Кой е най-тъжния филм който някога сте гледали?

• 152 683
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • На земята, която е всъщност звезда.
А аз, която съм видна ревла, на този филм заспивах няколко пъти и изобщо не можа да ме трогне  ooooh! Джерард не харесвам, но Хилъри - да, особено в "Момчетата не плачат" (на който, естествено, много ревах)  Laughing

Да, този беше много тъжен. Sad

# 541
# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
In The Name Of The Father- един от малкото филми, на които съм плакала с глас в киносалон. А на тази песен от саундтрака и досега ми се насълзават очите всеки път, като я чуя http://www.youtube.com/watch?v=iVKzfGyZTyo

# 543
На този много плаках. Дали защото го гледах по Коледа, дали защото ми напомня на моето семейство, имаше момент, в който дъх не можех да си поема.

# 544
За мен изключително тъжен беше Никога не ме оставяй. Дори и сега като се сетя за него ме обзема тъга.

# 545
  • София
Тъжен... не... обаче един такъв подтискащ... не помня с кой го обсъждахме във филмовата за препоръки, аз го гледах по - късно от всички останали.

# 546
P.S. I Love You е много хубав филм, не е типичната романтично-бозавична досада, а напротив. Много ми хареса. А и двамата актьори ги харесвам.

Boys Don't Cry също страхотен филм.

И един по-нов - Conviction:

http://www.imdb.com/title/tt1244754/

отново с Хилъри Суонк. Не е сред най-тъжните, които съм гледала, но е добра драма, трогателен филм за обичта между брат и сестра и колко много е готова да жертва и през колко трудности преминава, за да помогне на брат си.

# 547
http://www.imdb.com/title/tt0884328/

The mist

Краят му е ужасно тъжен.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 23:55 от neshta

# 548
neshta , по- добре изтрий последното си изречение. Някой може да иска да гледа филма, а няма да му е особено интересно след като знае края му.

# 549
  • В Космоса
Хора, гледах филма за Сорая! Sad Отвратително е! Cry #2gunfire
Вие гледахте ли Black? Аз още не смея да го изгледам пак, много ревах togawa...

# 550
На този много плаках. Дали защото го гледах по Коледа, дали защото ми напомня на моето семейство, имаше момент, в който дъх не можех да си поема.
И мен много ме натъжи този филм.

# 551
Вчера гледах "Балада за Роуз и Джак". Освен, че няма нищо тъжно в него, ами и е отвратителен(сексуално привличане между баща и дъщеря). Яд ме е, че си загубих времето да го гледам.  Crossing Arms

А филма Аз съм Сам, ме възхити и то много. Гледах го малко на пресекулки, защото на няколко пъти щях да ревна кат' магаре. Благодаря, че споделихте този филм  Hug

# 552
Вчера гледах "Балада за Роуз и Джак". Освен, че няма нищо тъжно в него, ами и е отвратителен(сексуално привличане между баща и дъщеря). Яд ме е, че си загубих времето да го гледам.  Crossing Arms

Изобщо не възприемам филма така . Но, да, не е сладникав и поръсен с пудра захар, а доста психологически . Странно, защо си си губила времето, а не го спря в началото?  Thinking
Всъщност, какъв е смисълът от коментара ти? На мен половината от посочените тук филми не са ми тъжни и какво? Да го обяснявам след всеки филм. Важното е, че за друг човек филмът е бил тъжен.

Този филм също ми е тъжен, макар темата да е доста противоречива. Разбира се, влияние оказва и добрата игра на Кевин Бейкън:

http://www.imdb.com/title/tt0361127/

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 16:56 от Вселена

# 553

Изобщо не възприемам филма така . Но, да, не е сладникав и поръсен с пудра захар, а доста психологически . Странно, защо си си губила времето, а не го спря в началото?  Thinking

Разбира се, твое право е да възпримаш филма, така както си го почувствала. Аз не го почувствах. Стори ми се даже противен.

Не го спях още в началото, първо защото си мислех, че не й е истински баща, щом си позволява да докосва устните й по-чисто сексуален начин...след това не го спрях, защото ми беше интересно, да видя, цялата тази безмислица, как ще свърши.

Темата не е за сладникави, поръсени с пудра захар филми, дори не знам, защо го споменаваш. И какво за теб означава психологически?

# 554

Разбира се, твое право е да възпримаш филма, така както си го почувствала. Аз не го почувствах. Стори ми се даже противен.

Не го спях още в началото, първо защото си мислех, че не й е истински баща, щом си позволява да докосва устните й по-чисто сексуален начин...след това не го спрях, защото ми беше интересно, да видя, цялата тази безмислица, как ще свърши.

Темата не е за сладникави, поръсени с пудра захар филми, дори не знам, защо го споменаваш. И какво за теб означава психологически?

Допълних поста си:

Всъщност, какъв е смисълът от коментара ти? На мен половината от посочените тук филми не са ми тъжни и какво? Да го обяснявам след всеки филм. Важното е, че за друг човек филмът е бил тъжен.

Според мен почваш да спамиш.

Общи условия

Активация на акаунт