Тези снимки не си ги спомням

[

и  още разкош  Heart Eyes

Michael Jackson and Macaulay Culkin at Disneyworld  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=d1bq05sZ0Ho&feature=related

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 10:44 от valya61

# 231
  • MJF
Мда valya61 . До сега само Jamie Sale & David Pelletier - Scream и Фиона Залдуа - Дмитрий Суханов успешно пресъздават енергията , емоцията.
Elizaveta Tuktamisheva на латиница е името на младата фигуристка. Гледала съм я програмата но не я намирам сега в тубата. От сезон 2009/2010 май беше. Те юнорите се изкушават доста с Майкъл.
Яд ме е, че екипите на силни технически състезатели не бъркат в препълнената музикална кошница на Майкъл, където има всякакви образи от лирични до свръхдинамични. Ако знаете колко идеи ми идват но ..... Затова засега  се радвам, че все пак звучи и дъхновява, все на някой хореограф/фигурист/треньор ще му просветне. Такова море от преливащ се ритъм, такива миксове могат да се направят и съответно програми. Дори да вземем само музиката от "Invincible" - има за цяло състезание.  Simple Smile

Малайзиа са писали интересни неща под клипа.  Laughing какви спомени имат.
Възможна ли е една мащабна световна кампания, проект- посетилите концертите на Майкъл, че и на Майкъл и сие, които желаят да споделят спомените си. Това са толко много хора по света ?!!!!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 11:36 от 6o6ul4o

# 232
  • София
Уоу, 6o6ul4o, Jamie Sale & David Pelletier - Scream и Фиона Залдуа - Дмитрий Суханов много  ми харесаха, особено вторите, на Морфин, чудесно пресъздаване, особено  като елементи това изхвърляне/хвърляне на  партньорката и особено това въртене на двамата когато тя беше хоризонтално на главата му без друг допир - от 2,50, финалът също много ефектен,  страхотни са  Grinning Определено за мен голяма роля играе и това, че тук е включен и вокала, но на мен ми хареса и Kristoffer Berntsson. Разбирам, че не трябва да очаквам изпълнение 1/1 с танците на Майкъл, а при Фиона Залдуа - Дмитрий Суханов няма и с какво да се сравнява. Адмирации за всички  екипи, решили да поставят програмите си на песни на Майкъл  newsm44 .
 Хич не намирам инфо на български за сегашната система/структура на състезаниията.

Момичета, тези няколко дни се лутам да търся още  снимки от тази "огледална" фотосесия на Майкъл. Със сигурност сме засичали и други, на които Майкъл е с друг тоалет -  бяла риза и елек с много бели копчета  -  пак черно бяла фотосесия . Дали имате снимки  Hug

Историята на Селин:
http://www.celine-lavail.com/en/michael-jackson.php

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 15:31 от valya61

# 233
  • София
Тук много често пускат клипове на Майкъл, не успявам да хвана дали не е на всеки  кръгъл час, в момента гледам Smooth Сriminal
http://www.playme.tv/

# 234
  • BG
Вале, тази ли?

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 17:22 от Benisima

# 235
  • София
Yes, тази   Hug Hug Hug

И на мен ми е беден речника да кажа нещо за  емоциите, които показва  Майкъл.
Но този речник ми стига  да ви се извиня , че писах че е черно-бяла фотосесия  Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 17:39 от valya61

# 236
 малките от ляво да не са и те фотошоп Rolling Eyes виждала съм само дясната                                                                                                                                                         

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 18:00 от ani_220778

# 237
  • София
На playme .tv сега е пак  Майкъл със Stranger in Moscow

Ани, поне според прическата на Майкъл от голямата снимка си спомням за една фотосесия , но засега нищо друго не ми изскача Hug

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 18:14 от valya61

# 238
  • София
Извинете ме, ако всичко това ви е познато  Embarassed   Praynig

По повод снимките по-горе, за които писах, че не си  ги спомням:

http://www.mjjboard.com/king-pop-news-desk/7275-mj-art-exhibitio … s-24th-april.html

http://articles.latimes.com/2009/apr/02/entertainment/et-twitchell2

http://www.evri.com/media/article;jsessionid=hauvsoee0t4b?title= … erring_title=Evri

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 23:23 от valya61

# 239
аах,каква стена.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт