Звездни компромати-80 част

• 49 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Не знам,но не мога да си се представя с толкова ограничен мъж без никакъв мозъчен багаж като Божинов Crossing Arms
Нито пари,нито слава,нито визия могат да ме купят...

Е то за това "За всеки влак си има пътници", не може всички да имаме еднакъв вкус.

# 331
Май съм единствената, която е убедена, че на Валери цялото това шоу скоро ще му писне.
Но ...има време, ще видим.
Сега пък е идеалния момент за добър албум на Алисия- откровен. Темата за изоставената влюбена жена винаги е била успешна в средите на фолка. Grinning

# 332
# 333
Да, безкрайно потайна беше Емилия, много се криеха, никой не знаеше. И до днес никой не знае за кой е песента.  Joy Че и в две версии я пусна. Joy Да се задържи за по-дълго. Единствената разлика е, че тогава нямаше фейсбук, и не знаем как биха се развили нещата. И една песен се чува от много повече хора, от тези, които биха прочели нечий фейсбук.

Божинов ми се струва доста отслабнал  Thinking

Сега пък е идеалния момент за добър албум на Алисия- откровен. Темата за изоставената влюбена жена винаги е била успешна в средите на фолка. Grinning
О, обезателно, ще е сред бест селърите. Започна с една за любовницата, последва втора за - не е края!, и сега трета-  обяснение в любов, още няколко и албума е готов. Mr. Green

Kamij, да си вземеш хонорара. Grinning

# 334
 Според мен ,единственото занимание на Николета да оповестява връзките си.Така беше и с Михайлов и с Жоро Главата.Просто държи да е центърна внимание.Ако не беше почнала с намеците във фейса и със снимките после кога щяхме да разберем

# 335
  • Видин
Някой ще ми припомни ли Ни Ло кога и с какво стана известна? Че нещо ми се губи тоя момент  newsm78

# 336
Божинов много е отслабнал. Тази Николета го е стопила  luvbed
Аз пък се чудя защо все още не е качила тяхна обща снимка, но не за сесия. Аз ако бях досега цял албум да съм качила. Пък и си отиват много, пу-пу.
 Когато беше драмата Златка-Божинов- Алисия ми беше много неприятна Златка, не за друго, ами за просташкото и участие при Венета. Но сега в този случай е съвсем различно и им пожелавам да са щастливи заедно.

Сега прочетох за намеците на Николета във фейса...ами тя да е карала някого да и се рови из фейса? Повечето ми познати там дори в самото начало на връзките си сменят статусите си, отбелязват с кого са обвързани, почват се снимки, коментари...тя да не е по-различна от всички други, защо да не си напише момичето.

# 337
.....Алисия е била натирена от там.....
Ако оставим всичко останало като фактология, просто се учудвам искрено, предвид оскъдните изявления на А&В по темата, как се разбра, че е била "натирена"  Joy?! Може пък да е била чисто емоционална реакция да си тръгне, ако е разбрала примерно, че партньора и предпочита да споделя леглото на друга. И сега примерно, с песните си да извлича дивиденти от случилото и се. Не е лошо човек да насочва енергията си към неща, които му носят дивиденти. Доста ми е неприятна като визия и жанр, в който се изявява, но разсъждавам от чисто човешка гледна точка  Grinning.

# 338

Бет Дито от Госип, открива ревюто на Готие.

Преди време четох изказване на един от бившите на Бритни, че Бритни не си миела косата и рядко се къпела, смърдяла (това са негови думи)  напивала се и му вдигала пиянски скандали пред децата си и заспивала по земята.

# 339

Сега прочетох за намеците на Николета във фейса...ами тя да е карала някого да и се рови из фейса? Повечето ми познати там дори в самото начало на връзките си сменят статусите си, отбелязват с кого са обвързани, почват се снимки, коментари...тя да не е по-различна от всички други, защо да не си напише момичето.
Peace И моето мнение е същото. Явно са заедно отдавна и не виждам защо да се крият. Божинов не е собственост на Алисия,нито пък е първия мъж който е избрал друга жена. Николета може да е всякаква,но не виждам какво лошо е направила и защо трябва да се крие.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 13:05 от miss

# 340
Младока си изправя косата с преса ли??? ooooh! Сигурно се карат с малката на кой му е ред днес....
Ужас Tired
Те и двамта са кой от кой по-противен Sick
  И аз точно това си помислих Laughing

# 341
  • Lost in a fairytale ...
.....Алисия е била натирена от там.....
Ако оставим всичко останало като фактология, просто се учудвам искрено, предвид оскъдните изявления на А&В по темата, как се разбра, че е била "натирена"  Joy?! Може пък да е била чисто емоционална реакция да си тръгне, ако е разбрала примерно, че партньора и предпочита да споделя леглото на друга. И сега примерно, с песните си да извлича дивиденти от случилото и се. Не е лошо човек да насочва енергията си към неща, които му носят дивиденти. Доста ми е неприятна като визия и жанр, в който се изявява, но разсъждавам от чисто човешка гледна точка  Grinning.

Извинете, малко офф, но като ти видя аватара и ....  Blush

# 342
да ви отклоня мъничко от вечния въпрос с Николета и да се порадваме на зашеметяващия английски на Мишо Шамара или Биг Ша в клl … #1098;р DMX

това е най гледаното втв ви бокс сега и има коментар "те със стоичков имат един учител по английски"
тия момчета... що се бутат между шамарите, да си пее на български, пък взел че го разбрал някой

# 343
Песента изобщо не ми харесва, но пък се радвам на Мишо, че си сбъдва мечтите. Grinning

# 344
има един звук в началото 'мимимимимими ми ми" дето все едно с електрожена някой
и разбирам "when I go home.. Big SHa"... това е. А за преводач уча уж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт