Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 150 902
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Защо ли ми трябваше да влизам в тая тема  Rolling Eyes...изтеглих поне 5 филма и не ми се мисли какво ме чака.
 Да споделя и моите тъжни филми-почти всички май са казани всъщност: "Убийството на Сорая М"(просто нямам думи за този филм), "Грифин и Финикс", "Into the Wild", "Pursuit of Happyness", "Untamed heart", "Requiem for a dream", "7 pounds".....със сигурност има и още.

# 211
Сега се сетих и за този http://www.imdb.com/title/tt0113540/ -Хлапета.
Разтърсващ е...толкова отдавна съм го гледала няколко пъти, а го помня, все е едно е било вчера.

# 212
Аз съм Сам, който не е гледал филма да си го свали има го в замунда, истинска класическа драма !

# 213
  • Пловдив
На този плаках от началото до края  Hachiko: A Dog's Story
http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Много ме разтърси...много!

# 214
Емма, само Реквиема съм гледала от твоите...Ако изпадна в депресия, ще си дръпна и другите...
Дали да не си отворим тема за най-готините комедии...защо ни е да се натъжаваме още повече...

# 215
  • София
Сега се сетих и за този http://www.imdb.com/title/tt0113540/ -Хлапета.
Разтърсващ е...толкова отдавна съм го гледала няколко пъти, а го помня, все е едно е било вчера.

Този филм го гледах като тийн. Супер разтърсващ! Направо заобичах презервативите!
Всеки един родител трябва да го пусне на детето си...

# 216
  • Варна
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде - особено сцените от миналото

# 217
 "Срещу стената" на Фатих Акин .

# 218
На "Невинното дете". И интересна подробност е, че сигурно над милион пъти го гледах (в киното на Красно село, с милион цигани  Sick) и все си плачех... Че и брат'чеда рИвеше заедно с мен... Бяхме садо-мазо деца.
- Дали е този, за който си мисля - индийски, имам спомен за родители, които се развеждат, но само толкова. А сега се сещам и за още един индийски, но не помня името. Две деца момиченце на около 3г. и момченце на около 7-8г. остават без майка, а баща им работи във фабрика в Бомбай. Децата остават в някакво село да ги гледа някаква роднина. Тя има син и харчи за него всички пари, които бащата изпраща, а децата му стоят гладни. Една вечер "лелята" се опитва да удуши момиченцето, за да му вземе златния медальон и синджир, които бащата му подарява при последното си идване. Но момчето се събуди и тя не успя. Тогава децата решиха да избягат. Няма да забравя сцената на гарата - баткото отива да купи царевични питки, а през това време влака тръгва и сестричката му почва да го вика....и сега очите ми се насълзяват...Накрая децата и бащата се намериха, но през колко трудности преминаха тези деца още...  Ако някой се сети как се казва филма и го намери из тракерите, ще съм благодарна да каже, много искам да го гледам пак.
- Ааа, от любимите ми филми! Голямо съзвездие от актьори в главните роли, които се постараха да пресъздадат романа почти на 100%. Аз първо гледах филма и после четох книгата - и двете са страхотни. И периодично си гледам филма и препрочитам книгата.

# 219
Предполагам за най-тъжен се води тоя на който плачеш, е аз съм си ревливка по принцип... Но ето и моите предложения
"1900"
"Зеления път"
"Да караш Мис Дейзи"
"Bang Bang You're Dead" - гледах го в  U.A.S. Така и не излезе по нашите кина. Има го в Youtube
"Падащо небе" - мноооооого стар. Гледала съм го по телевизията като ученичка.

# 220
# 221
Non ti muovere, ако не е споменат досега.  Heart Eyes Cry
Този филм ми отвори очите за таланта на Пенелопе, много силна роля.

# 222
"Белият Бим-черното ухо''

# 223
  • Ænima/Albuquerque
Аз като голяма ревла,няма начин да не се включа по темата. Mr. Green
Със сигурност ще повторя,вече споменати филми.
Та...

"The Green Mile"
(все-ки път!)
"Hachiko" (и аз така,от началото до края-като магаре съм ревала!)
"La vita è bella"
"Requiem for a dream"
"Artificial intelligence"
"Wilde"
"7 Pounds"
"The Cove"
(от този филм ми стана ясно,че няма по-отвратително същество от човека и плаках,плаках...)
"Schindler's list
"The Curious Case of Benjamin Button"
"21 grams"
"Babel"
"La vie en Rose"
(биографичен,за живота на Едит Пиаф,намира се и като "La Mome",невероятна жена и толкова нещастен живот)
"Leon"
"Rain man"
"Forest Gump"
"The Hours"
"Meet Joe Black"

Не са подредени по сила,а по "както ми е дошло". =)
Казах ви,че съм супер ревла. Blush
Сега си пускам "Убийството на Сорая М.",защото не съм го гледала.
По ваша препоръка си изтеглих и "Животът ми без мен",да седи на опашката. Mr. Green

"Винаги когато сме щастливи ставаме добри, но не винаги когато сме добри сме щастливи"(цитирам по памет)

"Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи. "
Оскар Уайлд   bouquet

# 224
"Говори с нея" на Педро Алмодовар
"Писмо до Америка" на Иглика Трифонова

Общи условия

Активация на акаунт