САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 394
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Аз да попитам по-вещите в занаята с кодовете: 43850 само веднъж ли може да се използва на един акаунт, че не знам кое по-напред да поръчвам:)))

# 46
  • Монтана
Аз да попитам по-вещите в занаята с кодовете: 43850 само веднъж ли може да се използва на един акаунт, че не знам кое по-напред да поръчвам:)))

Всеки код може да се ползва еднократнно за акаунт.

# 47
  • StZ
26999 - 25% на електро и красота. Само днес 11.10 от 20 до 22 ч. Не зная обаче дали френското и нашето време нямат разминаване  newsm78

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=81a952763a1c963868

този код действа в момента, ако иска някой бързо да поръчва Peace

# 48
  • София
Май не е часовника този подарък,който се заменя с шарените прибори,а 4 формички за кекс...вече съвсем се обърках...
Като почнат при нас да пристигат поръчките от началото на миналата седмица,ще разберем със сигурност.

До утре... с нови кодчетааа!Че и кодовете за часовника с гривната(SET ARGENT) вече не са валидни!  #Cussing out

# 49
А има ли някой работещ код за БД от солдс, че кутиите и сет аржан не работят вече.
Благодаря!

# 50
  • Плевен
Момичета , моля за помощ! Използвах код 34886 , работеше , даде БД и подарък , излезе ми към 16 и нещо. На тази сума потвърдих с картата , след което обаче ми излезе съобщение ха, честито , имаш си поръчка с доставка ! Има ли какво да направя или да се оплаквам на арменският поп. Най-вече се притеснявам , че не са за мен нещата. За една приятелка са , на която да дълго и широко обясних колко е евтинко и готинко в редута Sad

# 51
  • София
А има ли някой работещ код за БД от солдс, че кутиите и сет аржан не работят вече.
Благодаря!

Кутиите са налични.Освен да си ползвала и четирите кода и затова да ти дава ,че са изчерпани.

mishkaromba,ако в мейла имаш начислена доставка нищо не може да се направи.Преди време имаше доставка само Suivre mes commandes за която не блокираха парите.

п.п.Можеш да им пишеш само ,ако кода е изпратен лично.Имаше и други момичета с начислена доставка.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 22:58 от tedichka07

# 52
Toutes les chaussures enfant livrées gratuitement * 

dès 29€ d'achats : utilisez votre CODE 34002 

Vous avez le choix entre 160 modèles différents, pour
toutes les pointures de 0 à 18 ans... et tous les styles !
Profitez-en vite, la LIVRAISON est GRATUITE dès 29€
d'achats.
Можете да избирате между 160 различни модели за
всички размери 0-18 години ... и всички стилове!
Насладете се на това бързо, доставката е БЕЗПЛАТНО започващи от 29 €
покупки.

# 53
  • Бургас
На мен сака ми го дава наличен след 3 седмици  Rolling Eyes

P.S. 50121 е активен.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 07:04 от sisi_f

# 54
71439-20%+ БД, няма подарък, намаля prix vers.

# 55
  • София
Някой знае ли мога ли да ползвам кода 25/39, БД + Сак, въпреки че сака го няма наличен?
Ще ми пратят ли нещата и ще ми признаят ли намалението? Все ми е едно сака ще го пратят ли.
 Hug

# 56
Темата е доста разводнена, не виждам някой да е писал- 65943 -25% + БД, намаля prix vers.

# 57
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-tune-cat-enfant.aspx?pro … rodsize=undefined

Tези маратонки ги получих за мен, използвах код за раничките. Пробвах с кодовете от първа страница, но никой не ги намаля. Има ли начин, че майка ми много ги хареса и ми се скара  Mr. Green , че не съм поръчала и за нея.

# 58
  • Пловдив
здравейте! Някой ползвал ли е тези дни активен код, който да намаля prix vert?   bouquet
Само прочети няколко поста над теб.

Наистина се опитвам да спазвам добрия тон,но не може така.Значи едни ще четат ,а други ще питат само защото е по лесно
Еми,Славче поздравления.Аз досега все гледах да съм толерантна,но не стига че не се чете ,ами се правят забележки затова че се възмущаваме. Е идва ми в повече особено след забележката към Теди,която пък отговаря по 5 пъти и повече на 1 въпрос

# 59
Здравейте момичета, след малко ще си махна поста ,
 само да ви кажа ,
че французойките намаляват едни боти , които са shopping prix със кодoвете за чантата черната  -  sac Bensimon ,
 62413, 62421, 65188, 64882, 65013, 65056 , които са  до 15.10.2010  , поне те така писаха  Laughing
Това са им реф.номера, дано съм полезна , само че е изчерпан подаръка, трябва да се хване  когато е наличен..

,

bleu -  4701585
chocolat --4701615
noir--471607

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 20:37 от бубето 29

Общи условия

Активация на акаунт