Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Напоследък нещо не ми се готви и набързо пиле с картофи и марулена салата.

# 571
 smile3555  Apr, написах я, но интересно защо я няма. Хмм. Нищо, ето пак
  Супа от тиква
 Половин малка тиква или една четвърт голяма - режеш на кубчета и с половин глава лук, и зехтин запържваш леко. Добавяш около 700мл вода и един бульон, и вариш докато омекне тиквата. Пасираш, посоляваш на вкус и прибавяш малко чер пипер, малко кимион, малко индийско орехче и малко сметана. Това е  Wink За гарниране може крутони или печено тиквено семе.

# 572
  • София
Лелееееееееееее, колко вкусотии има днес...., от кое пъро да си взема.....
Леля Ог се появи след дълго отсъствие с гръм и трясък с това пънче!!!
Лабрекс, имай милост малко към нас..........., всеки ден се появяваш с нещо изкусително....., сега пък курабийки, ммммммммм........
У нас днес много скромничко.....
копривена каша

златните картофи на Лео с много лук

алжирско реване

# 573
RuVe, благодаря ти!  Hug
Pety, esy, рени55 имайте милост - все още съм на работа, а до вечерята остава мнооого време!

# 574
  • сред люляците
къпана баница(не ми се получи хич  ooooh! )

Защо така? Моята стана много добре, ако е по същата рецепта, де...

# 575
# 576
Това са моите курабийки на Лабрекс. Смятам ги за доста успешни, защото нямаше изгоряло, недопечено или друг дефект. А и малкият току що каза - ммм, тези курабийки са много вкусни Peace Малко ми бяха орехите, а нямах стафиди, затова сложих и едно пакетче сусамче.
Засега не се впускам в по-сложни рецепти, защото все още се чувствам несигурна, несръчна и необиграна в готвенето. Но с времето и това ще стане Peace Искам да се науча да меся питки и това ще е следващата ми стъпка. И без това точим лиги пред монитора, когато показвам на моите мъже какво сте сътворили. За утре съм се нацелила на бутер запетайките на RuVe.

# 577
От мен за тази вечер - Печени заешки дробчета с пържени картофи и Шоколадов салам (Salame di cioccolato).

# 578
tzarina, чудесни са! А оценка всъщност малкият вече им е дал, да са му сладки на сладура!   bouquet

рени55, и ти като мамето, все едни скромни сте.........сега пък копривка! Знаеш ли колко я обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

rossonera, искам саламче! Heart Eyes   bouquet

От мен фаготини - кифличко-кексчета-мъфини с вкус на пица. Всъщност, като се направи тестото, всеки може сам да си слага плънка по желание.  Grinning Ще сложа рецептата, но по-късно. Peace

# 579

Това снощи направих набързо преди вечеря, че окъснях и малкия беше зверски гладен. Хрумна ми внезапно, а и той се забавляваше докато помагаше.

# 580
Лабрекс ти искаш да стана 100кг. имай милост бях вече толкова и нямам намерение пак да ставам  Naughty
Охххх тия фаготини-мъфини-лиготочилки  ooooh! как да не ги спретне човек, давай рецептата, че ще ги сънувам то се е видяло, но поне да ги направя за закуска. Tired

# 581
и аз ще чакам рецептата, Лабрекс, чудна закуска е  това  Peace

При нас печена тиква (без фотосесия)  и патешко филе върху картофено пюре с карамелизиран лук  newsm68   Смайли    bouquet  bouquet

# 582
  • Талант на 2012,2013 г.
Ренииииииииииии... моля, Praynig Praynig Praynigдай рецептата на алжирското реване. Божествено изглежда.  bouquet

# 583
  • DE
Добър вечер !
У нас днес

яхния с пуешки гърди

и страта по идея на Пеп-40

# 584
  • на втория етаж
Леля Ог,добре завърнала се!   bouquet Както винаги на висота - чудно пънче! Peace

Момичета и момче, Hug постоянно съблазнявате,съблазнявате ... и нямате спиране! ooooh! Peace  bouquet

При нас от изминалите дни -
градинарска супа с тиква

топчета,само ми подскажете на кого беше рецептата или пък направо да приеме моите благодарности за чудесната и много сполучлива рецепта   bouquet  bouquet  bouquet

свинско бон-филенце,печено във фолио с гарнитура

и наченахме туршийката  Twisted Evil Grinning,само да опитаме ...

Лека и спокойна вечер на всички! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт