Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 150 837
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Гледах един филм за една лъвица, която трябваше да изостави малкото си! Беше покъртително!

# 676
Сетих се за един филм, който може би е споменат в темата, но не се сещам за заглавието.
На кратко историята, помогнете за името му: 2ма бели пияници изнасилиха малко момиченце, негърче. И я оставиха да умре на пътя, но я намериха и оживя. Бащата /също негър/ ги застеря и двамата в съда. И след това целият филм беше в това, как адвоката му прави неимоверни усилия да го спаси от доживотен затвор, което беше много трудно, защото всички в този град бяха бели, а това семейство бяха единствените негри.

Хич не ме бива в разказването на филми, дано някой да се сети.

# 677
Това е филмът. Книгата също е много хубава  Peace.

# 678
Това е филмът. Книгата също е много хубава  Peace.

да да, точно така. за него се сетих като прочетох ''тъжен''.

# 679
Хачико и Зеленият път!

А, преди много години гледах по тв един филм - драма за едно момченце болно от спин, този филм беше толкова тъжен и така съм плакала на него, но сега ни заглавие мога да се сетя, ни нищо, само усещането от филма.

ПП Помните ли, преди има няма 100 години Laughing Wink, какъв рев се ревеше на тогавашните индийски филми. Ходеше се на кино и цялото кино подсмърчаше. Whistling

# 680
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тумбе, да не би да е този http://www.imdb.com/title/tt0130297/?ref_=fn_al_tt_1 ?

# 681
Не, не, Джой. Момченцето от филма беше едно малко русокосо хлапе, не си спомням как се беше заразило и какво беше, но нямаше надежда за него и най накрая почина. Разказваха историята му и как беше отритнато и никой не искаше да си играе с него и как заради болестта и трудностите и пред лицето на смъртта надрасна дори себе си....абе, много тъжна история беше....

# 682
  • с/у ОколоМръсТното

ПП Помните ли, преди има няма 100 години Laughing Wink, какъв рев се ревеше на тогавашните индийски филми. Ходеше се на кино и цялото кино подсмърчаше. Whistling

само ако знаеш колко пъти съм си причинила "Невинното дете", особено в киното на Кр. село  Sick

Но дори и моите деца обожават тази песен от филма: http://www.youtube.com/watch?v=fE14S3v5z5s

А пък за мен това е най-тъжната песен: http://www.youtube.com/watch?v=2MUQvCg9KpM

# 683

И аз гласувам за този филм.
Особено сцената, в която майката пееше приспивна песен на детето си... Cry Cry Cry

Още ми е в главата тази песен, страхотен филм!

# 684
Откакто родих незнам защо не гледам тъжни филми много плача ,но последния филм който ме разплака беше "Тетрадката".

# 685
  • До морето :)
"Време разделно" - 1 път съм го гледала до края, а сигурно съм започвала поне 20 пъти. Сега от половин година чета книгата. Дали ще я свърша, не знам. 2 страници, насълзяват ми се очите и спирам. А ми е интересна, защото има много неща, които го няма във филма.

# 686
1.If only
2.Just like Heaven
3.The Vow
препоръчвам ги на всички.Страхотни филми

# 687
Ето това е тема, която трябва да "изям с кориците", защото ми действа много успокояващо да си поплача на филм и опредеено имам нужда да разширя обичайния списък.

Хачико, Тетрадката, Списъкът на Шиндлер, Пианистът, Dying Young, Пърл Харбър, Finding Neverland, P.S. I Love You, 3 метра над небето, Lorenzo's Oil..... има и много още, но едва ли ще се сетя за всички сега...

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 15:18 от Антония Райкова

# 688
Пианото!
Силно го препоръчвам!  3 Оскара, 49 филмови награди и още 25 номинации
http://1000filma.wordpress.com/2009/08/31/%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D0% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

# 689
А аз мога да препоръчам този - En kongelig affaere / Кралска афера (2012).
Много тъжен филм, който остава спомен доста дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт