Звездни компромати-80 част

• 49 606
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Според мен ,единственото занимание на Николета да оповестява връзките си.Така беше и с Михайлов и с Жоро Главата.Просто държи да е центърна внимание.Ако не беше почнала с намеците във фейса и със снимките после кога щяхме да разберем
Peace
За мен, Николетка е много тъпо парче, не знам какво толкова и се връзват мъжете.............хубавка е, но колко по-класни има от нея.............нещо много на сериозно се е взела...........ако е истина за нея и Валери............нямам търпение да и бие шута, просто ме дразни с постоянните си демонстрации...........Била влюбена no no smile3555Да бе, да..........освен в себе си, не знам в друг да е влюбена........

# 346
Преди 16 години бях сигурно най-голямата фенка на Мишо, който без пари, без спонсори, без подкрепата на радио и ТВ продаваше в невиждан тираж "Гумени глави". Радвам се на успехите му и го поздравявам за парчето с DMX ( като изключим лошият му английски, песента е добра).
Моля ви, нека прекратим дискусиите за Николета и Божинов, тъпо е! Определено не заслужават толкова внимание Peace

# 347
Моля ви, нека прекратим дискусиите за Николета и Божинов, тъпо е! Определено не заслужават толкова внимание Peace

Присъединявам се! Peace

# 348

Peace

# 349
  • София
Присъединявам се! Peace
Аз отправях преди такива призиви и ме нахокаха. И задействах на принципа - ако не можеш да ги победиш, присъедини им се  Mr. Green
Както се казва в подобни случаи - подминавайте онова, което не ви интересува  Wink

# 350
Хах, очаквам подобни реакции, но реших да се пробвам. Аз обикновено повече чета, но, честно - досадно е. (Бийте ме Mr. Green) Не бих се присъединила, защото личният живот на Н и В.Б. най-малко ме вълнува - не намирам за нужно да го обсъждам,  камо ли да го осъждам, както повечето правят.

# 351
Лияна спала със 70-годишен дядка: Mr. Green
http://-spam082-/n/liyana-spala-sus-70godishen.27956.html

# 352
Всеки да пише за каквото го вълнува и интересува, демокрация е  Laughing

# 353
Да Tired (У назе по-скоро е слободия, ама тва е друга тема Laughing)

# 354
Преди 16 години бях сигурно най-голямата фенка на Мишо, който без пари, без спонсори, без подкрепата на радио и ТВ продаваше в невиждан тираж "Гумени глави". Радвам се на успехите му и го поздравявам за парчето с DMX ( като изключим лошият му английски, песента е добра).
съгласна съм че правеше добра музика преди години. Радвам се че и се възроди сега. Това което ми харесваше в музиката му беше че беше достъпно и хората се кефеха и разбираха текстовете, пееше си за нещата тук и сега, в нашата страна
тази песен е имиджова, не е толкова направена за слушане колкото за фукнята виждате ли с кой мога да пея. Така смятам аз поне, това което предлагаше когато беше по-млад беше класи над сегашните опити да гони американците. Мишо е уникат именно с българските си парчета. Но все пак по добре така отколкото да не чуваме нищо от него

# 355
има един звук в началото 'мимимимимими ми ми" дето все едно с електрожена някой
и разбирам "when I go home.. Big SHa"... това е. А за преводач уча уж  Laughing

Нищо не разбираш от английски аз пък да ти кажа  Laughing

# 356
николетка е с валери колкото е снимала клип с ейкън ама сама си вярва де,евала doh

# 357
Преди 16 години бях сигурно най-голямата фенка на Мишо, който без пари, без спонсори, без подкрепата на радио и ТВ продаваше в невиждан тираж "Гумени глави". Радвам се на успехите му и го поздравявам за парчето с DMX

Значи ставаме две. Hug Само дето при мен не беше точно преди 16 години, а преди малко по-малко.

# 358
Еееее момичета, ама вие се оляхте с тия Валери и Николета  hahaha Joy

bouquet Много ви харесвам, редовно ви чета, харесва ми темата, ама понякога като започнете някакъв спор за глупости. Аз се съмнявам дали изобщо самите главни герои се взимат толкова на сериозно.

Четох някъде, че този младеж на снимката на профила на Николета не бил Валери, а Велизар Бояджиев. Тъй че, май този спор ще иде на вятъра  newsm78

# 359

Общи условия

Активация на акаунт