Майкъл Джексън - Billie Jean/Били Джийн - 31

• 41 744
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София

вече си мечтая за цяла стая  Heart Eyes

# 241
# 242
# 243
# 244
  • София

Hollywood Palladium 27 Януари 1980 год.

Кени Ортега коментира новината за филм по Трилър
http://www.movieweb.com/news/NEJcsVJJ8cqmMR

"Майкъл ми казваше, че не трябва от нищо да се страхуваме, страхът само повече пречи. Ние бяхме много добри приятели. И  никога няма да  направя нещо, което да наруши неговата памет или някое негово творение"

извинявайте за лошия превод  Embarassed

Всякакви подобни мераци, аукциони и тем подобни ми звучат като "разграбвай и владей" . Меко казано ми е неприятно и грозно.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 01:34 от valya61

# 245
  • София
изтрито

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 01:00 от valya61

# 246
  • MJF
Не може ледено шоу с музикална тематика хитове на 80-те да мине без Майкъл. Не намирам само номера качен, така че от 2.10 нататък Heal The World -Лобачова/Матросав. Само номера и на добро качество тук http://www.1tv.ru/videoarchive/25670
valya61, тепърва ще прочета пуснатото.
Каква прелестна фотосесия се е получила тук  Simple Smile

# 247
# 248
  • София
6o6ul4o, благодаря за Heal The World - Лобачова/Матросов.   Страхотен късмет - за днес това ми е третото слушане на тази песен - другите две по бг радиа  Grinning

Кати ,   сладурковци - малчуганите  с емблематични костюми на Майкъл  Grinning

X17 EXCLUSIVE - Oprah To Air Jackson Family Tell-All Next Monday
http://x17online.com/celebrities/michael_jackson/x17_exclusive_o … son_tellall_n.php

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 00:30 от valya61

# 249
Децата на Майкъл Джексън: Това не е татковия глас!
11/1/2010 9:40 AM PDT by TMZ Staff

Албума на Майкъл Джексън,който Сони е на път да реализира е измама, според членовете на семейството на Майкъл Джексън.
Научихме,че Sony са решени да пуснат албума за Коледа, и вярваме, че песните са напълно автентични. Казвали сме,че МJ и децата му бяха в Ню Джърси, когато той записва песни с продуцента си през 2007 година.
Източници ни казаха,че Парис и Принс сега вярват, че някои от песните в албума са фалшификати -не е гласът на Майкъл.Sony, ние казваме убедено,че всички песни са автентични. Хауърд Вайцман, адвокат за имуществото,каза за TMZ,че има експерти слушали песните и всички заключили, че е гласът на Майкъл във всички песни.
Други членове на семейство Джексън също считат, че някои от парчетата са фалшиви. Там са в патово положение, въпреки че на този етап никой не говори делото.

# 250
# 251
# 252

Една виртуална почерпка за вас .Днес имам рожден ден! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 17:16 от kati-p

# 253
  • BG

Честит празник, миличка! Желая ти всичко най-прекрасно на света!

# 254
  • София

Честит Рожден Кати!
Желая ти от сърце много здраве, радост и щастие, любов и  късмет!

Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт