Звездни компромати-80 част

• 49 802
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Ма Николета много е отслабнала  Crazy Не, че някога е била пълна, просто сега е още по-слаба  Rolling Eyes

# 121

Това сигурно е най-тънката талия, която съм виждала някога. Като три литров буркан е  Crazy

# 122

Това сигурно е най-тънката талия, която съм виждала някога. Като три литров буркан е  Crazy

На мен ми прилича на ФШ , правила съм си същата талия, но не ми е удобно да покажа снимка. От ляво си личи как е изрязвана.

# 123

На мен ми прилича на ФШ , правила съм си същата талия, но не ми е удобно да покажа снимка. От ляво си личи как е изрязвана.

Определено е преработвана тази снимка. На това точно от ляво на НИколета, едно като решетка на земята, си личи  Thinking Тя трябва да е извънземна, ако гледаме съотношението талия- рамене .

# 124
Ужас, аз докато обера гроздето и вие сте навъртяли 6 страници.. Laughing Да обобщя тогава.
Пол Бетани и Дженифър за първи път ги виждам семейно, наистина са много сладки!
Чарлиз има една восъчна красота, но това не й пречи да е парфектна, за мен поне.
Николета и Валери са хубава двойка.
А Том Круз е пълна откачалка, но не във добрия вариант, защото има и симпатични откачалки. От него лъха някаква студенина , жестокост и лудост. За мен е дребен, зъбат и грозен. Sad

# 125
Том Круз никога не съм намирала красив. Ако нямаше толкова жени бих го мислила за хомо. И не се сещам за една силна негова роля в момента, не знам какво се прехласват толкова по него. Добре, че Пенелопе се махна от него, изглежда психар.

# 126
Ма Николета много е отслабнала  Crazy Не, че някога е била пълна, просто сега е още по-слаба  Rolling Eyes

Абе направо си беше трътла.
Сега е много слаба наистина. показвани  са

# 127
Да, наистина е отслабнала доста, но чак пък такова кръстче .... нереално е, чист ФШ  Peace

# 128
Забравих тази, като солетки са й краката. Crazy Този албум от който е снимката по принцип ми е интересен, защото има разни животинчета.

Надя не видях някой да го оспорва. Peace

# 129
Андреа
пак

пак

опа..

и пак

отново

хах

коментара под снимката:
 ‎(momicheto w bqlo) - Andrea,iskam da te izlija !!! и отговора на Андреа: Mr. Green

реакцията

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 18:14 от Алетеа

# 130
Забравих тази, като солетки са й краката. Crazy

Аз ли съм изкривена,защото краката и ми се струват като на всяко слабо момиче ? Rolling Eyes Да не си правя реклама, но и моите са толкова. Като солети са на дъщерята на някоя си, дето води нещо си по Нова тв. Страхотно обяснение дадох.

п.п.  http://agentbedhead.com/wp-content/images/poshhuge.jpg - моето виждане за солети  Crazy
http://images.starpulse.com/pictures/2007/09/11/previews/Victori … am-JTM-029185.jpg пак

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 18:10 от аХ`Не!

# 131
За мен са доста слаби, затова казвам солети. Peace А и сравнени с това, което беше преди.
Сега, ако ще се надцакваме по-слаби винаги ще има...то това е ясно.

# 132
Не, имаме различни виждания, няма смисъл от надцакване. Направи ми впечатление, че и за Мария се говори колко е слаба,а на мен ми се вижда също нормална. Най-вероятно обаче аз не съм с реална преценка. Винаги ми го казват.

# 133
На Виктория краката са прекалено слаби(и не само краката де)-не ми е никак женствена-много е кокалеста.

# 134
Албена Денкова е при Росен Петров, но много неглиже нещо, направо ненарешена изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт