САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 241
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
  • София
извинете мили момичета, искам да попитам за кодовете, при които подаръкът не е наличен в момента, но пише, че ще бъде наличен след 2-3-4 седмици например, това актуално ли е, т.е. възможно ли е, въпреки че пише след 3 седмици, да се появи още днес подарък, и кодът да стане активен, или наистина трябва да чакам 2-3 седмици, колкото пише? надявам се въпросът да не е извънредно тъп Simple Smile

# 256
извинете мили момичета, искам да попитам за кодовете, при които подаръкът не е наличен в момента, но пише, че ще бъде наличен след 2-3-4 седмици например, това актуално ли е, т.е. възможно ли е, въпреки че пише след 3 седмици, да се появи още днес подарък, и кодът да стане активен, или наистина трябва да чакам 2-3 седмици, колкото пише? надявам се въпросът да не е извънредно тъп Simple Smile

въпросът ти не е извънредно тъп Wink да, възможно е да се появи - така е с код 50121, почти всеки ден подаръка е наличен около 7-8 часа, а бенсимона някой спомена за 5 сутринта, но вчера и днес май не се е появявал. Дебнене му е майката Wink

има ли код 20/29 или 20/33

Не, нито един!   Joy Joy Joy

# 257
  • София
мерси за отговора Славчето, както и за всичко, което правиш за нас - пристрастените Simple Smile)))

# 258
Мила geriplo  преди да благодариш, прочети поне една -две страници назад Tired

# 259
Евичка, евичка, ще ме изгонят от вкъщи вече с тези твои постоянни изкушения... ooooh! Sunglasses

и за да не е само спам, ще обобщя как хващат кодовете на един акаунт
- 1 тента (синя ИЛИ розова)
- 1 сет (принцеса или недеструктираните  Wink
- монтре-то. (което щом казва ани е часовник)

та от един акаунт могат да се пуснат максимум три поръчки с новите кодове.
аз на единият вече съм аут
на другият имам още 2 поръчици за идните дни (ако дотогава не ги опукате подаръците, хищнички такива!  Mr. Green)

anny - по твоята точка 1, виж моята точка 1 Wink)

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 22:49 от Doro

# 260
Аз пък ще поспамя с питане  Blush
..ако някой ми отговори, може и да ми затриете поста - нп, ама...
1. На мен на единия акаунт, на който пуснах розовата палатка, синя не ми се хваща  #Cussing out всъщност никаква не ми се хваща.
2. Тез` Принцеси каквО са? нещо от приказката, ама не схванах какъв предмет  Blush
3. Монтето е часовник Wink това бях запомнила от преди, дано не бъркам  Close

п.п. Евка, мерси!  Hug
За Принцесите и жабока уж го четох одеве и забравих...ама си мислих, че сте разгадали що за джаджа ще пратят....а на мен на 1 акаунт (тоя с налични някой и друг лев  Laughing) не ще да хване розово и синьо Снупи примерно, а уж са с различни букви в началото, четох че на други хващало, та аз съм дискриминирана  Mr. Green
...а доро сега гледам, че и тя е дописала, че става само с 1 палатка или 1 от серията...къкто си беше навремето всъщност  Wink
И силно се надявам някой да има размяна за Евка, аз за съжаление май няма да се включа  Blush че другата карта е с има-няма 6-7 лв  hahaha

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 23:07 от anny_

# 261
  • Бургас
При мен кодчетата за палатката не намаляват нещата от снимания каталог...  Thinking
Само от сайта.

# 262
  • София
Анитка,така е- на един акаунт може само един от серията да поръчаш,пробвай с друга комбинация,но се съмнявам,че ще стане.
Като пуснат цифрените кодове,тогава може да повториш...
Още никой не знае какъв е подаръка,само е известно,че е от детското пРинцесата и жабока.
Монтрето може да е същия часовник с 2 кожени каишки,миналата година го пращаха него.
Трябва да имам снимка в албума...

Поръчвайте,който е решил,защото май доста бързо ще се изчерпат подаръците...и да ме имате предвид,като дойде време за размяна,картата ми е празна,а и няма с какво да я напълня...
Като започнат да пристигат подаръците,дано някой се сети за мен,ако има подарък за размяна или продажба...

# 263
За тези, които дебнат SET BENSIMON. В момента е наличен. Току що пуснах поръчка.

# 264
ftg39 e наличен да кажа и аз пуснах поръчка

# 265
  • Бургас
За тези, които дебнат SET BENSIMON. В момента е наличен. Току що пуснах поръчка.
Отново не са налични  Confused

# 266
с кой код го пусна, при мен го дава наличен след 3 седмици

ПП:
Пфуууууууу #Cussing out

# 267
50121   също е наличен в момента

# 268
с кой код го пусна, при мен го дава наличен след 3 седмици

ПП:
Пфуууууууу #Cussing out
С 62413, но отново сакчето не е налично. Трябва да се дебне.

# 269
Аз хващам сака и с двата кода 62413 и ftg39 - ама нещо не ми допада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт