АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 783
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Аз от няколко дни не съм влизала, много нещо сте изписали... После ще се връщам да чета.

Честито на всички бебчета и мами. Много празнуващи. Simple Smile

Сияна още се влачи с хремата, незнам вече какво да правя. От вчера съм спряла капките, защото станаха 5 дена, сега ще пръскам само Стеримар, за да се доизчисти. Ако някоя знае как да я накарам да киха, приемам всякакви предложения.
Иначе, при нас захранването върви много добре. До сега нищо не ми е отказано. Мисля да изчакам една - две седмици и да й сложа малко жълтък в пюрето.

Нас също ни няма на първата страница, ако може да ни добавите. Сияна - 2750гр, 48см. На 7 април излезе диването. Simple Smile

cveti_ss, това е ужасно. Направо незнам какво да ти кажа, освен да имаш кураж и да продължаваш да се бориш. Лично аз, не мога да разбера къде е проблема, в това, че детето е кръстено на баща си... Стискам палци всичко да се нареди по - бързо.   bouquet

# 76

Сияна още се влачи с хремата, незнам вече какво да правя. От вчера съм спряла капките, защото станаха 5 дена, сега ще пръскам само Стеримар, за да се доизчисти. Ако някоя знае как да я накарам да киха, приемам всякакви предложения.

И ние сме така вече трета седмица задна хрема.Следобяд ще я водя при педито,че консултацията наближава,та дано се оправим до тогава.Чувала съм че от ванилията се киха много,но как става незнам.Духни й малко към нослето,знам ли  newsm78

цвети_сс много лошо това с вас.Мисли позитивано...каквото и да ти кажа няма да ти стане по леко,но важното е че сте заедно с бебе и мъж  Hug

Честито на всички месечинковци  Heart Eyes

# 77
За 1 следобед 6 страници Shocked
Честити месечинки на всички празнуващи и най-вече на нашата съквартирантка в родилното - ЕМА на Джули Hug
Cveti_ss, направо не мога да повярвам на това, което ти се случва. Кураж и горе главата - ще премине и това препятствие Hug
На мен ми е много странно това ... "честолюбие" или как да го нарека да се кръщават децата на баби/дядовци и ако не, то да се обиждат  Rolling Eyes Струва ми се отживелица, която може би само в много малки и далечни села съществува Rolling Eyes
Радост, добре дошла. И ние сме на 13 април и не сме кръстени на никого  Laughing Hug
Веси-Меси, честито зъбче!
От тоя Коларгол и Дани има разстройство, вчера  3 пъти ни ощастливи и повече няма да слагам от тия капки, трябваше още 2 дни, ама не.
И аз за това писах преди тема-две. Издържах да й давам Коларгол точно 2 дена, после 1 седмица се борехме с разтройството Close
Петьо днес опита банан с ябълка ,е няма такова лапане LaughingМного му хареса!
Е, все пак не е безвкусно като картофа - знае си интереса детето  Mr. Green
За спиране на кърменето не мисля, пък ще видим. Карина е много по-лесна от брат си - сама заспива, не иска да суче 'на поискване', добре си похапва пюренца (засега), така че има предпоставки да се отбие и по-рано от него. Но поне до годинка смятам да изкараме, пък било то и с обърнат график ако се върна на работа след Нова година...
Тази нощ съм съсипана направо - Карина яде 4 пъти и мрънка сигурно всеки час  Tired Мразя такива нощи... Tired

# 78
Благодаря на всички за покрепата Hug  и на мен ми трябваше месеци да осмисля какво точно се случва , но уви. ЩЕ СЕ СПРАВИМ !!!

milli_vanilli и на мен ми се случи същото миналия месец, но при мен беше добре че бяха предимно чаршафи и пелени, та реших да ги изпера с една капачка вениш в пералнята и сего всичко избеля все едно е десета употреба. Само вениш НЕ пробвай!!!

# 79
Танче, може да ти е странно, на мен съм ми се струва отживелица, но "традицията повелява"... Simple Smile Мойта баба 2 седмици не ми говори, защото й казах, че няма да кръщавам детено на никого. Ама как можело така, традицията та традицията... А на въпроса ми защо се казвам Калина, а не Надежда (нейното име), ми отгори, че майка ми я била питала дали можело да ме кръстят по друг начин. А мойта мила майка, разбра 23 години по - късно, че е питала свекърва си дали може да не ме кръщават на нея.  Laughing

vivere, и аз знам за ванилията. Пускат се няколко прашинки в нослето, но ефект - нулев при нея. А аз само като отворя пакетчето и започвам да кихам като луда.

# 80
Танче - Браво! на мен майка ми ми вика , има толкова хубави български имена , аз знам че има , но просто това ни хареса ! и искат не искат свикнаха .. сега не могат да си я представят с друго име .
Танче , твоето бебенце как се казва ? и каде ражда , да не сме били врата до врата хихихи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 81
На кое уиски рекламата беше "Традициите не са това, което бяха" Joy
Аз се шегувах с мъжа ми, че при 2 властни баби, ако кръстим детето на едната, другата ще се обиди Crazy Та можеше да е вместо Карина - Тамара  Laughing или Марта - на бабите си Мария и Татяна (аз всъщност не се казвам Таня, да не ме обвините сега). В крайна сметка здравият разум надделя и избрахме още едно КРасиво име - КаРина (КРасиво както на батко й МаРК) Mr. Green
Радост - В Майчин дом.
Мойта мома спи още от 9:30 сутринта, а цяла нощ не щя  Tired Twisted Evil Така няма да се разберем с нея Naughty

# 82
  • София
Здравейте мами! Hug

Честито на всички бебета, които днес стават на половин годинка! Да са здрави и много да ви радват!  bouquet

vesi-mesi, много хубава шарена тортичка! Peace

Exellent, aз бях при д-р Владимир Чаушев, но то си има специален детски офталмолог. Просто се обади и си запази час. Аз като бях имаше страшно много дечица-от бебета до ученици при една лекарка, изглеждаше много мила с децата, но за съжаление не знам коя е. Дано ви се оправи оченцето и едва ли е от това, че са и големи бузките, безумно изказване на лекар. Shocked

metchopooh, би ли споделила кое е това магазинче на Плиска с нормалните цени? Wink

cveti_ss, направо не мога да повярвам какви родители има...чак да се отрекат...ужас. Shocked Важното е, че с мъжа ти се подкрепяте и гледате в една посока. Peace Аман от кофти роднини, които вместо да се радват на внуци ви вгорчават живота. Много късмет ви желая, важното е, че сте здрави и бебо е с мама и тати.  bouquet

milli vanilli, случват се такива неща. Дано ти е по-добре кутрето. За оцветените дрешки и аз щях да се изям от яд. Embarassed

deninenkova, може да даваш ентерол или хидрасек. Аз откакто го спях коларгола-няма проблем.

Имам ужасен цикъл, всичко ме боли. Sick Тази нощ дребен яде /явно е понамаляла кърмата /,после не можах да заспя и сега зверски ми се спи и съм като пребита. Tired

Ле-ле, дреби ми изяде косата докато пиша-стиска и не пуска. Бая си похапна май... Embarassed

Хубав ден на всички! Sunglasses

# 83
здравейте момичета,
чета ви редовно, но все нещо ставаше и не можех да пиша, или по-точно не ми беше до писане.
нали имах тежка бременност, после след раждането в родилния така ни наплашиха, че вече почти 7 мес. не смеен да се разадваме на детенцето ни както трябва. все го оглеждам дали прави това или онова, дали диша дори докато спи.....не може да има нещо по-ужасно от това да се чудиш дали детето ти е здравичко. ходихме къде ли не. обиколихме много лекари и за сега уж ни успокоиха, че няма нищо страшно пу пу пу....но много ме е страх все още. сигурно винаги ще е така.
за сега бебчо е пу пу пу добре. прави всичко за възрастта си,въпреки че го извадихме по спешност 1 мес. по-рано на 17 март, а беше за 19-ти април и се роди мъниче 2.450 и 47 см./бяхме в кувиоз/ сега  мина 9 кг и е 72 см. от 1 седмица се захранваме с картофче и много му харесва. като ми се усмихне и все още ми се насълзяват очите. през толкова трудности минахме с баща му. дано всичко лошо да е зад гърба ни вече.

желая на всички вас и бебоците ви да сте живи и здрави и всичко лошо да бяга  далееееече от нас

целувки от нас с малкото Гали

# 84
Дени, освен това, което Нефер, ти е препоръчала мога да те посъветвам да даваш и нещо за оводняване например да направиш смес от физиологичен разтвор и глюкоза в съотношение 50/50 и да даваш на всеки половин час  по една лъжичка, тъй като обезводняването при малките деца е много опасно. Това, че бебето не иска да пие вода не е притеснително, важното е да поема достатъчно кърма и въобще докато не се стабилизира не давай никаква друга храна освен кърма.

Фрох, овесените ядки ги правя с малко масло и плод, най-често ябълка, по същия начин правя и други зърненени ядки: елда, ръж, пшеница..., като плодът и маслото ги добавям като ги сваля от котлона и малко се охладят. Също така зърнените ги накисвам от предната вечер, а на сутринта ги сварявам на котлона, но само докато заври водата и веднага ги махам.

Цвети, кураж и от мен, много жалко за твоите родители! Confused

Моли! Hug

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 15:49 от Звездичка!

# 85
Днес ставаме на шест месеца! Grinning

ЧЕСТИТА ШЕСТА МЕСЕЧИНКА НА:  bouquet Hug
Димитър на мама naidy
Ема на мама djulyy70
Илина на мама reniris
Венци на мама didi666
Кристиян на мама Anddrea
Десислава на мама Slavchi
Михаил  на мама Пепеляш(н)ка

Да са живи и здрави малките съкровища и все да се усмихват!!! Joy

mili vanili
аз ползвам едни кърпички, които са около двадесет в пакетче и сруват към 5 лв., абе има най-различни, ама много добра работа вършат особено като му купя нови дрешки и не знам дали ще пуснат.

# 86
Моли радвайте се на бебчето ... без страх .. сигурна съм че всичко е ок .. Господ ни пази дечицата , не се затормозявай мисли позитивно , децата усещат ако нещо ни тревожи , кураж и само усмивки .

# 87
в предната тема
Excellent беше питала за кремче против пъпките на долните устни и подсечено дупе на бебока. Може би вече си заминала на почивка, но все пак пиша ако можеш да го прочетеш. Ние също имахме такъв проблем. Нещо ужасно е. Бяха целите в пъпки и се увеличахава. И аз много неща пробвах, но без успех. Накрая се обадих на личната. Тя ми каза да я мажа с крем Фусикорт. За два дена минаха. Направо немога да повярвам какъв ефект имаше.
marisa беше писала за крем Хомеоплазмин. И аз го купих, но в упътването прочетох че е за деца над 30 месечна възраст поради опастност от интоксикация.

# 88
Здравейте мили мами! Много благодаря на всички, които ми отговориха по въпроса за честото кърмене.  Hug Ние днес бяхме на консултация - 7кг. и 68см. сме. Биха й хепатитната ваксина. Поплака си малко, но сега си е весела.
Сутринта се видяхме със Силвето и Алиса. Голяма е красавица Али! Направих им малко снимки, но не знам кога ще имам време да ги кача. Нещо хич не ми остава време за нищо. Вкъщи все едно бомба е паднала...  Embarassed
cveti_ss, намам думи за майка ти! Съжалявам, че е трябвало да преживееш подобно нещо! Сигурно много боли!  Hug
Моли Б, скоро си мислех за теб! Надявам се всичко лошо да е зад гърба ви и да сте се притеснявали напразно! Нацелувай мъничето!
Честити месечинки на празнуващите!  Hug Мерси и за поздравите за Елия! Ние вчера празнувахме РД на сестра ми и беше много весело.
Целувки на всички и съжалявам, че не се включвам много по темите, но наистина не ми остава време...   bouquet

# 89
sonne_bg  благодаря ти ,ще го взема и него .Нашата педи ми каза Певизон ,мажа вече ден и половина ,но засега ефект нъцки  ooooh!Купи и дактрин гел ,ще пробвам утре и с него .
За очето - благодаря ви мами  bowuu записах си лекарите и ще тарся да си запиша час .Ако имате телефони ще ме улесните  Hug

Момичета ,колата която всички харесахте вече е в продажба  Whistling ако някой я иска  може на Л.С.

Общи условия

Активация на акаунт