САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 179
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На 4-та стъпка ми е поръчката с бансимона от снощи- тоест трябва да е фактурирана  Peace
Ще се пръсна че изпуснах едното якенце обаче.....сега как да го хвана и него ако пуснат бройка и кода......помагайте  Cry или с друг код да го поръчам  Sad

# 706
  • Пловдив
Кети довечера пак ще го пуснат

# 707
  • София
Oхх.. и аз се изнервих да чакам този сак  ooooh!
Накрая вече ще пусна тези якета без него но пак на ниска цена! Rolling Eyes

# 708
На мен също ми писна но аз нямам избор като вас.Искам ей тези ботички     http://www.laredoute.fr/vente-boots-plissees.aspx?productid=3241 … =1&pos=tg_n_n, в черно.Имам от миналата година в синьо и с голям кеф си ги нося та исках да си взема и черни,но май няма да стане.Просто ми се изчерпа търпението  Sad

# 709
Здравейте, не се списвам тук, защото вие имате в пъти повече информация от мен, та използвам да ви благодаря за всички кодове!  bouquet
Но този път влизам да ви кажа, че току-що получих по пощата един малък каталог с детски дрешки, (с оферта 20/33 за set princesses LLBGM /indestructibles YDZ0M , ако случайно ги нямате тези кодове).
Та в тази брошурка дудунките са на начална цена 34,90 евро!

Pepssi, ботичките са шопинг при, май няма как да се намалят.

# 710
  • София
Здравейте, не се списвам тук, защото вие имате в пъти повече информация от мен, та използвам да ви благодаря за всички кодове!  bouquet
Но този път влизам да ви кажа, че току-що получих по пощата един малък каталог с детски дрешки, (с оферта 20/33 за set princesses LLBGM /indestructibles YDZ0M , ако случайно ги нямате тези кодове).

Здравей, благодаря за информацията!
Мога ли де те помоля за сканиран каталог или за снимки на него?
Също така за снимка на офертата за сетовете!  Praynig  Peace

Ботичките се намаляват по реф.№ с код 65056
bleu -  4701585
chocolat --4701615
noir--471607

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 10:37 от Evа

# 711

Здравей, благодаря за информацията!
Мога ли де те помоля за сканиран каталог или за снимки на него?
Също така за снимка на офертата за сетовете!  Praynig  Peace

Може, къде да ти ги изпратя? На ЛС или тук?

# 712
Момичета, моля за малко помощ. Става въпрос за юношеските дудунки. Искам да поръчам тъмносиния цвят, но незнам точно кой е той blue vif ili samo blue. Като кликнеш на цветовете те са един и същ цвят. И за да не е само спам на мен ми се намаляват на 7, 77 с код 65404 като допълня нещо до 33 евро. Благодаря предварително  Simple Smile

# 713
  • София
Момичета, моля за малко помощ. Става въпрос за юношеските дудунки. Искам да поръчам тъмносиния цвят, но незнам точно кой е той blue vif ili samo blue. Като кликнеш на цветовете те са един и същ цвят. И за да не е само спам на мен ми се намаляват на 7, 77 с код 65404 като допълня нещо до 33 евро. Благодаря предварително  Simple Smile
blue vif=мастилено синьо.  Peace Благодаря, La Pintade

Да, намаляват се, но с бенсимона излизат  и двете якето по 7.77, а така трябва да поръчваш нещо ненужно, за пълнеж... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 14:00 от Evа

# 714
  • Варна
какво допълваш за да дойде на тази цена?

# 715
Този код хваща и на 32.80,аз допълних с едни блузки за момче-Ref : 8285284  Peace

# 716
  • София
Добавяш нещо за 12,90 евро, което да го лови кодът  Peace Може блузки, долни чаршафи май имаше,лот с детско бельо...
Евче, то зависи и от подаръка. За мен чантата Бенсимон е ненужна вещ, но чашките за кафе/мляко си струват 2-3 евро отгоре, защото ми трябват  Simple Smile

# 717
  • София
Той кода за чашките за кафе хваща и на 32.50, ама блузката ти излиза към 5 евро някъде....за още 2 еврА и още едно яке може да се вземе.
Но който е ларж и не му се дебне...да поръчва!  Mr. Green

Никой ли не опита снощния код за новите кокотки, на точки?  Rolling Eyes

# 718

Bleu vif е мастилено синьото
Bleu е светло сино

От хартиения каталог, който ще се опитам да сканирам в най-кратки срокове!

Много трудно се допълва до 33е, поне при момичетата,  повечето неща на подходяща цена са или при вер, или руж, или шопинг... Наложи се да се охарча с едно евро отгоре Crossing Arms

# 719
  • София
Никой ли не опита снощния код за новите кокотки, на точки?  Rolling Eyes

Аз пробвах като ги пусна, но не ми се хванаха и на двата акаунта Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт