Звездни компромати-80 част

• 49 677
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • сусурлево
запис

# 316
Николета по мое мнение не е виновна за нищо.Тя е свободна, може да бъде с когото си поиска, тя отдавна харесва Валери и не веднъж го е казвала.Той е бил семеен , той е носел отговорност.Това , че е решил да смени Алисия  за мен не означава , че същото ще се случи и с Николета. Човек рано или късно си намира майстора.А за бременността , една лъжа повторена 1000 пъти най - накрая се оказва истина.
По темата - взех да се замислям за следния сценарий: от 69 са харесали кампанията на summershot, платили са достатъчно на който трябва, за да подхранват клюката и толкова  Grinning. Не, че оспорвам възможността да са гаджета отдавна, просто размисли по темата Peace

# 317
Николета по мое мнение не е виновна за нищо.Тя е свободна, може да бъде с когото си поиска, тя отдавна харесва Валери и не веднъж го е казвала.Той е бил семеен , той е носел отговорност.Това , че е решил да смени Алисия  за мен не означава , че същото ще се случи и с Николета. Човек рано или късно си намира майстора.А за бременността , една лъжа повторена 1000 пъти най - накрая се оказва истина.
По темата - взех да се замислям за следния сценарий: от 69 са харесали кампанията на summershot, платили са достатъчно на който трябва, за да подхранват клюката и толкова  Grinning. Не, че оспорвам възможността да са гаджета отдавна, просто размисли по темата Peace
И аз имах съмнения , но вчера слушах едно интервю на Валери , в което го попитаха дали е с Николета,ако един мъж няма нищо общо с една жена  ще  опровергае веднага, а Валери само мънкаше , че личния си живот бил лично негов и не му се коментирало и т.н

# 318
  • Варна
Като че ли Валери и Алисия са единствената разделена двойка. И аз ако бях на мястото на Николета и съм влюбена, ще искам целият свят да знае. Heart Eyes
И защо щяло детето да страда? Та не живеят ли Валери и Алисия отделно дори и като бяха двойка? Единият в Италия, другият тук. Съмнявам се да започне да получава по-малко любов и внимание отколкото досега.

# 319
Аз предлагам Николета най-накрая да свали Гучитата, с които се снима няколко пъти вече и да ги смени с фенски екип на Парма. Но някъде да пише, че е влюбена в Божинов. Колко яко.  Heart Eyes

# 320
Като че ли Валери и Алисия са единствената разделена двойка. И аз ако бях на мястото на Николета и съм влюбена, ще искам целият свят да знае. Heart Eyes
И защо щяло детето да страда? Та не живеят ли Валери и Алисия отделно дори и като бяха двойка? Единият в Италия, другият тук. Съмнявам се да започне да получава по-малко любов и внимание отколкото досега.

Ще искаш..., но трябва малко да помислиш дали е редно да го оповестяваш на "целия свят", при положение, че и другите засегнати страни са популярни личности. Алисия едва ли е искала така да се стекат нещата. Все пак трябва малко съобразителност...
Мале, с тия тримата пришки ни излезнаха по устите ... и пръстите!  Crazy

# 321
  • Варна
Аз предлагам Николета най-накрая да свали Гучитата, с които се снима няколко пъти вече и да ги смени с фенски екип на Парма. Но някъде да пише, че е влюбена в Божинов. Колко яко.  Heart Eyes

Да, в едно интервю от 12,юни мисля. Не споменава името на Божинов, но прочетено сега няма и нужда да го споменава. Laughing

http://www.sportal.bg/news.php?news=242830

Дъгичка, връзката им не е от скоро явно, не може вечно да се държи в тайна.

# 322
Алисия и Валери са разделени, какъв е проблема да си качват Валери и Николета снимки, няма от какво да се крият вече.  Rolling Eyes 95% от познатите ми, си качват снимки с половинките...но тогава не е проблем, нормално е.

# 323
Дъгичка, връзката им не е от скоро явно, не може вечно да се държи в тайна.

То, че и на тримата им липсва нещо в главите, за да постъпят по най-добрия и нормален начин, е ясно. Нека си се излагат.   doh

# 324
Връзката им май е от декември - ноември миналата година. Около 1 година.. newsm78

# 325
Соня Немска при Маги. Mr. Green
Оказало се, че смс-ите не са от нея, доказано е от специалистите.

# 326
  • София
Не знам,но не мога да си се представя с толкова ограничен мъж без никакъв мозъчен багаж като Божинов Crossing Arms
Нито пари,нито слава,нито визия могат да ме купят...

# 327
Официално никъде никой не е дал интервю, че са разделени Алисия и Валери. Искаме да кажем тук няколко човека, че ако не беше на Николета фейсбука, тази фотосесия можеше да мине .Но Николета видя, че медиите не са проявили интерес да разтръбят историята, та затова тя самичка се погрижи. Ето това се опитваме да кажем от едно известно време.

# 328
Ах'че не я харесваш, разбрахме. Странно колко си различна, когато става за една и съща ситуация и две различни жени- Емилия визирам за другата. Когато тя пееше песни за Коко, и как се криели, и как се качвали вечер в различни, коли, но миришела на него, беше много готино. Но когато след близо година връзка Николета качва снимки е грозно.  Какво да тръби, ако искаше да тръби, щеше да се знае още миналият декември, когато Алисия е била натирена от там, и от когато не са заедно с Божинов. И защо да трябва официално да дават обяснение на някого.
Когато Соня Немска дава изявление е смешно, ако Алисия даде ще е много умно ли??? Да, точно толкова, колкото това в безсилието си да изпее "Тотално твоя". Все едно целта с нея не е да дразни. Хахаха
Да не би едно време Анелия да излезе да дава отчет, че са се развели?
Аз спирам по въпроса, че вече ми писна едно и също да се дъвчи.
Да са живи и здрави, аз пък за разлика от  повечето им пожелавам да са щастливи и заедно дълго време.

# 329
Никой не е казал, че съм защитавала тогава Емилия. Дори с теб лично сме се смяли на онази песен за мириса на него.
Също така едно е да правиш песни, когато хората не знаят толкова ясно и сигурно отношенията, друго е  да се гавриш на стената си във фейсбук и  да показваш снимки.
Освен товане си спомям Емилия да е правила такива демонстрации,а беше дискретна до последно. Двата случая за мен не са идентични.

Общи условия

Активация на акаунт